Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brouzdala jsem na netu a našla něco na spremíky, tak se kdyžak mrkněte:
http://www.orift.com/…ermiogram-34
![]()
@Niiika88 Ahoj tuhle stránku jsem taky našla, ale kdybych měla koupit Tomovi všechno tak celej den jí jen vitamíny
, nehledě na to že předávkování vitamíny taky není nic moc
.
Holky jak moc vám držím palečky ať MS nedojde
.
Tak moc vám to přeji. ![]()
@Ivčis Ahojky
Neboj, předávkovat se můžeš jen vitamíne A, D, E, K. Ostatní jsou v poho, takže s vitamínem E opatrně
No a zobat nemusí určitě všecko, byla to jen ukázka toho, že pomáhaj na spermoše
Zatím máme odpoledne a mrška zatím nikde, většinou tu touhle dobou bývá, ale do večera času dost… ![]()
@Niiika88 Jo,jo byl by to majlant
. Já vždycky přijdu na to že ms přišla až ráno, dostanu to v noci. A co ty a testy? taky sis jich dělala už nespočet? ![]()
@Ivčis Už jich mám za sebou asi šest. No a tak jsem si řekla, že si ho budu dělat vždy až po desetidenním spoždění
Abych měla čas to dostat, nebít zbytečně zklamaná a jít pak kdyžak k doktorovi ![]()
Ty si teď užíváš prázdniny co? Jé taky bych si jedny dala
Vyrazíte s přítelem někam na dovču?
@Niiika88 No, nemám prázdniny, chodím do práce tak jako každý jiný od pondělí do pátku, takže se spíš těším opět na září.
Četla si dnes ten deníček? MÉ POKUSY? Docela to nechápu, ale jako některé holky si myslím, že sai chtěl jen někdo rýpnout.
@Ivčis Ještě jsem se na deníčky nedostala. Teprve jsem přišla z práce a nákupu. Za chvilku na ně kouknu ![]()
@Niiika88 Tento zrovna není noc pěkný. Jinak na dovču asi nepojedem, spíš jenom tak na chatu někam jen na víkend.
@Ivčis Tak jsem ten deníček četla. Přečetla jsem si jen pár názorů a dá se říct, že ho mám podobný…víš, když tady čtu jak se někdo snaží několik let a nic. No a ona si pak za půl roku řekne, že mimčo chce…je to opravdu hrozný
Nechápu její rozhodnutí ![]()
@Ivčis Tak jakpak se dneska máme? Já to měla včera dostat a zatím nic, tak se uvidí, kdy se ta potvora ukáže ![]()
@Niiika88 Jéé
tak doufám že ani nedojde. Teď jsem dojela z práce, ještě jsme byly v tescu koupit granule a konečně jsem doma. A jak to vypadá, nasvědčuje něco MS?
@Ivčis zatím ne…ale podle teplot to na těhotenství nevypadá
Jsem z toho nervózní ![]()
Vy máte pejska nebo kočičku?
![]()
Máme pejsky tři (dva na dvoře, jednoho doma) a kočičku máme taky jen doma
.
Já bych to nevydržela a už testovala
. Jsem hrozná já vím. Nevím jak u telot, někdo má ms i při těhotenství nemůže to tam být i s teplotami?
@Ivčis Já bych chtěla taky zvířátko, ale přítel do bytu nic nechce
Ale až budou děti, tak zvířátka mít budem, to si prosadím.
Teď jsem někde četla, že někdo má teploty vysoké a někdo ne.
Taky bych skočila udělat test, ale je to teprve druhý den. A navíc se bojím, že bych byla zklamaná. Prostě musím zatnout zuby a vydržet aspoň deset dní
![]()
@Niiika88 Asi bydlíte v bytě že? Já bych si to bez zvířat už nedokázala představit, nikdo by neštěkal na dvoře, nikdo by nelítal jak splašenej po pokojích. Mia /kočka/ se dokonce schovává do skríně. Pak je parádní když si chci vzít čekné tričko a jsou na něm šedé chulpy ![]()
To zklamání je na tom to nejhorší, taky jsem už kolikrát seděla nad negativním testem a představovala si jaké by to bylo s dvěma čárkama.
Já jsu zvědavá jak přijde tento měsíc mě. To bude určitě zase nějakej oříšek. ![]()