Vlezlé báby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
31.5.18 13:15
@Burj Chalifa píše:
je spíše k podivu, že se na každou banalitu zakládá diskuse.

Když se to vezme kolem a kolem, je v podstatě zbytečné myslet, mluvit, dýchat a koneckonců i žít. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
31.5.18 13:19
@Linamati píše:
Ahoj, to znám a jsme z Prahy. Jednou jsem to probírala s kamarádkou a ta mi říká - hele já když někdo vleze do kočáru ( cizí ) tak řeknu že má přenosnou infekci, že právě jedeme od lékaře :lol: Začala jsem to používat a do 5 vteřin mám klid :lol: :D :lol:
:palec:

mě teď zas štvou lidi, kteří nabízejí mému dítěti ruku, že si ho odvedou, to má být vtipné? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
31.5.18 14:14
@Luluni píše:
Ahoj maminky :mavam: máte nějaká zkušenost s vlezlýma bábama? Mě se to stává docela často…Jdu s malou nakoupit a hned mi nějaká bába leze do kočárku podívat se na malou. Když má přivřeny očka, že by spala, tak s ní začnou jezdit, houpat ji, jezdit přes práh, atd. Malá mi sama usne v klidu a nechci, aby si zvykala, že když chce spinkat, tak se s ní musí jezdit. Já než stihnu něco říct, tak hned mají plnou pusu keců…Máte nějakou radu, jak je slušně odmítnout nebo budu muset být ta „zlá“ a říkat jim to natvrdo? Zatím se snažím být milá a nějak z toho vybruslit, ale už mi to začiná drásat nervy, tak jen čekám, kdy vybouchnu…

Pamatuji si, když se ještě nejezdilo s kočárky do obchodu, tak mamky nechávaly dítka v kočárkách venku a někdy se stalo, že mrně začalo brečet, tak jsem s kočárkem drndala a nikdy se nestalo, že by mi maka nadávala, naopak děkovala..to že mi někdo sahá na dítě budiž, a dokonce se dovolím na cizí mimčo usmívat nebo mrkat..to je taky zakázané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.5.18 14:17
@lilith1 píše:
Pamatuji si, když se ještě nejezdilo s kočárky do obchodu, tak mamky nechávaly dítka v kočárkách venku a někdy se stalo, že mrně začalo brečet, tak jsem s kočárkem drndala a nikdy se nestalo, že by mi maka nadávala, naopak děkovala..to že mi někdo sahá na dítě budiž, a dokonce se dovolím na cizí mimčo usmívat nebo mrkat..to je taky zakázané?

souhlasím.
@Elishka1 to ti tak hrozně vadí, že nějaká osamělá stařenka osloví tvoje dítko? Vždyť je to k zasmání. Paní, to byste si brzo rozmyslela a vracela nám toho našeho čerta…hahaha, jdu dál…mladé mamče a jste horší než zapšklé báby některé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
31.5.18 14:24
@kontramatka píše:
souhlasím.
@Elishka1 to ti tak hrozně vadí, že nějaká osamělá stařenka osloví tvoje dítko? Vždyť je to k zasmání. Paní, to byste si brzo rozmyslela a vracela nám toho našeho čerta…hahaha, jdu dál…mladé mamče a jste horší než zapšklé báby některé. :nevim:

s osamělými stařenkami v klidu pokecáme, ale i že třeba nalitej dědek nabízí ruku mně fakt vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.5.18 14:32
@Elishka1 píše:
s osamělými stařenkami v klidu pokecáme, ale i že třeba nalitej dědek nabízí ruku mně fakt vadí

jak kdybys nikdy nebyla nalitá nebo co… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
31.5.18 14:35
@kontramatka píše:
jak kdybys nikdy nebyla nalitá nebo co… :roll: :lol:

jasně a sápající se na cizí děti, mám tu asi už pověst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
31.5.18 14:38
@Elishka1 píše:
jasně a sápající se na cizí děti, mám tu asi už pověst..
:lol: :lol: :lol: :palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.5.18 15:01
@Šmoulice píše:
To bydlíš někde v Horní Dolní, ne? :mrgreen:
Já tohle z měste teda neznám :mrgreen:

Já to z nám z okresního města. Dokonce se mi stalo, že se mě cizí lidé zeptali „a to máte z umělého, že jo?“. A to si myslím, že se tvářim dostatečně zle, aby se mnou cizí nemluvili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
31.5.18 15:07
@Elishka1 píše: :palec:mě teď zas štvou lidi, kteří nabízejí mému dítěti ruku, že si ho odvedou, to má být vtipné? :roll:

A mě zase štve druhý opak, když u nás ženská říká svému dítěti, ať nezlobí, nebo mi ho/ji tam nechá, případně že jako já zavolám bubáka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
31.5.18 15:10
@radkka píše:
Já to z nám z okresního města. Dokonce se mi stalo, že se mě cizí lidé zeptali „a to máte z umělého, že jo?“. A to si myslím, že se tvářim dostatečně zle, aby se mnou cizí nemluvili :mrgreen:

To mi připomnělo, jak jsme nedávno byly s kamarádkou v jejím rodném městečku a potkaly jsme nějakou dávnou známou a ona na kamarádku hned, jéé a kdy to čekáte? A ona s klidným hlasem, čekáme to už nějakou dobu, až zase zhubnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
31.5.18 15:18
@osvc píše:
A mě zase štve druhý opak, když u nás ženská říká svému dítěti, ať nezlobí, nebo mi ho/ji tam nechá, případně že jako já zavolám bubáka :roll:

to jsem naštěstí ještě nezažila

kde u vás? asi máš nějakou autoritu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.5.18 15:24

@osvc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ježíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
31.5.18 15:33
@Elishka1 píše:
to jsem naštěstí ještě nezažilakde u vás? asi máš nějakou autoritu :)

V mojí firmě, když přijdou kvůli objednávce, na konzultaci, nebo pro hotové dílo, nechci tu psát konkrétně, je to takové trochu netypické a ne moc časté, nemusí mě tu nikdo poznat ;) Většinou jim s úsměvem odpovídám, jen ať si ji/ho vezmou domů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.5.18 15:36
@dedrichov píše:
Když se to vezme kolem a kolem, je v podstatě zbytečné myslet, mluvit, dýchat a koneckonců i žít. 8)

zbytečné je se ptát na věci a banální situace,, které si snad dospělá soudná žena vyřeší bez zakládání diskuse na netu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí