Volby - koho budete volit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3811
12.9.23 10:55
@Buba mara píše:
Ať byli Zeman s Klausem jací byli, tak podle mě to byli poslední politici s velkým P. (Zeman tedy alespoň v těch mladších letech.) Poslechni si projev Pavla, a co? Čte to z papíru, ještě blbě, a měl by vyměnit toho, kdo mu ty projevy píše, protože to jsou opravdu pindy o ničem. A snad si někdo nemyslí, že tenhle bude o něčem rozhodovat. Ten je obklopen „přáteli po telefonu“, kteří mají vazby bůhví na koho a ti mu už poradí co a jak. To je mafie zrovna tak.

A co jste čekali od produktu předloženého nám hlavními medii s IQ 107? Já tedy přesně to, co dělá teď. Blbě žvaní, co mu poradci poradí, a naparuje se před kamerami, jak je krásný a úžasný. To není politik s jedinou vlastní myšlenkou, ale loutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41432
12.9.23 11:00
@Da12 píše:
A co jste čekali od produktu předloženého nám hlavními medii s IQ 107? Já tedy přesně to, co dělá teď. Blbě žvaní, co mu poradci poradí, a naparuje se před kamerami, jak je krásný a úžasný.To není politik s jedinou vlastní myšlenkou, ale loutka.
:mrgreen: no, aspoň se na něj dá, oproti jiným, i koukat, a dokáže mluvit i bez vulgarit a napadání 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
12.9.23 11:18
@Keyllah píše: :mrgreen: no, aspoň se na něj dá, oproti jiným, i koukat, a dokáže mluvit i bez vulgarit a napadání 8)

Já čekala právě tohle, t. j. nic. Ano Zeman i Klaus měli svoje, ale alespoň si prošli tou vysokou politikou na různých postech, až po ten nejvyšší. Ale ten Pavel opravdu vypadá, že neví která bije. Jediné plus je, že vypadají on i Pavlová dobře, kdyby teda on ze sebe tak urputně nedělal druhého Masaryka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41432
12.9.23 13:14
@Buba mara píše:
Já čekala právě tohle, t. j. nic. Ano Zeman i Klaus měli svoje, ale alespoň si prošli tou vysokou politikou na různých postech, až po ten nejvyšší.Ale ten Pavel opravdu vypadá, že neví která bije. Jediné plus je, že vypadají on i Pavlová dobře, kdyby teda on ze sebe tak urputně nedělal druhého Masaryka.

a to má být jejich plus? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
12.9.23 13:20
@Keyllah píše:
a to má být jejich plus? :think: :mrgreen:

Jo to má, protože minimálně věděli, jak to ve vysoké politice chodí. Jaké plus vidíš na současném prezidentovi? Já žádné. Zkušenost nula, řečnická obratnost nula, lidé, kterými se obklopil, např. Řeháková, ostuda a tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41432
12.9.23 13:22
@Buba mara píše:
Jo to má, protože minimálně věděli, jak to ve vysoké politice chodí. Jaké plus vidíš na současném prezidentovi? Já žádné. Zkušenost nula, řečnická obratnost nula, lidé, kterými se obklopil, např. Řeháková, ostuda a tak dále.

jj, dokázali tam tolik let přežít a jak se jim dařilo a jaké si udělali kamarády, chápu :mrgreen: jen pro tebe je to plus, pro mě mínus. To že někdo dokáže nahrabat v politice, u toho lhát a krást, no evidentně každá hledáme jiné vlastnosti u prezidenta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39103
12.9.23 13:23
@Da12 píše:
A co jste čekali od produktu předloženého nám hlavními medii s IQ 107? Já tedy přesně to, co dělá teď. Blbě žvaní, co mu poradci poradí, a naparuje se před kamerami, jak je krásný a úžasný. To není politik s jedinou vlastní myšlenkou, ale loutka.

No jo, zato Babis ma v hlave tech myslenek tolik, ze je neni schopny formulovat jasne a zretelne nahlas. To by bylo mnohem lepsi. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41432
12.9.23 13:26
@AvajBr píše:
No jo, zato Babis ma v hlave tech myslenek tolik, ze je neni schopny formulovat jasne a zretelne nahlas. To by bylo mnohem lepsi. :roll: :mrgreen:

vždyť kolikrát není ani schopen dokončit větu, aby dávala smysl, natož aby to bylo česky správně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
12.9.23 14:32
@Keyllah píše:
jj, dokázali tam tolik let přežít a jak se jim dařilo a jaké si udělali kamarády, chápu :mrgreen: jen pro tebe je to plus, pro mě mínus. To že někdo dokáže nahrabat v politice, u toho lhát a krást, no evidentně každá hledáme jiné vlastnosti u prezidenta ;)

