Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stello, nezlob se, ale tohle je uz klise
To o zdevastovany zemi. Jednak to neprevzali primo a jednak je nikdo nenutil hrat hru „Mala domu“ ..a lhat je taky nikdo nenuti…i kdyz vlastne kdo vi, ze? ![]()
Ale chapu, ze je tahle strana takova politicky libiva a navic nase odpovednost, co se tyce volby, je hodne neprima, tak co. Nadavat zrejme budem stejne…
Sajso,
souhlasím s Tebou. Kampaň ČSSD je ubohá. Bohužel si o těch plakátech spousta lidí myslí, že jsou to plakáty ODS.
![]()
Ahoj,
mám také pocit, že není z čeho vybírat. ODS už šanci měla, jak to dopadlo víme, spoustu lidí nas… tak, že je příště nevolili. Co udělalo ČSSD víme všichni také. Jsou tam prostě jeden blb vedle druhého.
Podle mne, aby byla raálná šance, že se tu něco změní není o tom jaká strana vládne. V zá:,–(ě teda ano, ale hlavně o tom jací tam jsou lidé. Dokud tam budou sedět dědci, kteří všichni vystudovali za bolševika, a to i v zahraničí, a na naši nejvyšší hlavu to platí také. Dokud budou mylset především na sebe (imunita, cestovné, ošatné, odlučné a já nevím co ještě) pak budou mylset na svoji rodinu kde a jak legálně koho zaměstnat a pak teprve na nás ostatní lidi, tak se tady nic nezmění. A je jedno kdo je u vlády jestli ODS nebo ČSSD.
Řešením podle mne by bylo, aby se do vysoké politiky nahrnula omladina, která je od všeho minulého odproštěná. Vystudovali už po revoluci a v moderní době mají někdy docela moderní nápady. A hlavně taky víc ženských.
Takže holky jdeme do toho né??? ![]()
Hamina
Ariano , to máš pravdu, já si to v první chvíli myslela taky… Právě jsem se divila, co je to popadlo…
Až za chvíli mi došlo, že to bude jistě zase nějaký vítr z Vysočiny, či od strejčka…
A jinak nemůžu ani vidět Ratha. Do vlády s ním počítají, takže pokud vyhrají, potěš…
![]()
Hamino, konecne rozumny slova
![]()
No je to teda fakt. U nas ale nejenze nejde ani o strany (ve smyslu, jak to pises), ale ani o pravici a levici. Ted by se meli mit skvele socialne slabi…aspon podle vlady…a vysledek? Asocialni stat
Sice se porad mluvi o priplatcich, prispevcich, porodnym a rodicaku (coz je ale spis predvolebni akce), ale lidi, co jsou na tom fakt spatne, se lip nemaji. Spis naopak. Dukazy je mozny dost casto videt v televizi…
A nemaji se lip ani podnikatele, kdo mate zivnostnak urcite vite, jak je to se zdravotnim pojistenim a nemocenskou…to by jeden doslova posel.
Nova strana to teda nevytrhne, vzdyt se podivejte na ty chudaky mensi strany, ktery nemaji absolutne sanci, protoze kazdej druhej da radsi hlas treba ODS, ze… ![]()
Tak ja fakt nevim
Asi nekam zalezu a pockam, az vsichni tihle vymrou ![]()
Ak nemate z coho vyberat, nadelili by sme vam nejake nase. ![]()
Akurat ze mame tiez len take, ktore by clovek najradsej NEvolil … ![]()
Hamino,
bojím se jednoho, když poslouchám dnešní omladinu, tak si nejsem tak jistá, že mají přehled o dobách před rokem 1989. Vyslechla jsem například rozhovor vysokoškoláků v autobusu. Odsuzovali ODS a plamenně hovořili o tom, že ta KSČM má dobré názory a plány.
Fakt nekecám. Oni si nepamatují na fronty na banány, na nákup jen jednoho balení vložek na osobu, nemožnost jet na dovolenou kam se nám zlíbí, nesvobodu slova........... Ježííšššš, já už tady nechci komouše.
![]()
Baboo, taky dobrý. ![]()
Sajso, Rath je pohroma pro naše zdravotnictví. A to jsem si říkala, že po Součkové, Emerové a dalších hůř být nemůže. MŮŽE. ![]()
vid reportaz v casopise Tyden c.18/2006 „Mladi staliniste“.
pozor, len pre silne nervy a vyrovnane az flegmaticke povahy.
Ariano, nezbejva nez doufat, ze je to prechodnej stav, jako u mladych skoro vsude po svete. Pak zapadnou do procesu a treba prozrou ![]()
Spis se bojimtoho, ze tihle „dedci“ jsou celkem mlady…viz treba Rath. To bude vymirat sakra dlouho ![]()
Jo, ten článek je hustej, nevěřila bych…
Ale učila jsem na gymplu a mladí lidé mi přišlo, že povědomí o dobách minulých mají a dost dobré…
Ahoj,
možná to mělo být s hlasováním, aby bylo vidět, jaký je „výsledek voleb“ na emimi ![]()
K volbám půjdeme, ODS ne - nesedí nám skutečně sestava politiků…, komunisty taky ne, Takže nám vychází ČSSD - kteří taky nestojí za nic, ale pro nás je to zlatý střed… I kdyby se paktovali s komunisty, tak jim to neprojde, nejsou v parlamentu sami a navíc máme „nestranného“ prezidenta
![]()
Ariano, to je prekvapeni, co? Taky jsem koukala! Myslis, ze muze byt jeste hur, nebo to Rathem konci?? U nas to nekonci asi nikdy…zasoby takovych jsou nevycerpatelny.
Asho,
je to opravdu nevyčerpatelné. Viz. Zeman - Špidla - Gross - Paroubek. Co bude příště? Asi Ashtar Sherran.
Rath je opravdu mladý, snad narazí na tu svoji reformu.
Holky a co Sládek? Chybí mi jeho blažený úsměv, mávání a džusík v Sedmičce.
![]()
Ariano , tak tento pocit jsem měla s každým novým ministrem zdravotnictví… Taky jsem si říkala, že horší už to být nemůže… Ale jak je vidět - všechno jde, když se chce… ![]()
Jinak si bohužel nejsem jistá, že kdyby se ČSSD dala dohromady s komunisty, že existuje síla, která by to dokázala zastavit. To tak možná další revoluce. Veto nestranného prezidenta by přehlasovali a měli bychom po žížalkách…