Jak obléct na vítání občánků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
28.2.13 09:59
@Manticora píše:
Nás zvali, jsme z Prahy. Syn dostal zlatý přívěšek, nějakou slevenku, ošklivého plyšáka a kus zlatého jmelí (bylo před Vánoci), já kalendář s motivy Prahy :lol: Fotil to profi fotograf, nenatáčelo se.
Syn tam nejstarší, přes tři měsíce, měl oblečeny rifličky, a prďáckou košili. Já si oblékla kostýmek, ale většina rodičů tam oblečení moc neřešila.

Nebylas na Praze 9 na Vysočanský? Jako bys totiž popisovala to naše vítání, stejný dárečky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
28.2.13 10:29

@Clarkia Byla :lol: :lol: Bydleli jsme tam pár let, před pár měsíci jsme se přestěhovali na Prahu 5. Kde bydlíte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.2.13 11:36

@Manticora Náhodička. :D No já jsem tam nikdy nebydlela, ale mám tam už pár let trvalé bydliště. ;) Teď bydlíme pár měsíců ve Štěrboholech. 8) Na vítání jsme byli v prosinci 2011, právě taky před Vánoci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
28.2.13 12:39

Mela jsem leginy, dlouhou tuniku a balerinky.
Zalezi jak moc slavnostne to chces pojmout. V nasi skupine byl jeden tatinek v obleku a maminka v satech, druha rodina v teplakach a crocsech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
28.2.13 13:35

Tak my jsme prckovi dali džíny, botky(capáčky) a frajerskou košilku, mooc mu to slušelo, já, přítel, můj tatík a brácha jsme šli v normálním civilu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.2.13 13:42

@Ter85 To je smutný :? Blbě by se měli cítit ti ostatní v kraťasech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.13 16:58

Zdravím,
chci se zeptat mám 5-ti měsíční holčičku a ještě mi nic nepřišlo ohledně vítání, tak se chci zeptat jestli to může mít vliv na to že máme s malou trvalé bydliště v Rakovníku ale rodila jsem tady na Kladně. A kde se popřípadě když mi nic nepřijde připomenout, na matrice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.8.13 10:12

Ahojky, za necelý měsíc máme vítání občánků, tak se ptám co jste dětičkám oblekly vy, abych měla nějakou inspiraci co malé obléct :kytka: za všechny reakce předem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.3.14 16:13

Ahoj holky, budeme mit vítání občánků a příbuzenstvo by se chtělo zúčastnit. Můžete mi napsat kolik asi tak muzu mit členů rodiny u toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
10.3.14 09:06

@Kacik89 To bývá různé, záleží na obci (městské části), která to pořádá, respektive na kapacitě sálu, kde se vítání pořádá. Zeptej se u vás na radnici, řeknou ti, zda je kapacita omezená. Třeba u nás nebyla, měli jsme velký sál a zdaleka nebyl naplněn ani z půlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková