Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@hanjana píše:
Myslím, že super je si udělat volební kalkulačku, člověk pak může být trošku překvapený, s kým se vlastně shoduje. Mně teda vyšly spíš neparlamentní strany. Argument - oni se tam stejně nedostanou - u mě neobstojí. Teď je v parlamentu dost stran, které tam dřív nebyly.
Mně vyšel Šlachta a toho volit nechci. Dostal se mi do ruky letáček Pirstanu. Nic pro mé pobuřujícího v něm není. Docela se mi to líbí. Ale mé konzervativní já prostě odmítá volit něco, co se jmenuje Pirát
.
@Russet píše:
Mně vyšel Šlachta a toho volit nechci. Dostal se mi do ruky letáček Pirstanu. Nic pro mé pobuřujícího v něm není. Docela se mi to líbí. Ale mé konzervativní já prostě odmítá volit něco, co se jmenuje Pirát.
Ano, to je pravda, ten název je praštěný. Ale když odstraním emoce, při porovnání té nabídky mi to prostě přijde jako nejrozumnější volba. Možná, pokud dostanou možnost vládnout a až po konkrétních činech, si později řeknu, že to nebyl dobrý nápad, možná si řeknu, že to byl dobrý nápad. Vývoj názorů a případná změna je přece přirozená věc.