Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leea,
jediné čo by som doplnila by bolo - zháňať KUBÁNSKE pomaranče pre vnúčatá (tie zelené, bez šťavy, pekne hnusné, maximálny nákup 1kg na osobu a k dostaniu iba pred Vianocami!) inak si to napísala za 100 bodov.
Jen nevím, proč jsou některé tak chytlavé a vztahovačné a hned si myslí, že mluvím o jejích prarodičích. Nikoho jsem nechěla urazit. Jenom když se podíváte v televizi na komančovský meeting, tak tam vidím většinou staré lidi.
Zdravim vsechny, ktere jsou rozhodnute k volbam jit a vyjadrit svuj nazor.
Ja osobne budu volit ODS. Pracuji ve zdravotnictvi…a verim, ze cokoliv bude lepsi nez soucasna vlada.
Napame , ja si myslim, ze je to tim, ze stary clovek nedokaze uz premyslet v takovych souvislostech…skutecne, podle me za to vetsina z nich nemuze a nemaji proste sanci pochopit vsechny ty strany a jejich predvolebni programy.
Muj dedecek, kdyby jeste zil, by je volil taky. A jedinym duvodem by bylo to, ze to dela NASCHVAL…je to absolutne nepochopitelne, ale je to tak. Cely zivot byl antikomunista, ze strany byl pro sve postoje vyhozen, maminka nemohla jit ani studovat…no a na stara kolena je volil…treba jen proto, aby o tom mohl diskutovat.
Namape - to není vztahovačnost, jenom jsi se ptala, proč je naši babičky a dědové volí, tak jsem odpověděla, že moji ne, toť vše. A rozhodně uražená nejsem, neboj.
Nemám, bohužel, čast přečíst celou diskusi, ale z toho co jsem stihla přečíst musím dodat, že se PLNĚ ZTOTOŽŇUJI S NÁZOREM čtenářky jménem Leea.
Nechci aby mi někdo z levicových stran mazal med kolem huby, protože vím, že já a moje rodina za jejich vlády dopadneme hůř, než ten, co nemaká.
Markéta
Je to vážně zajímavá diskuse, mrzí mě hlavně to, co už tu taky padlo. Jsou to pořád ti samý lidi. Většinou jsme s nima nespokojení. Já bych asi vylučovací metodou taky došla k ODS, ale neudělám to. Nebudu volit parlamentní stranu. Nemůžu je volit jen pro to, že mě v tom humusu přišli nejmíň strašný. Takže já budu volit SNK ED, protože zatím jsem si vždycky říkala, že nemá smysl volit neparlamentní stranu, ale uvědomila jsem si, že když si to řekne každej tak se té změny prostě nikdy nedočkáme.
u nás v rodině nevolí komunisty nikdo, ani nikdy nikdo nebyl komunistou. (takže ani naši staroušci).
Já bych se spíš ptala jak je může volit někdo mladý
? Ale asi vím proč… mají to od rodičů. Totalita - pěkně od podlahy. Pěkně vymýt mozečky dokud to jde.
Leeo to máš pravdu. Jak ti mladí k tomu přijdou. Možná někteří, kteří mají přílišné sociální potřeby a potřebuje někam patřit. Myslím si, že tito mladí lidé asi doma nemají televizi a ani přátelé. Jinak by přišli na to, že KSČ nebo jak si příkají teď KSČM jsou zač. ![]()
Leea,
prosim, pokus se vzit do zivotni situace a predstav si, jakou perspektivu ma mlady clovek bez vzdelani, bez ambici a bez schopnosti. A bez chuti pracovat…
Predstav si, jak se ma tento clovek dnes a jak se mel v dobe, kdy vladla delnicka trida.
Ne vse je jen vymyvani mozku, jsou lide schopni, lide mene schopni a kazdemu vyhovuje neco jineho. Nekomu vyhovovalo, ze jeho nejvetsi starosti je, nac se prave stoji fronta. K cemu je takovym lidem, ze smi rikat cokoli, kdyz stejne nemaji co rict, k cemu jim je, ze mohou jet k mori, kdyz na to stejne neumi usetrit… A ted mi rekni, proc by takovyto clovek mel volit pravicovou politickou stranu?
