Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak. A toho se fakt bojím! Dost nerada bych se stěhovala, nebo vysvětlovala synovi, že si sice může něco myslet, ale nesmí to říkat.
Monalisa24
když se ted přikláníš k čssd, zvaž to ještě, to oni se budou paktovat (už to dělají) s komunisty.
Neber to jako, že tě poučuju, to vážně nechci.
My budem volit ODS, ta strana se nám nelíbí, ale je to lepší než ČSSD S KSČM. Bohužel není tu strana, která by se nám líbila. Nechcem ve vládě komunisty, tak budeme volit ODS.
Leea, já volila pokaždé ODS, protože jsem jim prostě „věřila“. ČSSD nechci volit kvůli financím, co slibují.
Zvážím to
Ale tak jako tak si myslím, že to ODS opět vyhraje, ať už volím jakoukoliv stranu.
Je to letos vcelku tezky rozhodovani. CSSD, ODS, Zeleni-jako nova moznost v PS.
ODS i CSSD za sve vlady schvalili dobre zakony i blbe, za obou stran byla korupce, delali se sachy na uradech a pod..
Situace ve vysoke politice mi vadi obecne, nehledic na strany. poslanci sedi dozorcich radach, stat plati prohrane arbitraze, za krachy bank a firem, jejiz reditele a manazeri jsou vesmes v teplich krajich misto v base, to vse stoji stovky miliard a pak se tezce rozhoduji, jestli zvysit RP, coz se projevi o proti tomuto minimalne.
Jeste stale nevim koho, mam pocit ze se z techto veci nic nezmeni…
Alena
Zajímavé téma..
Já vždycky volila ODS a budu zase. Jsem přesvědčením pravičák a jiná pravicová alternativa pro mě není. Velmi dobře to vystihla Leea. Nejvíc mi vadí progresivní daň a celoplošné přídavky na všechno možné. Paroubek je populista a demagog. Hrůza.
I v ODS jsou lidi, kteří mají k poctivosti daleko, ale to je prostě všude, 40 let totality zničilo morálku a slušnost a bude ještě tak generaci až dvě trvat, než začne společnost fungovat. Nadávání na bohatý, který si ty prachy nezasloužejí nikam nevede…a to je teď přístup ČSSD !
Teď se jen bojím, že i když ODS volby vyhraje a sestaví rozumnou, aspoň trochu většinovou vládu, nebudou mít odvahu se pustit do pořádných reforem. Pytlíkování a záplatování, jak se to děje do teď, není konstruktivní řešení a zaděláváme si tak akorát na pořádný průser. Reformy bolí, ale postatný je cíl, nic není snadné…
Toť můj názor ![]()
ahojky
premyslela jsem, zda volit ODS ci Zelene, nakonec zvitezi ODS. ČSSD volit nebudu, tam to smeruje ke komunismu, mlaceni lidi a toho se dost bojim.
Doufam, ze muj syn bude moct chodit na demostrace, jezdit na koncerty a ja nebudu trnout, zda ho tam policie nezbije
magrat
No zni to hezky…ale kdo ma pamet tak vi, ze ODS uz tu sanci neco zmenit parkrat mela…nedotahlo se to do konce i kvuli lidem, kteri tam stale sedi a sedet budou, tak by mne docela zajimalo, kde berete tu jistotu, ze ted udelaji to, co maji a co slibujou (a slibovali uz mockrat)? Vzdyt oni se nezmeni jenom proto, ze vyhrali volby.
No uvidime po volbach, oni ted udelaji vsechno pro to, aby dostali co chteji.
Ale fakt mne tenhle pristup desi, jak je videt, mohlo se toho zmenit uz hodne, kdyby lidi, co nevi koho volit a tak voli ODS, proste volili jinak ![]()
No to je teda veta ![]()
Ale zrejme jsme jako narod nepoucitelny ach jo… Jo a levicak rozhodne nejsem.. a asi ani pravicak, vzdyt u nas je to vesmes jedno ![]()
A ted neco pro rozveseleni:
Cislo 1 Strana zdraveho rozumu, no neni to uzasny???
A uplne mi stacilo, ze slibujou, ze pul roku po narozeni ditete budou mit narok na materskou OBA RODICE SOUCASNE!!!
Uz si vyhlizim louky, kam se budem chodit (dobrovolne) past!!!
![]()
Monaliso,
píšes, ze to ODS opět vyhraje, ale oni už pár let nevládnou, jestli se nepletu.
Z možného paktu ČSSD a KSČM je mi nanic. Zelení jsou poněkud podivná strana. Stačí se na ně podívat. Člověk by zaplakal. ODS je jediná přijatelná. Jak říkám: Ze zla volím to nejmenší zlo a to je ODS. Tohle není politický server a tak se tady nebudu pouštět do hlubších rozborů.
Navíc až vyhraje ČSSD a Paroubek nastolí cenzuru, tak bych mohla jít bručet. ![]()
Ari,
kdyby to tak dopadlo, neboj nic - já tu diskusi pak popř. vymažu ![]()
čtu tuto diskusi.Já jsem pro ODS.Někdo tu psal co před 8 lety dělalo ODS atd ale nikdo si neuvědomuje že tato strana to tu převzala zdevastované po KSČ.Mě je 40 takže něco pamatuju a řeknu upřímně že režim který tu byl za žádnou cenu zpátky nechci a volba ČSSDse tomu radikálně blíží.Spolupráce s KSČM fuj násilí proti bezpraným a omezování osobní svobody se děje už ted co by bylo po těchto volbách kdyby vyhrála ČSSD ani pomyslet.
Missorko dík.
![]()
Doufám, že to nenastane a půjdem společně po modré.
![]()
Ahoj,
tak já určitě budu volit ODS. Mám pocit, že po dalších vyhraných volbách by si ČSSD už vůbec nebrala sevítky a naprosto bez problémů by navázali spolupráci s komunisty. Proto jsme přece v roce 1989 klíčema necinkali…
Myslím, že ODS neměla zdaleka takový prostor ukázat, co umí, a navíc to bylo v době brzy po listopadu a tam prostě radikální změny přijít musely… Teď tu máme neprůhledná výběrová řízení, korupci a politiky a funkcionáře, kteří když pochybí, tak aby je z jejich teplého místečka odtáhli odtahovkou, protože jakkoliv mají z ostudy kabát, prostě tvrdí, že chybu neudělali. A nelíbí se mi kampaň ČSSD, připadá mi, že si svá vystoupení založili na kritice ODS. Jejich bilboardová kampaň anti ODS je trapná. Oceňuji, že ODS se nesnižuje na jejich úroveň… Tak, doufám, že Paroubkovci volby nevyhrají a těch co půjdeme sedět nás nebude víc… ![]()