Víte, jak dělá husa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
6.10.09 11:34

Jeste jsem nekoukla…ale jestli je tam i jak dela zirafa (u nas zir zir) a tucnak (tuc tuc), tak budu zirat :D :D Odpo to urcite zbrouzdame, jen mne desi fakt, ze pak uz se k PC jen tak nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.10.09 12:05

Jitka..jeej.to je nadherneee..uz sa tesim, ked to odskusam aj s Matuskom..fatk nadherna pracicka a urcite nie zbytocna..parada..no toto mi fakt chyybalo ..a paci sa mi to, ze je to aj pre starsie deticky :)

Asha..u nas robi zirafa FA..vzdy hovori bud zaciatocne alebo koncove slabiky :lol: a tucniak klasika ako ostatne vtaciky PI PI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.10.09 12:08

:oops: no, tak to mame teda problem, zirafa je, ale podle knizek je zirafa uplne „bezzvuka“ :-) a tucnak neni vubec.. spousta, spousta nedostatku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.10.09 12:11

A medůza prý dělá ep-eu, eu-eu. Nevím, s žádnou jsem si nepovídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.09 12:15

Jo, je to pěkné, ukládám pro pozdější použití :wink:
Ještě se mi líbí dětský internet www.alik.cz , ale to je pro starší děti, spíše školáky.
Máte ještě někdo nějaký oblíbený dětský web?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.10.09 12:17

Sem s nimi! My máme nějaké naučné hry stažené v počítači, ale na netu se to hemží spíš různými oblíkačkami a podobnými hrami, co si myslím, že moc dítěti nedaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.10.09 12:23

Ja uz bylo napsano,skoda ze to napriklad neni na DVD,nechci nechavat malou u pc.
ALe je z toho stejne unesena jako ja a Jitko opravdu velka pochvala.

Jen u zviratek na dvorku-zda se mi ze je tam kohoutek ale dela zvuk jako slepicka a je i okomentovan slepicka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
6.10.09 12:51

Tak já nevím, chtěla jsem si web prohlídnout, ale bez registrace mě to nepustí. Dělám někde chybu? Že bych někde musela uvádět svou adresu a počet dětí ještě dřív, než se podívám o co jde? To mi přijde trošku divný.
Ale možná jen klikám špatně.
Poradí mi někdo?

Díky Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.10.09 12:54

ja klikla na vstoupit jako host a slo to bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.10.09 12:57

vstup bez registrace - jako host

neni treba se registrovat, pro nahlednuti staci „vstoupit jako host“, pak je ale pobyt omezen na 5 min. prijemnou zabavu, jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.10.09 13:03

proc registrace

A k registraci obecne: radi bychom zacali odesilat detem (skrz rodice) prani k svatku a narozeninam. Jako darky planujeme omalovanky, sablony, proste podobne financne nenarocne radosti. Adresa do registrace neni nutna, staci zaskrtnout, ze nechcete dostavat darky. Uprimne - momentalne zadne darky nemame, kolonka je pripravena do budoucna, treba nekdy az zase firmy nebudou vedet, co s penezi :-) Pekny den, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
6.10.09 13:11

Re: děkuju

Jitka74 píše:
Dekuju holky.. ja si dovolim reakci. Me ty Vase moc potesily :)

Nepochybuju, ze tech, co o husach a jezcich vedi vic nez ja je halda.. Ale.. tech zvirat je tam pres 40, u kazdeho cca 5 zakladnich informaci vcetne zvuku skutecneho a zvuku .. Zajiste, jsou to informace pro deti batoleciho a predskolniho veku, ty by vetsina z nas uz mela mit zvladnute.. krome me.. :)

Prace na webu trvaly vice nez rok, behem materske dovolene a to vyhradne v dobe spanku potomstva. Jen zvukovych souboru nahravanych vyhradne s detmi predskolniho veku je pres 1800.. nastrihat, vycistit, zaradit, ulozit, nahrat.. brrr.. :-)

Delala jsem to jako mama pro sve deti, pak pro deti obecne. Byla bych radeji vnimana tak, nez jako podomni prodejce :-D (Jejichz praci mimo jine obdivuji, delat bych ji neumela.)

Tu poznamku samozrejme beru a co dodat.. je to pravda.. placena reklama by urcite byla na miste.. a vhodnejsi :-) Jen bych si na ni musela vydelavat na webu prodejem reklamy a smysl bezpecneho webu pro deti by byl v haji..

Preju vsem pekny den a spoustu napadu, jak bavit deti, Jitka

Ahoj,
stránky jsou moc pěkný, taky si je ukládám a odpo ukážu školkáčkovi…

NIcméně k tý reklamě - jakej je problém oslovit admina? Myslím, že pokud jsou tyhle stránky výhradně tvoje práce, admin by neměl problém udělat tady někde odkaz třeba i zadarmo (nebo se pletu?)

Ale i tak - fakt pěkný stránky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
6.10.09 13:37

Aha, já věděla, že něco dělám špatně. Vstupu jako host jsem si nevšimla.
Stránky vypadají hezky, taky to zkusím předložit dětem (prvňák a předškolačka).

Díky za rady
Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.10.09 15:03

pro gandelion

Beru vytku, poslala jsem pred chvili zadost o pomoc pri zverejneni informace uvedenym kontaktnim osobam serveru emimino.cz.
A jeste dodavam, ale asi uz jsem to nekde psala, ze web vznikl spolupraci Venduly Hegerove (ilustratorky), Pavla Vitesnika (programatora, co vymyslel system prehravani a ovladani stranek) a mou (ten zbytek..) Dekuju a preju pekny den, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.10.09 15:53

Ahoj
opravdu klobouk dolů, malé se to moc moc líbí, miluje krtka :D takže mě seděla na klíně a ani se nehla.
Je to moc povedené :) Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect