Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není o znamení ale povaze..... A moc mi to nedává hlavu ani patu
ale vidím že né jenom mě…
Píšeš, žes ho zklamala, žes uklouzla, žes pochybila..
Není to prostě tak, že si to všechno zasloužíš a nehodláš se s tím smířit??
Z chyb se má člověk poučit..Zkus to..
O hodně bych se zamyslela nad tím, že on VĚK považoval za velký problém..Možná pro tebe nebyl, protože on je vyspělý a rozumněla jsi mu, ale ty na to bohužel nevypadáš a on to cítil - cítil, že jsi jinde a že toho tolik společného nemáte, právě díky tvému věku a zkušenostem..
A kolik je Tobě a kolik jemu? A jak dlouho jste spolu teda byli? Myslím bez té doby co měl tu partnerku.
Pokud ti jde o znamení.Jsem vodnář když někoho opustim vždy jen jednou.Nikdy sem se nevrátila mám svou hrdost a taky jsem tvrdohlavá když něco řeknu tak to platí.Odejdu vždy jen jednou.
pokud jde o to ostatní mužeš mi zdělit kolik je ti let?
Přijde mi to jak příběh s časáku učitel a školačka ,žanatej soused a nevinná sousedka atd.. ![]()
Otázka zněla, jestli se vodnář vrátí. Pro vodnáře je typické, že se nikdy nevrací, ale dokáže držet s bývalými opravdová přátelství. Jak jednou vodnáře zklameš, těžko odpouští.
příběh jsem nepochopila nebo jsem nepozorně četla, ale já třeba mám vodnáře za manžela a musím říct že jsem mu dvakrát sbalila kufry a on odešel a vždycky se do deseti minut vrátil (to jsme ještě nebyli svoji).. ve výsledku jsme spolu 4 roky a z toho skoro půl roku manželé… moc na horoskopy nedám ale třeba na mě střelec sedí, na manžela vodnář jen částečně nepřičítala bych tomu zas takovou váhu…
No já tomu moc nerozumím. ![]()
Prosím tě kolik ti je? náct? Promiň, ale připadá mi to jako dotaz z Bravíčka.
Jinak holky, hodně záleží na tom jaký máte ascedent.Ten hodně ovlivňuje povahu. Ascedent je znamení zvěrokruhu, které leželo nad místem vašeho narození v čase, kdy jste se narodili.
http://www.romanhynek.cz/…dzn_1asc.htm
kendy88 píše:
23 a 42 let
ty si ten věkový rozdíl ted neuvědomuješ ,ale on si ho uvědomuje ..byla jsem dokonce vdaná v tvém věku za pána v jeho věku a byla jsem zamilovaná jak blázen a rozvedli jsme se ze stejného důvodu ,byla jsem pro něho moc mladá ,v tu dobu jsem to nechápala,ale dneska je mi 40l a koukám na to jinak a chápu ho ..a jsem ráda ,že mám muže stejně starého se kterým si bezvadně rozumíme ..Dej tomu čas,holky mají pravdu,přečti si znova co píšeš,v tuhle chvíli to dává smysl jen tobě,ale najdi si kluka svého věku a bude líp..a pro budoucí život každopádně ..
nebylo daleko od toho skonšit se životem a nebo se vykašlat na školu.
??????
Co to je? To jako myslíš vážně? Už jen teda spojit tydle dvě věci dohromady mi přijde neskutečný…když opominu, že si chce kvůli (ne)partnerovi někdo sahat na život ![]()
To je to, mě kluci v mém věku neberou: jsou to jen kamarádi, jen známí, parťáci na volný chvíle, ale nikdy nikde žádná přitažlivost, nikdy jsem nechtěla děti, ale s ním jo. Starší mě berou, to vím od 16ti let Tak že tudy vlak nejede-stejně starý kluk nikdy. Zkusila jsem a nic, nikdy a to se pohybuju celej život mezi nima.
kendy z každého tvého slova co napíšeš je znát ta nevyzrálost,která mu může vadit,ale za to ty nemůžeš,je to věkem ,zkušenostma ,jednou se taky nad to dostaneš a budeš si říkat ,jak jsi psala blbosti o nějaké skoro sebevraždě kvůli chlapovi ..lety zjistíš ,že ti za to žádnej chlap nestojí,je to tvůj život a nenech si ho otrávit nějakýma konfliktmaa co prožíváš ,vždyt to je hnus co píšeš,ty bys měla být s kamarádkama na zábavách a hezky se oblékat a užívat si mládí a zatim si ho ničíš takovýma věcma ..zbytečně ..Ten pán o tebe skutečně nestojí,jasně se mu líbí ,že jsi mladá ,máš hezké tělo,to už jeho vrstevnice nemají,nenech se tak využívat,fakt se na to vyprdni a začni žít ..dej si to v hlavě dokupy a snad zjistíš ,že stojíš za víc než se otravovat s nějakým,, starým ,,vořechem.. hodně štěstí při hledání sama sebe přeji ![]()
kendy88 píše:
To je to, mě kluci v mém věku neberou: jsou to jen kamarádi, jen známí, parťáci na volný chvíle, ale nikdy nikde žádná přitažlivost, nikdy jsem nechtěla děti, ale s ním jo. Starší mě berou, to vím od 16ti let Tak že tudy vlak nejede-stejně starý kluk nikdy. Zkusila jsem a nic, nikdy a to se pohybuju celej život mezi nima.
dej tomu čas ,ten pravý se najde.. a může být i starší ,ale 20let už je fakt hodně ,je to jiná generace ,jiná hudba ,styl oblékání,styl života,málokomu tohle sedne ..jeden se vždy musí přizpůsobit,ale v současné době ty na to ještě nejsi zralá ,udělat ze sebe starou mladou ,aby to fungovalo a proč bys měla sakryš ,určitě jsi hezká holka ,tak neblázni..ten pravej si tě najde a na rodinu a starosti musíte být dva ,pro jednoho je to veliká zátěž kor v dnešní době ..
Taky jsem byla vždy na starší..můj manžel je o 12 let starší, ale já to nikdy nebrala jako " hurá, konečně jsem kápla na staršího..Ale hurá, konečně mám někoho s kým si rozumím.
Nepodléhej dojmu, že je to vše jen ve věku.
Neškatulkuj a bud otevřená komukoli..Možná tě překvapí muž jen o 5 či 10 let starší..
A hlavně už žádné melodrama..
Holky máte pravdu, ale věk je u mě podstatnej, prostě kluci NE.
Věříte na něco mezi nebem a zemí ? Já nikdy nevěřila, nikdy, tukala jsem si na čelo, ale kdyžmi zemřel dobrý přítel začaly u mě sny, které se plní a je to jedno, zda jde o školu, rodinu, známí … Všechno se plní a plnilo se to i u něj a aby toho nebylo málo zkusila jsem jen ta ze srandy kresbu: všechno se potvrdilo, všechno co se mi zdálo se splnilo i to co mi řekl, i to, že jsme se potkali tam kde nikde dřív, i to, že mi řekl, že se rozhodoval, i to, že mě miluje, ale věk je problém, dokonce i to, že jsem podezírala jeho dceručky, že mezi náma dělaj rozbroje, všechno a mnohem víc vyšlo a náhoda to nebyla, nebo snad myslí te že je náhoda, že vám zemře kamarád a vám se o tom zdá, že se s NÍM sejdete někde kde dřív nikde a stane se to atd ?