Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jitko jeste takovy dotazek k pisnickam…nejak mi to nechce hrat ![]()
Dekuju za reakci Taminko, pisnicky a karaoke jsou sice pripravene ke spusteni, ale prave resim autorska prava majitelu nahravky a cekam na odpoved, pak spustime i pisnicky..
kdyz bude nejhur, nahrajeme to s detmi sami, ale do toho se mi moc nechce..
Pekny den a vsem dekuju za vsechno, co pisete, Jitka
Dekuju za reakci Taminko, pisnicky a karaoke jsou sice pripravene ke spusteni, ale prave resim autorska prava majitelu nahravky a cekam na odpoved, pak spustime i pisnicky..
kdyz bude nejhur, nahrajeme to s detmi sami, ale do toho se mi moc nechce..
Pekny den a vsem dekuju za vsechno, co pisete, Jitka
moc a moc děkujeme. Fakt super, zrovna jsem něco takového hledala. Máme jen něco v anlgičtině. Jenom u písniček mi nejde zvuk a karaoke verze - tam není vůbec nic.
Stránky jsem projela ještě jednou a super!
Jen technická - u těch básniček a říkadel mi to počítač odříkává s ozvěnou… to asi není správně, že ne?
Ahoj,
mám několik poznámek. Celou diskuzi jsem nečetla, tak doufám, že se nebudu opakovat.
Při přihlašování - uvítala bych automatické přihlášení, abych se nemusela pořád přihlašovat, když vlezu na stránky. Další, při vyplňování hesla se mi tam místo ***** zobrazuje to co napíšu.
To trošku ztrácí smysl hesla.
Pak u zvířátek se mi někdy nenačte obrázek, zvuk přitom jde.
Jinak jsem moc spokojená. ![]()
Nám se taky web moc líbí, hlavně stavební stroje. Jen se tam občas u některých „nedozvíme“, jak se mu říká. Ale syn, ač jsou mu teprve tři, sedí jako zařezaný, mačká myš, hádá barvy atd. Je to fakt skvělý, už jsme se přihlásili a musela jsem určit denní limit, jinak by u toho seděl hodinu
.
Takže Jitko, moc chválím a obdivuju tvou práci.
Dobré ráno,
Pro gandelion:
Dekuju za zpravu, ozvena u rikadel je nova, nevim, v cem je problem. Mne to funguje
Mozna je chybne nahrany zvuk a na kvalitnich reproduktorech to dela neplechu.. Pouzivate kvalitni napr. externi reproduktory? Netusim v cem je problem, ale zkusim zjistit, dekuju.
Pro lenkae:
Dekuju za zpravu:
1. heslo: souhlasim, napravime, jak rychle to jen pujde
2. automaticke prihlasovani: to je v reseni, bohuzel, zatim neumime zajistit individualni udaje pri napr. generovani ikony na plochu ![]()
Pro Milli:
Ve stavebnich strojich a v mori nam, myslim, chybi michacka a morsky konik, dodam, jak nejrychleji to bude mozne.
Mimochodem, treba bude syna - predpokladam, kdyz ma rad stavebni stroje - zajimat, kdy se michacka toci pri jizde rychle a kdy pomalu ![]()
A jeste jedna poznamka:
Mam ohlasy, ze jsou na strankach gramaticke chyby, za coz se hrozne stydim a pokusim se to davat prubezne do poradku. ![]()
Jitko máš můj veliký obdiv,stránky jsou opravdu krásné i s těma několika nedostatky.Davča seděl se mnou u počítače jako přikovaný a ani nedutal,což se moc často nestává.Moc děkujeme
Jitko, taky jsme právě s malým koukli a moooc se mu to líbilo!!! Zatím jsme to tedy jen tak prolétli, ale super. Tancující prase nemá chybu
. Obzvláště teď, když je venku hnusně, budeme častými hosty ![]()
Díky, jsi šikovná!!!
vsem, co se stranky libi. I za spoustu uzitecnych pripominek, co chodi
i tem, co se jim nelibi, protoze jsou motivaci neco zlepsovat
hezky den vsem, Jitka
K té ozvěně, jak tu někdo psal - stane se to, pokud mačkáte myší pro další obrázek v době, kdy ještě není „doříkaný“ stávající obrázek. Nebo náhodou kliknete myší dvakrát. Když si to hlídám, nestane se to.