Volby 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
30.7.21 13:11
@Tinuvien píše:
Umíš něco jiného, než naučené hlášky? :nevim: To o zdanění bytu je fake. Já je rozhodně volit budu. :mrgreen:

Toho víš tady moc málo málo. Žádný fake to není. Měli to v programu 2017 a jelikož jim to ubírali body tak to zatím stáhli. Nikdo neví kdy to znovu obnoví. Ukazují se jako pěkní populisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
30.7.21 14:07
@jannina1 píše:
Toho víš tady moc málo málo. Žádný fake to není. Měli to v programu 2017 a jelikož jim to ubírali body tak to zatím stáhli. Nikdo neví kdy to znovu obnoví. Ukazují se jako pěkní populisti.

Ne neměli. Byl to jen bod k probrání v nějaké interní diskuzi. Zhodnotili to, jako nemožné a navíc nikdy to nemělo podobu, jakou se straší. Tedy že se to zdraží plošně všem, ale mělo jít o investiční byty, firemní byty, a jiné nemovitosti generující příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.9.21 22:03

Za sebe Volný blok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.9.21 22:11
@jannina1 píše:
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?

Já jsem se SPD před minulými volbami zeptala na Fb s kým by se ve vládě dokázali domluvit a byla jsem zařazena mezi trolly. Nedokázali a hlavně nechtěli odpovědět na mou vážně míněnou otázku. Ale jak by asi mohli, že? Když by se tehdy nemohli domluvit s nikým, protože aktivně sami prohlašovali, že s tímhle ne, s tamtím ne, a právě jim nezbyl vůbec nikdo, tak mně to začalo zajímat.
Já je nikdy nevolila a volit nebudu, ale nepochopila jsem, jak si představují účast na vládě, když vlastně s nikým dohodu neplánovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.9.21 22:13
@jannina1 píše:
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?

Okamura už toho myslím dokázal dost, a to je, že by nic nedokázal. Kdyby raději více prodával to japonský žrádlo, což dělal dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.9.21 11:03

V žádném případě nebudu volit ANO ani SPD. Podle volební kalkulačky mi vyšli Piráti a starostové, na které bych asi sama na první dobrou i ukázala.

Nesoudím ostatní, prosím taky nesuďte. Hlavní je tolerance, že ano :-)

Jinak ta volební kalkulačka se mi líbila, akorát je trochu delší. Tak pokud váháte, třeba vám pomůže.

https://www.idnes.cz/…1/kalkulacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.9.21 11:15

1. Volit půjdu, za 24 let jsem nevynechala ani jedny volby.
2. ODS, preferenční hlas dám tomu, kdo bude z lokality, kde žijeme.
3. NIKDY v životě nebudu volit komunisty, Babiše a blázna Okamuru. Vybírám si z pra vicových stran, i když se vším se neztotožňuji. Naštěstí napříč mojí i partnerovou rodinou se názorově shodujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.9.21 11:17

Myslím, že super je si udělat volební kalkulačku, člověk pak může být trošku překvapený, s kým se vlastně shoduje. Mně teda vyšly spíš neparlamentní strany. Argument - oni se tam stejně nedostanou - u mě neobstojí. Teď je v parlamentu dost stran, které tam dřív nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.9.21 02:09

ano

Za mě ano, nevytunelovali žádnou banku, firmu, nevykradli státní rozpočet solárníma elektrarnama - (1000 miliard) vládli bez krizí 4 roky v kuse - nepadla kvůli skandálu vláda. zvyšovali platy a důchody.
v minulosti jsem volil zelené, VV a pod. ale politici, kteří ještě nebyli v parlamentu jsou chudí a nenažraní. piráti chtějí fetovat a krást. kvůli tomu vznikli. legalizovat trávu a co je na netu je všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.21 05:39

Já bych teda byla pro plošné zkrácení pracovní doby, myslím si, že se jde posunout tímto směrem. Tady je mapa, jak je to v jiných evropských zemích: https://www.weforum.org/…ry-covid-19/
Nevadí vám, jak ANO zadlužuje stát? Střet zájmů u premiéra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.9.21 10:21

@panyy Když už pohádky, radši mám ty od Disneyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.9.21 10:27
@panyy píše:
Za mě ano, nevytunelovali žádnou banku, firmu, nevykradli státní rozpočet solárníma elektrarnama - (1000 miliard) vládli bez krizí 4 roky v kuse - nepadla kvůli skandálu vláda. zvyšovali platy a důchody.
v minulosti jsem volil zelené, VV a pod. ale politici, kteří ještě nebyli v parlamentu jsou chudí a nenažraní. piráti chtějí fetovat a krást. kvůli tomu vznikli. legalizovat trávu a co je na netu je všech.

Piráti krást nepotřebují, většina si v normálním životě vydělá víc, než v parlamentu. Ano nemá korupční kauzu, protože tuneluje stát na přímo přes dotace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.9.21 15:25
@Tinuvien píše:
Piráti krást nepotřebují, většina si v normálním životě vydělá víc, než v parlamentu. Ano nemá korupční kauzu, protože tuneluje stát na přímo přes dotace.

Asi tak - Babiš si řekl, že proč se otravovat s lobisty, když se může přisát rovnou. Už je to nějakou dobu, co jsem viděl graf hodnoty Agrofertu a od doby, co je Babiš ve vládě, tak hodnotu snad ztrojnásobil… a to nejen dotace. Kolikrát jsem četl, že třeba firmy, které chtěl koupit, nebo mu konkurovali, tak najednou měli spousty kontrol a tlaku úřadů, že je to nakonec položilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.10.21 01:54

Piratostan - program jsem cetla, lidry povazuji za charismaticke lidi, obzvlast dobry dojem na me i v debatach udelal pan Rakusan. Tem satanistickym, iluminatskym, promigrantskym obeznikum neverim. Ale doufam jen, ze nevyhraje pan Babis. Vzdy kdyz ho vidim, vzpomenu si na repliku Josefa Abrahama z filmu Vrchni prchni, jak vypravi detem tu pohadku o cunikovi, ktery utikal do zita a pak sel prvni na porazku, ale jako jediny si mohl rict „Byl jsem v zite.“ Jinak pro nerozhodne a vahajici doporucuji video od Mikyre na youtube, clovek se u toho pobavi a zaroven si pripomene, na co je dobre myslet pri vyberu. Mejte se hezky vsichni bez ohledu na to koho volite a jak to nakonec dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.10.21 10:24

Pročetla jsem si argumenty Pirátů a Starostů ve volební kalkulačce a přišly mi rozumné, tak se pravděpodobně přikloním spíš k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí