Vitamím E na sperma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
9.7.12 21:32

Brouzdala jsem na netu a našla něco na spremíky, tak se kdyžak mrkněte:
http://www.orift.com/…ermiogram-34
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.7.12 15:04

@Niiika88 Ahoj tuhle stránku jsem taky našla, ale kdybych měla koupit Tomovi všechno tak celej den jí jen vitamíny :lol:, nehledě na to že předávkování vitamíny taky není nic moc :mrgreen: :lol:.
Holky jak moc vám držím palečky ať MS nedojde :palec:.
Tak moc vám to přeji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
10.7.12 15:44

@Ivčis Ahojky :) Neboj, předávkovat se můžeš jen vitamíne A, D, E, K. Ostatní jsou v poho, takže s vitamínem E opatrně ;) No a zobat nemusí určitě všecko, byla to jen ukázka toho, že pomáhaj na spermoše :) Zatím máme odpoledne a mrška zatím nikde, většinou tu touhle dobou bývá, ale do večera času dost… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.7.12 15:46

@Niiika88 Jo,jo byl by to majlant :D . Já vždycky přijdu na to že ms přišla až ráno, dostanu to v noci. A co ty a testy? taky sis jich dělala už nespočet? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
10.7.12 15:56

@Ivčis Už jich mám za sebou asi šest. No a tak jsem si řekla, že si ho budu dělat vždy až po desetidenním spoždění ;) Abych měla čas to dostat, nebít zbytečně zklamaná a jít pak kdyžak k doktorovi :)
Ty si teď užíváš prázdniny co? Jé taky bych si jedny dala :D Vyrazíte s přítelem někam na dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.7.12 16:08

@Niiika88 No, nemám prázdniny, chodím do práce tak jako každý jiný od pondělí do pátku, takže se spíš těším opět na září. :D Četla si dnes ten deníček? MÉ POKUSY? Docela to nechápu, ale jako některé holky si myslím, že sai chtěl jen někdo rýpnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
10.7.12 16:12

@Ivčis Ještě jsem se na deníčky nedostala. Teprve jsem přišla z práce a nákupu. Za chvilku na ně kouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.7.12 16:14

@Niiika88 Tento zrovna není noc pěkný. Jinak na dovču asi nepojedem, spíš jenom tak na chatu někam jen na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
10.7.12 16:30

@Ivčis Tak jsem ten deníček četla. Přečetla jsem si jen pár názorů a dá se říct, že ho mám podobný…víš, když tady čtu jak se někdo snaží několik let a nic. No a ona si pak za půl roku řekne, že mimčo chce…je to opravdu hrozný :,( :,( :,( Nechápu její rozhodnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
11.7.12 15:28

@Ivčis Tak jakpak se dneska máme? Já to měla včera dostat a zatím nic, tak se uvidí, kdy se ta potvora ukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
11.7.12 15:49

@Niiika88 Jéé :srdce: tak doufám že ani nedojde. Teď jsem dojela z práce, ještě jsme byly v tescu koupit granule a konečně jsem doma. A jak to vypadá, nasvědčuje něco MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
11.7.12 15:53

@Ivčis zatím ne…ale podle teplot to na těhotenství nevypadá :nevim: Jsem z toho nervózní :|
Vy máte pejska nebo kočičku?
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
11.7.12 16:00

Máme pejsky tři (dva na dvoře, jednoho doma) a kočičku máme taky jen doma :).
Já bych to nevydržela a už testovala :oops:. Jsem hrozná já vím. Nevím jak u telot, někdo má ms i při těhotenství nemůže to tam být i s teplotami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
11.7.12 16:07

@Ivčis Já bych chtěla taky zvířátko, ale přítel do bytu nic nechce :( Ale až budou děti, tak zvířátka mít budem, to si prosadím. :) Teď jsem někde četla, že někdo má teploty vysoké a někdo ne.
Taky bych skočila udělat test, ale je to teprve druhý den. A navíc se bojím, že bych byla zklamaná. Prostě musím zatnout zuby a vydržet aspoň deset dní :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
11.7.12 16:17

@Niiika88 Asi bydlíte v bytě že? Já bych si to bez zvířat už nedokázala představit, nikdo by neštěkal na dvoře, nikdo by nelítal jak splašenej po pokojích. Mia /kočka/ se dokonce schovává do skríně. Pak je parádní když si chci vzít čekné tričko a jsou na něm šedé chulpy :)
To zklamání je na tom to nejhorší, taky jsem už kolikrát seděla nad negativním testem a představovala si jaké by to bylo s dvěma čárkama.
Já jsu zvědavá jak přijde tento měsíc mě. To bude určitě zase nějakej oříšek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí