Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě generála Pavla
v této kruté době, s nenávistným a vraždícím Rusákem za humny…koho jiného než bývalou vysokou šarži v NATO?
v hlavě to má srovnané a jako bonus vypadá dobře
/ viděla jsem jej naživo už před lety, fakt vypadá dobře /
@Borrealis No volit ho nechci. Není mi sympatický a hlavně jsem o něm slyšela že si ho tam chce někdo ze shora dosadit právě proto že byl v NATO. Prý i proto je tak vypromovaný. Hodně lidí se taky bojí aby nás právě nepřivedl do války. Ale děkuju za odpověd.
@Anonymní píše:
Jednoznačně Babiš …
A určitě se za to nestydis když vidím anonym ![]()
@Anonymní píše:
@Borrealis No volit ho nechci. Není mi sympatický a hlavně jsem o něm slyšela že si ho tam chce někdo ze shora dosadit právě proto že byl v NATO. Prý i proto je tak vypromovaný. Hodně lidí se taky bojí aby nás právě nepřivedl do války. Ale děkuju za odpověd.
Co to znamená vypromovaný? On u nás prezident o něčem fakticky rozhoduje?
@Lorre Tu odpověd jsem nepsala já, ale taky píšu jako anonym. Nedivím se dotyčnému že tak píše protože dneska říct že volíte někoho jiného než Nerudovou a Pavla tak to je o držku.
@lucad77 No v oblasti armády zrovna v něčem jo. Vypromovaný myslím to že jeho obličej tedka vidíte všude.
@Anonymní píše:
@lucad77 No v oblasti armády zrovna v něčem jo. Vypromovaný myslím to že jeho obličej tedka vidíte všude.
V čem prezident SÁM rozhoduje v oblasti armády? Zato obličej jiných horkých kandidátů ne. ![]()
@lucad77 píše:
V čem prezident SÁM rozhoduje v oblasti armády? Zato obličej jiných horkých kandidátů ne.
Dle Ústavy České republiky je vrchním velitelem ozbrojených sil prezident republiky.
a jelikož máme naprosto šíleného rusáka doslova za humny, a ten se netají, že by klidně šel i dál a zabral nás opět…
nevíme co bude, takže v této době jedině generála,, bývalou dvojku v NATO ![]()
/ a jako bonus, je to kocour
a ty jeho posmutnělé oči, ty docela žeru
/
@Anonymní píše:
Jednoznačně Babiš …
hele a proc Anonymne, to se za nej stydis?
to zase dopadne jako posledne,
kdyz s epruzkumy minuly o mnoho procent,
tak sam babis rekl, ze snad se lidi ten ujecenym novinarum stydi priznat,
ze budou volit Babise,
jak vidim je to tu zase,
nelkdo rekne, volim Babise a nastane Lynch,
na zapade jsem casto videl,
ze lidi meli v zahradce tyc a na ni ceduli s napisem, Volim…,
jenze v poslednich letech,
jak probiha medialni lynch na lidi volici nepohodlne,
tak to postupne mizi,
dost odbre si neumim predstavit,
zda by tihle cesti „demokrate“ nevypali dum nekomu,
kdo by si dal ceduli „Volim Babise“,
takze proto Anonymni?
nebo provokace, aby zas byly kliky na reklamu?
@Anonymní píše:
@Lorre Tu odpověd jsem nepsala já, ale taky píšu jako anonym. Nedivím se dotyčnému že tak píše protože dneska říct že volíte někoho jiného než Nerudovou a Pavla tak to je o držku.
@Anonymní píše:
Proč? U nás v práci to na plnou pusu lidi řeknou i před těmi, co mu nemůžou přijít na jméno. Máme přímiu volbu, je to na lidech. To, co je tam za kašpara teď, snad nikdo nepředčí a bude snad jen lépe. Nejsem volička Babiše, chtěla bych změnu a asi spíš ženu. Ale ještě nejsem rozhodnutá…
@Anonymní píše:
A divis se? Všichni sme znechucení, že někdo dokáže volit takový ho.vado jako je Babiš. Díky tomu člověku taj sou jen 2 tábory - ti co volí Babise a ti co volí cokoli proti němu. To uz je jen souboj ne o vhodného kandidáta, ale aby se tam nedostal
. Me samotného to taky velmi stve, jenže naštěstí někteří lidi nejsou zabedneny a vidí co to je zač… snad nás bude dost ![]()
Ahoj, zajímá mě koho budete volit a proč? Zatím mě tedy nikdo moc nezaujal. Trochu uvažuju nad tím panem Divišem ale ještě s ním není moc rozhovorů.