Nechme kazdemu co jeho jest.
L.
Ahoj,
taky si myslím, že by neměl být člověk posuzován za to, jakou stranu volí… Neznamená to, že má z rodiny vymytý mozek, ale je to prostě jeho postoj… Ať už k němu dospěl jakkoliv…
Nejsem voličem KSČM, i když má babička je stálou zastánkyní ne bývalého režimu, ale strany…
Když tak přemýšlím, šla bych do Nezávislých… Už jsem o tom přemýšlela… Ale ODS nikdy - je mi zle z Topolánka, Tlustého…
M.
zdravím taky a co se týče politiky tak já dokážu být sprostá jak dlaždič a mám velmi omezený slovník… ![]()
Jsem mega antikomunista. Mám taky 74-letou babičku a dědu , kteří jsou léta a léta velmi aktivní bojovníci proti komunismu- takže ne všichni staří volí komouše- ale taky si myslím, že většina. U nás je to vyjímka. Je mi z téhle strany vyloženě fyzicky zle, a asi někoho překvapím- proto nebudu volit ani je, ale ANI žádnou ODS a ČSSD , protože je to jedná sprostá banda. Nechce se mi to tady rozvádět…Oni jsou to vlastně většinou staří komouši, je to prokazatelné, ale to by bylo nadlouho…Já volím Pravý blok, Petra Cibulku, je to ten , který vydal STB seznamy a o těchhle zločincích ví své.....jo a je mi 32…
…mimochodem respektuju každý názor, i když jsem se trochu nechala unést
![]()
Ahojte,
budu už poněkolikáté volit Zelené. Na ODS mi vadí právě to, co už tu někdo napsal - ekologie je pro ně „třešnička na dortu“. Ale určitě jsou menším zlem než ČSSD - ti se během své vlády předvedli dostatečně.
Na komunisty dobře pamatuju - je mi 39 - a doufám, že taková přetvářka, v jaké se tenkrát žilo, se snad už nevrátí.
A ještě pár slov ke komentáři myslím od Haminy - úplatek ve zdravotnictví po mně nikdy nikdo nechtěl (snad ani nebude, protože by se se zlou potázal
) a když srovnám přístup zdravotnického personálu před listopadem a po, je to teď o 100% lepší.
Tak dobře vybírejte a hlavně - volte, ať se komunisti do vlády vůbec nedostanou ![]()
Hana
Milá KOstko,
souhlasím s Tebou, že se úroveň zdravotnictví od listopadu změnila. Ale bohužel ne všude. Zažila jsem to několikrát na vlastní kůži. A je to o tom, že hřeší, že jsou jediné odborné pracoviště pro celý kraj. Lidé si musí sednout na prdel, držet hubu a krok. POkud něco hodíš do kapsy, tak je to jinak. To jsem nezažila osobně, ale znám z vyprávění dost důvěryhodného zdroje, Já také razím to, že nevidím důvod úplatek dát. Ale nejhorší na tom je, že si nejsem jistá, že kdyby mi někdo naznačil, že když jej dám bude o to moje nemocné dítě postaráno lépe, ani ne ze stran lékařů jako sester. Že by se jejich přístup mohl eventuelně zlepšit. Nevím jak bych na to zareagovala.
Jinak oho volit, pořád ještě nevím.Ale vím, že ne komunisty a ČSSD. Ostatní je otevřené.
Hamina
Pujdu volit ODS, nikdy jsme nemeli velke prijmy ale proste nejsem levicove orientovana, ale spis pravicove a mam strach ze CSSD podpori po volbach komuniste tichou dohodou a proste nechci dat hlas nekomu kdo muze v klidu prizvat komunisty a schvalovat s nimi zakony… Dalsim duvodem je proc ne CSSD kvuli zasahu na Czech Teku, podle me byl neopravneny a na bezbranne lidi - byla jsem tam a vim na vlastni oci jak to vypadalo…
Jinak souhlasim s tim ze vsichni se stejne chteji drzet jen u koryta a ze kdyz se zvoli ODS tak se bude vyhanet zlo mensim zlem…