Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Manticora píše:
Nás zvali, jsme z Prahy. Syn dostal zlatý přívěšek, nějakou slevenku, ošklivého plyšáka a kus zlatého jmelí (bylo před Vánoci), já kalendář s motivy PrahyFotil to profi fotograf, nenatáčelo se.
Syn tam nejstarší, přes tři měsíce, měl oblečeny rifličky, a prďáckou košili. Já si oblékla kostýmek, ale většina rodičů tam oblečení moc neřešila.
Nebylas na Praze 9 na Vysočanský? Jako bys totiž popisovala to naše vítání, stejný dárečky. ![]()
@Clarkia Byla
Bydleli jsme tam pár let, před pár měsíci jsme se přestěhovali na Prahu 5. Kde bydlíte Vy?
@Manticora Náhodička.
No já jsem tam nikdy nebydlela, ale mám tam už pár let trvalé bydliště.
Teď bydlíme pár měsíců ve Štěrboholech.
Na vítání jsme byli v prosinci 2011, právě taky před Vánoci. ![]()
Mela jsem leginy, dlouhou tuniku a balerinky.
Zalezi jak moc slavnostne to chces pojmout. V nasi skupine byl jeden tatinek v obleku a maminka v satech, druha rodina v teplakach a crocsech ![]()
Tak my jsme prckovi dali džíny, botky(capáčky) a frajerskou košilku, mooc mu to slušelo, já, přítel, můj tatík a brácha jsme šli v normálním civilu ![]()
@Ter85 To je smutný
Blbě by se měli cítit ti ostatní v kraťasech, ne?
Zdravím,
chci se zeptat mám 5-ti měsíční holčičku a ještě mi nic nepřišlo ohledně vítání, tak se chci zeptat jestli to může mít vliv na to že máme s malou trvalé bydliště v Rakovníku ale rodila jsem tady na Kladně. A kde se popřípadě když mi nic nepřijde připomenout, na matrice?
Ahojky, za necelý měsíc máme vítání občánků, tak se ptám co jste dětičkám oblekly vy, abych měla nějakou inspiraci co malé obléct
za všechny reakce předem děkuji!
Ahoj holky, budeme mit vítání občánků a příbuzenstvo by se chtělo zúčastnit. Můžete mi napsat kolik asi tak muzu mit členů rodiny u toho?
@Kacik89 To bývá různé, záleží na obci (městské části), která to pořádá, respektive na kapacitě sálu, kde se vítání pořádá. Zeptej se u vás na radnici, řeknou ti, zda je kapacita omezená. Třeba u nás nebyla, měli jsme velký sál a zdaleka nebyl naplněn ani z půlky.