Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jeste jsem nekoukla…ale jestli je tam i jak dela zirafa (u nas zir zir) a tucnak (tuc tuc), tak budu zirat
Odpo to urcite zbrouzdame, jen mne desi fakt, ze pak uz se k PC jen tak nedostanu…
Jitka..jeej.to je nadherneee..uz sa tesim, ked to odskusam aj s Matuskom..fatk nadherna pracicka a urcite nie zbytocna..parada..no toto mi fakt chyybalo ..a paci sa mi to, ze je to aj pre starsie deticky ![]()
Asha..u nas robi zirafa FA..vzdy hovori bud zaciatocne alebo koncove slabiky
a tucniak klasika ako ostatne vtaciky PI PI ![]()
no, tak to mame teda problem, zirafa je, ale podle knizek je zirafa uplne „bezzvuka“
a tucnak neni vubec.. spousta, spousta nedostatku.. ![]()
A medůza prý dělá ep-eu, eu-eu. Nevím, s žádnou jsem si nepovídala.
Jo, je to pěkné, ukládám pro pozdější použití ![]()
Ještě se mi líbí dětský internet www.alik.cz , ale to je pro starší děti, spíše školáky.
Máte ještě někdo nějaký oblíbený dětský web?
Sem s nimi! My máme nějaké naučné hry stažené v počítači, ale na netu se to hemží spíš různými oblíkačkami a podobnými hrami, co si myslím, že moc dítěti nedaj.
Ja uz bylo napsano,skoda ze to napriklad neni na DVD,nechci nechavat malou u pc.
ALe je z toho stejne unesena jako ja a Jitko opravdu velka pochvala.
Jen u zviratek na dvorku-zda se mi ze je tam kohoutek ale dela zvuk jako slepicka a je i okomentovan slepicka ![]()
Tak já nevím, chtěla jsem si web prohlídnout, ale bez registrace mě to nepustí. Dělám někde chybu? Že bych někde musela uvádět svou adresu a počet dětí ještě dřív, než se podívám o co jde? To mi přijde trošku divný.
Ale možná jen klikám špatně.
Poradí mi někdo?
Díky Jiřina
neni treba se registrovat, pro nahlednuti staci „vstoupit jako host“, pak je ale pobyt omezen na 5 min. prijemnou zabavu, jitka
A k registraci obecne: radi bychom zacali odesilat detem (skrz rodice) prani k svatku a narozeninam. Jako darky planujeme omalovanky, sablony, proste podobne financne nenarocne radosti. Adresa do registrace neni nutna, staci zaskrtnout, ze nechcete dostavat darky. Uprimne - momentalne zadne darky nemame, kolonka je pripravena do budoucna, treba nekdy az zase firmy nebudou vedet, co s penezi
Pekny den, Jitka
Jitka74 píše:
Dekuju holky.. ja si dovolim reakci. Me ty Vase moc potesily![]()
Nepochybuju, ze tech, co o husach a jezcich vedi vic nez ja je halda.. Ale.. tech zvirat je tam pres 40, u kazdeho cca 5 zakladnich informaci vcetne zvuku skutecneho a zvuku .. Zajiste, jsou to informace pro deti batoleciho a predskolniho veku, ty by vetsina z nas uz mela mit zvladnute.. krome me..
Prace na webu trvaly vice nez rok, behem materske dovolene a to vyhradne v dobe spanku potomstva. Jen zvukovych souboru nahravanych vyhradne s detmi predskolniho veku je pres 1800.. nastrihat, vycistit, zaradit, ulozit, nahrat.. brrr..
Delala jsem to jako mama pro sve deti, pak pro deti obecne. Byla bych radeji vnimana tak, nez jako podomni prodejce
(Jejichz praci mimo jine obdivuji, delat bych ji neumela.)
Tu poznamku samozrejme beru a co dodat.. je to pravda.. placena reklama by urcite byla na miste.. a vhodnejsi
Preju vsem pekny den a spoustu napadu, jak bavit deti, JitkaJen bych si na ni musela vydelavat na webu prodejem reklamy a smysl bezpecneho webu pro deti by byl v haji..
Ahoj,
stránky jsou moc pěkný, taky si je ukládám a odpo ukážu školkáčkovi…
NIcméně k tý reklamě - jakej je problém oslovit admina? Myslím, že pokud jsou tyhle stránky výhradně tvoje práce, admin by neměl problém udělat tady někde odkaz třeba i zadarmo (nebo se pletu?)
Ale i tak - fakt pěkný stránky! ![]()
Aha, já věděla, že něco dělám špatně. Vstupu jako host jsem si nevšimla.
Stránky vypadají hezky, taky to zkusím předložit dětem (prvňák a předškolačka).
Díky za rady
Jiřina
Beru vytku, poslala jsem pred chvili zadost o pomoc pri zverejneni informace uvedenym kontaktnim osobam serveru emimino.cz.
A jeste dodavam, ale asi uz jsem to nekde psala, ze web vznikl spolupraci Venduly Hegerove (ilustratorky), Pavla Vitesnika (programatora, co vymyslel system prehravani a ovladani stranek) a mou (ten zbytek..) Dekuju a preju pekny den, Jitka
Ahoj
opravdu klobouk dolů, malé se to moc moc líbí, miluje krtka
takže mě seděla na klíně a ani se nehla.
Je to moc povedené
Mějte se krásně.