Víte, jak dělá husa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
10.11.09 21:50

Jitko, dobrá práce, stránky jsou fakt nádherné, moje 15m dcera vydržela 10min. sledovat (jinak se ještě nevydrží dívat na nic, jen s tatínkem na fotbal, protože sleduje balon) … zkoukly jsme zvířátka (stejná připomínka jako Taminka, kohout nekokrhá) a písničky Holka modorooká a Pásla ovečky - tam jen, že se dost dlouho načítají … ale to určitě odladíte … jinak doufám, že sponzoři budou, takhle krásně ilustrované omalovánky bych určitě brala!
Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.3.14 14:55

@Jitka74
Pátrala jsem po netu, abych našla nějaké zvuky zvířátek. No co se dá dělat, google mě zavedl zpět na diskuzi na Mimino :mrgreen:
Synovi je 13,5 měsíce a já zjistila, že by měl umět už nějaké zvuky zvířat, jenže já ho to neučila a tak neví nic. Je těžké najít něco srozumitelného jako předlohu, no a narazila jsem díky téhle diskuzi na Vaše stránky. Jsou moc krásně udělané a je moc hezké, že jsou namluveny dětmi. Určitě je klukovi ukážu, moc rád kouká na monitor a tohle se mu bude líbit, i když stránky jsou nejspíš určeny dětem o něco starším. Ale tleskám za super nápad, námahu a čas věnovaný dobré věci. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
31.3.14 14:56

Četla jsem jen nadpis, husa hýká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie