Vitamím E na sperma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
17.10.12 18:15

@Niiika88 To bych mohla, kdyby měl normální sestru vyklubala se z ní šílená k…a :pocitac:. Když jsem měla zavolat až se dostaví MS tak jsem volala v deset a paní sestříčka mě upozornila na to že mám zavolat v konzultační hodiny a ty jsou od 13:00 do 13:30 :jazyk:. Ale mohla bych to zkusit znovu že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
17.10.12 19:12

@Ivčis Určitě to zkus, řekni že je to důležitý nebo si vem číslo rovnou na doktora :) Jak tak koukám, tak jsou sestřičky všechny stejný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
18.10.12 20:53

@Niiika88 Ahoj, tak jsem volala a s prosíkem mě přepojila, ještě se raději šla zepat jestli se mnou chce mluvit :nevim:. Všechno je ok akorát mám změněných 10dní na 7. Když to bude pořád tak vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
19.10.12 19:07

@Ivčis No vidíš to. Jen nechápu tu sestru, že s tím dělá takový drama :zed: Můjd doktor má taky konzultační hodiny odpoledne. Ale telefon mi zvedne vždycky a nikdy mi neřekne, že nemá čas. Určitě bych si vzala číslo přímo na doktora, protože přemlouvat a prosit pořád sestru, aby mě přepojila na doktora je fakt na hlavu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.10.12 19:37

@Niiika88 To bych měla no, já stím mám problém vždycky. Prostě mi řekne že mám zavolat v jednu a tím to hasne…
Až Vám příjdou výsledky, tak určitě napiš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.10.12 15:13

@Ivčis Ta sestřička je teda, ale pěkná potvora :zed: A to si člověk říká, že ty by měli zrovna vědět, jak se asi tak cítím a podporovat nás…
Před chvilkou jsem jim psala mail kvůli těm výsledkům, tak mi snad zítra odepíšou a budu vědět, jestli už jsou na cestě. Určitě ti pak písnu jak dopadli, teda jestli jim budu rozumět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.11.12 19:05

@Niiika88 Ahojky, zase jsem se dlouho neozvala. Tak na poslední kontrole mi doktor řekl že lámat chleba se bude až únor, březen. Že vysadíme prášky a necháme cyklus aby si tím prošel sám a když to nevyjde, tak už mě pošle na kliniku. Tak a teď mi připadá že už jsem to psala… no nic nevím :roll:. Nicméně jsem obědnaná na pátek s tím že mi už nemůže udělat ultrazvuk že prý jsem už vybrala všechny hrazené (nevím kolik jich je asi 4?) A jak u Vás dopadly výsledky? Pokročili jste někam? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
6.11.12 20:32

@Ivčis Ahojky :hug: Třeba se tělo vzpamatuje a začne normálně pracovat. Moooc bych ti to přála :) Držím ti palečky a určitě zase brzo napiš jak jste na tom. Je mi divný, že je jen určitý počet ultrazvuků :think: O tom jsem nic neslyšela :think: No u nás to vypadá takhle:

Dneska byla v nemocnici. Vyšetřovali mě tam ženský. Na což nejsem vůbec zvyklá :oops: Ale přežíla jsem to. Dělali mi sono, změřili dělohu a vaječníky a do závěru ze sona napsali: polycystické vaječníky :,( Ale nic mi k tomu neřekli. Po vyšetření prohmatem mi napsali všechno dobré, ale doktorka říkala, že se obává srůstů, kvůli tomu, že bylo operováno na obou stranách břicha :,( No takže to vypadá takhle:
14.11. mám narozky
15.11. nám dovezou kuchyň
16.11. jdu na předoperační vyšetření
17.11. psychická příprava na nemocnici a operaci :D
18.11. nástup do nemocnici
19.11. laparoskopie
Takže mi drž palečky. Ozvu se, co nejdřív budu moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
6.11.12 20:57

@Niiika88 Nikí, tak polycystické vaječníky jsou vlastne starý název hyperandrogeního syndromu (někteří doktoři to stále používají) to mi vysvětlil můj doktor.
To ti teda nezávidím, tak plnej listopad. Ještě ke všemu narozky a nová kuchyň :think:, budeš dost dobrá když to zvládneš :potlesk:. Samozdřejmě že to zvládneš :palec:.
Jo po té laparoskopii je obrovská pravděpodobnost otěhotnění…
Budu ráda když se mi ozveš jak si to zvládla, jinak já ti tak průběžně budu psát jak to vypadá kdyby si náhodou neměla čas a chuť. Přeju hodně štěstí a držím palce Vám oboum ať to zdravotně a taky psichycky zvládnete. Budu čekat na další doufám že samý dobrý zprávy :srdce: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
8.11.12 16:21

@Ivčis Jé moc ti děkuju zlatíčko :hug: Určitě to zvládnu, nebo spíš budu muset ;) Hned jak se vrátím z nemocnice a budu mít sílu, tak určitě napíšu a budu jedině ráda, když mi sem vždycky napíšeš novinky. Držím ti palečky zlatíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.11.12 22:57

@Niiika88 Ahoj Niky… :) Přináším dobré zprávy, dnes jsem byla u toho doktora a… měla jsem před 1-2dny ovulaci :srdce: :dance: konečně… doktor mi říkal že jsem se snad přemístila do jiného těla že to není možný a že jsem ho příjemě překvapila. Já s toho byla úplně v šoku :) Jenže zase je tam to ale, říkal že nemáme vyhráto že je to přeci jenom můj první normální cyklus..že to můžu teď mít jako na houpačce… tak mě vrátil trochu do reality. Nicnémě je to na dobré cestě… :dance:. Nejdřív mě nechtěl objednávat na prosinec a teď změnil názor, že to prý musí vidět :roll:.
Těším se na tvoje dobré zprávy. Měj se hezky a šetři se. Pá :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
10.11.12 10:37

@Ivčis Tak to gratuluju :) :dance: Držím palečky ať to tak pokračuje dál :hug: Jsem zvědavá jak to půjde dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka31
4.3.13 18:29

vitamíny

Ahoj holky a kluci.Tak zaprve jsem muž ve veku 31 let, mam dve deti kazde prirozenou cestou, první kluk. Napoprve manzelka potratila to mi bylo 23 let kdy jsme se poprve snazili o dite. Kazdopadne napodruhe od potratu cca asi 2 mesice otehotnela znovu a je z toho Filip. Anička se nam narodila pred 10 mesici, normalni zdrava holcicka.Hned na prvi pokus, i kdyz tech pokusu bylo ten mesic mnoho :-).Kazdopadne chci rici ze od svich 15 let pravidelne sportuji, jizda na kole, posilka atd. A hlavne beru od svích 20 let tento balík vitamínů: vitamin E 400mg, zinek 25mg, selen, vitamin C 1000mg, vitamín D, hořčík a chrom. Každou složku v oddelene tablete. Takze to není jen o éčku věřte mi. Myslím si ze vetsi problem co se týče splození dítete je na strane muže. Znam ze zkusenosti me kamaradky, ted uz manželky, ktera s partnerem nemohla otehotnet, honil ji po ruznych vysetrenich protoze preci on je nadsamec a je naprosto zdraví. A ejhle zrovna se mnou ma zdraveho chlapečka a holčičku.:-)Spermiogram mám vinikající cca 90milionu spermii na mililitr a všechny v pořadku. nikdy jsem nekouříl nepiji alkohol v žadne forme, jen vodu a sem tam kávu. Tak preji hodne uspechu a muj seznam vitaminu berte prosim vážně hlavně muži. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex