Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Tinuvien píše:
Umíš něco jiného, než naučené hlášky?To o zdanění bytu je fake. Já je rozhodně volit budu.
Toho víš tady moc málo málo. Žádný fake to není. Měli to v programu 2017 a jelikož jim to ubírali body tak to zatím stáhli. Nikdo neví kdy to znovu obnoví. Ukazují se jako pěkní populisti.
@jannina1 píše:
Toho víš tady moc málo málo. Žádný fake to není. Měli to v programu 2017 a jelikož jim to ubírali body tak to zatím stáhli. Nikdo neví kdy to znovu obnoví. Ukazují se jako pěkní populisti.
Ne neměli. Byl to jen bod k probrání v nějaké interní diskuzi. Zhodnotili to, jako nemožné a navíc nikdy to nemělo podobu, jakou se straší. Tedy že se to zdraží plošně všem, ale mělo jít o investiční byty, firemní byty, a jiné nemovitosti generující příjem.
@jannina1 píše:
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?
Já jsem se SPD před minulými volbami zeptala na Fb s kým by se ve vládě dokázali domluvit a byla jsem zařazena mezi trolly. Nedokázali a hlavně nechtěli odpovědět na mou vážně míněnou otázku. Ale jak by asi mohli, že? Když by se tehdy nemohli domluvit s nikým, protože aktivně sami prohlašovali, že s tímhle ne, s tamtím ne, a právě jim nezbyl vůbec nikdo, tak mně to začalo zajímat.
Já je nikdy nevolila a volit nebudu, ale nepochopila jsem, jak si představují účast na vládě, když vlastně s nikým dohodu neplánovali.
@jannina1 píše:
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?
Okamura už toho myslím dokázal dost, a to je, že by nic nedokázal. Kdyby raději více prodával to japonský žrádlo, což dělal dříve.
V žádném případě nebudu volit ANO ani SPD. Podle volební kalkulačky mi vyšli Piráti a starostové, na které bych asi sama na první dobrou i ukázala.
Nesoudím ostatní, prosím taky nesuďte. Hlavní je tolerance, že ano ![]()
Jinak ta volební kalkulačka se mi líbila, akorát je trochu delší. Tak pokud váháte, třeba vám pomůže.
1. Volit půjdu, za 24 let jsem nevynechala ani jedny volby.
2. ODS, preferenční hlas dám tomu, kdo bude z lokality, kde žijeme.
3. NIKDY v životě nebudu volit komunisty, Babiše a blázna Okamuru. Vybírám si z pra vicových stran, i když se vším se neztotožňuji. Naštěstí napříč mojí i partnerovou rodinou se názorově shodujeme.
Myslím, že super je si udělat volební kalkulačku, člověk pak může být trošku překvapený, s kým se vlastně shoduje. Mně teda vyšly spíš neparlamentní strany. Argument - oni se tam stejně nedostanou - u mě neobstojí. Teď je v parlamentu dost stran, které tam dřív nebyly.
Za mě ano, nevytunelovali žádnou banku, firmu, nevykradli státní rozpočet solárníma elektrarnama - (1000 miliard) vládli bez krizí 4 roky v kuse - nepadla kvůli skandálu vláda. zvyšovali platy a důchody.
v minulosti jsem volil zelené, VV a pod. ale politici, kteří ještě nebyli v parlamentu jsou chudí a nenažraní. piráti chtějí fetovat a krást. kvůli tomu vznikli. legalizovat trávu a co je na netu je všech.
Já bych teda byla pro plošné zkrácení pracovní doby, myslím si, že se jde posunout tímto směrem. Tady je mapa, jak je to v jiných evropských zemích: https://www.weforum.org/…ry-covid-19/
Nevadí vám, jak ANO zadlužuje stát? Střet zájmů u premiéra?
@panyy píše:
Za mě ano, nevytunelovali žádnou banku, firmu, nevykradli státní rozpočet solárníma elektrarnama - (1000 miliard) vládli bez krizí 4 roky v kuse - nepadla kvůli skandálu vláda. zvyšovali platy a důchody.
v minulosti jsem volil zelené, VV a pod. ale politici, kteří ještě nebyli v parlamentu jsou chudí a nenažraní. piráti chtějí fetovat a krást. kvůli tomu vznikli. legalizovat trávu a co je na netu je všech.
Piráti krást nepotřebují, většina si v normálním životě vydělá víc, než v parlamentu. Ano nemá korupční kauzu, protože tuneluje stát na přímo přes dotace.
@Tinuvien píše:
Piráti krást nepotřebují, většina si v normálním životě vydělá víc, než v parlamentu. Ano nemá korupční kauzu, protože tuneluje stát na přímo přes dotace.
Asi tak - Babiš si řekl, že proč se otravovat s lobisty, když se může přisát rovnou. Už je to nějakou dobu, co jsem viděl graf hodnoty Agrofertu a od doby, co je Babiš ve vládě, tak hodnotu snad ztrojnásobil… a to nejen dotace. Kolikrát jsem četl, že třeba firmy, které chtěl koupit, nebo mu konkurovali, tak najednou měli spousty kontrol a tlaku úřadů, že je to nakonec položilo.
Piratostan - program jsem cetla, lidry povazuji za charismaticke lidi, obzvlast dobry dojem na me i v debatach udelal pan Rakusan. Tem satanistickym, iluminatskym, promigrantskym obeznikum neverim. Ale doufam jen, ze nevyhraje pan Babis. Vzdy kdyz ho vidim, vzpomenu si na repliku Josefa Abrahama z filmu Vrchni prchni, jak vypravi detem tu pohadku o cunikovi, ktery utikal do zita a pak sel prvni na porazku, ale jako jediny si mohl rict „Byl jsem v zite.“ Jinak pro nerozhodne a vahajici doporucuji video od Mikyre na youtube, clovek se u toho pobavi a zaroven si pripomene, na co je dobre myslet pri vyberu. Mejte se hezky vsichni bez ohledu na to koho volite a jak to nakonec dopadne. ![]()
Pročetla jsem si argumenty Pirátů a Starostů ve volební kalkulačce a přišly mi rozumné, tak se pravděpodobně přikloním spíš k nim.