A co Saša Vondra, Marek Benda, Jiří Pospíšil a jim podobní? Vždyť ti tam sedí pomalu od plenek a k čemu tam jsou dobří? Vysezené židle a evidenční razítko, ale výsledky za nimi veškeré žádné. Ti si nahrabali a skoro za nic. Takoví ti nevadí? Mě teda jo. A hlavně si myslím, že funkce prezidenta by měla být vrcholem politické kariéry. A to teda u Pavla není ani náhodou. A když jsme u toho lhaní, tak tobě nevadí to převlečení kabátu? A že si to odmakal? To zase vadí mně. Podívej, Klaus i Zeman měli jistě i svoje chyby, ale za svými postoji si stáli celou dobu. O Klausovi se vědělo, že neuznává globální oteplování, že nechce euro, že nefandí Bruselu. O Zemanovi zase, že je proruský a pročínský. Jestli to bylo dobře nebo špatně, to není podstatné. Podstatné je to, že byli čitelní a všichni věděli, co tak asi můžou od nich čekat. Ale u Pavla? Kdo ho vlastně zná? Co a kdo je za ním? Nezlob se na mě, ale já za tím uhlazeným zevnějškem vidím gumovou páteř, která se ohne podle potřeby. Ale třeba ne, třeba se mýlím. To se ještě ukáže. Beru to tak, že volby vyhrál, ať už to mělo pozadí jakékoliv, respektují to, ale že bych z něj skákala radostí, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41432
12.9.23 14:38
@Buba mara píše:
A co Saša Vondra, Marek Benda, Jiří Pospíšil a jim podobní? Vždyť ti tam sedí pomalu od plenek a k čemu tam jsou dobří? Vysezené židle a evidenční razítko, ale výsledky za nimi veškeré žádné. Ti si nahrabali a skoro za nic. Takoví ti nevadí? Mě teda jo. A hlavně si myslím, že funkce prezidenta by měla být vrcholem politické kariéry. A to teda u Pavla není ani náhodou. A když jsme u toho lhaní, tak tobě nevadí to převlečení kabátu? A že si to odmakal? To zase vadí mně. Podívej, Klaus i Zeman měli jistě i svoje chyby, ale za svými postoji si stáli celou dobu. O Klausovi se vědělo, že neuznává globální oteplování, že nechce euro, že nefandí Bruselu. O Zemanovi zase, že je proruský a pročínský. Jestli to bylo dobře nebo špatně, to není podstatné. Podstatné je to, že byli čitelní a všichni věděli, co tak asi můžou od nich čekat. Ale u Pavla? Kdo ho vlastně zná? Co a kdo je za ním? Nezlob se na mě, ale já za tím uhlazeným zevnějškem vidím gumovou páteř, která se ohne podle potřeby. Ale třeba ne, třeba se mýlím. To se ještě ukáže. Beru to tak, že volby vyhrál, ať už to mělo pozadí jakékoliv, respektují to, ale že bych z něj skákala radostí, to ne.

v dnešní době nejsi schopna zjistit si relevantní informace? :think: možná by to chtělo trochu víc se zajímat, PP je celkem výrazná osobnost, jasně, ne v politice, ale je vtipný, že ve světě o něm asi ví víc, než ty sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39103
12.9.23 14:48
@Keyllah píše:
vždyť kolikrát není ani schopen dokončit větu, aby dávala smysl, natož aby to bylo česky správně :think:

no vsak, co asi pisu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41432
12.9.23 14:49
@AvajBr píše:
no vsak, co asi pisu. :nevim:

dokážeš si představit ten novoroční projev? to by bylo :mrgreen: jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo a dál uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
12.9.23 15:07

Víš mě by hrozně zajímalo, jak by ty volby dopadly, kdyby Babiš nekandidoval. Takhle byl úkol jasný - porazit Babiše. Smutné je, že se nenašla žádná výrazná osobnost, která by byla protikandidátem. Takhle nebylo z čeho vybírat. A ano, věděla jsem, že Pavel existuje, ale možná byl známý spíš v oblasti armády ve které se pohyboval. Ale více psát se o něm začalo až před tou prezidentskou volbou. A upřímně, kolik si myslíš, že ho před tím znalo lidí, co ho volili? To Babiš, ten byl profláklej jak falešná pětka, toho znal každý :lol: Ovšem představa Babiše jako prezidenta, taky nic moc. To je fakt, že P. aspoň umí česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7754
12.9.23 15:23

Já a moje rodina jsme teda Pavla znali už dávno, náčelník generálního štábu AČR a předseda vojenského výboru NATO mi nepřijdou jako nějak nevýznamné funkce.
A k těm projevům, Babišovy jsou jako ok? Plácá a nemluví pořádně ani jedním jazykem, stačilo na pozici premiéra, nedokážu si to představit u prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39103
12.9.23 15:36
@Keyllah píše:
dokážeš si představit ten novoroční projev? to by bylo :mrgreen: jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo a dál uvidíme…

jj, to si radsi ani nechci predstavovat. Je mi soufl uz ted. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová