Volby - koho budete volit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8300
26.12.22 03:03
@Lorre píše:
A divis se? Všichni sme znechucení, že někdo dokáže volit takový ho.vado jako je Babiš. Díky tomu člověku taj sou jen 2 tábory - ti co volí Babise a ti co volí cokoli proti němu. To uz je jen souboj ne o vhodného kandidáta, ale aby se tam nedostal :roll:. Me samotného to taky velmi stve, jenže naštěstí někteří lidi nejsou zabedneny a vidí co to je zač… snad nás bude dost ;)

to o tech taborech a rozdeleni povazuji za chybny vyklad pricin stavu,
to rozdeleni spolecnosti neni vina Babise, vubec to s nim nesouvisi,
to je dilo propagandy, to stejne se deje ve vsech zemich,
mainstream na tom systematicky pracuje,
kdo se odpouta od svych milacku a prestane se uzirat nenavisti k protistrane, tak to rychle uvidi,
ze jde jen o snahu navodit anarchii ve spolecnosti,
ono by to chtelo otevrit stejna temata jako dnes jedou v USA,
kdyz chceme byt tak Emericky,
to by se mnoho lidi divilo, v jakych oficialnich dezinformacich ziji,
to by mozna byl i konflikt s nasim komunistickym, vojenskym nejvyssim prokuratorem, Strizem,
prikladu na zpusob manipulaci je cela rada, ale CT vladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20912
26.12.22 06:07
@Pesimistaa píše:
asi sednou, kdyz jim stalo za to, aby tu na nej naplivali lzi o nejakych tajnych kontech,
ani s epani novinari neobtezovali, aby vysvetli o cem ty francouzske lzi byly,
ono kdyz si neco na zapade neco koupite, tak po vas bernaky jdou,
bohuzel mam s tim osobni zkusenost, zaplatit hotove auto za par tisicovek a mel jsem za krkem banku, nastesti jen banku,
tazke jsme k tem informacim dost skepticky

https://denikn.cz/…ihu-francie/

https://www.irozhlas.cz/…08121456_jca

Prostě jen nechceš ty informace hledat. Babiš je tam reálně vyšetřovaný, že obcházel zákon, aby nemusel platit daně. U nás je vyšetřovaný, že čerpal nelegálně dotaci na kterou neměl žádný nárok a jel to přes mladyho a udělal z něj bílého koně. Proč když je tak čistý a nevinný, tak soudnímu znalci nedal svoje podpisy, aby mohl jednoznačně potvrdit to, že to za mladyho nepodepsal? Stačilo dát podpisy a byl by očištěný a nebo to bude tím, že ten podvod udělal co?

A mě Babiš vychází nevolitelný jen z toho důvodu, že jej tam chce Zeman. Babiš za to přikryje ty zlodějny a rozkrádání státního majetku, které se tam teďka děje za bílého dne. Takže kdo je teďka spokojený se Zemanem, tak se nedivím, že bude volit Babiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
26.12.22 06:49

Nerudovou ne, mi přijde hrozně hloupá, nemůžu si pomoct. :oops:

Fisher nebo Hilser, bohužel se do 2 kola nedostanou a pak to bude PP. Ale jestli to bude Nerudova proti Babišovi, tak Nerudova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.22 08:52
@lucad77 píše:
Jo, možná. Ovšem samé podružnosti, nic opravdu vážného by jistě takto neprošlo.

Jako že záměrně tajili skutečný zdravotní stav prezidenta není nic vážného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.22 09:01
@Pesimistaa píše:
a tenhlke bude dostavat noty ze zahranici, jako Fiala,

A myslíš, že my jako malá země, ty noty nedostáváme furt? Buď se kloníme na východ nebo na západ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
26.12.22 09:53
@Russet píše:
A myslíš, že my jako malá země, ty noty nedostáváme furt? Buď se kloníme na východ nebo na západ.

Přesně tak.
Abych si začala představovat, že od teďka budeme panečku v každém směru, včetně surovin, technologií a obrany nezávislí na okolním světu, to bych s tím chlastem musela hodně přidat a ideálně začít s drogama. :?
A když si teda mám vybrat, jestli tíhnout spíš na západ, nebo na východ, nemám o čem uvažovat.
Se sovětským svazem to tu vypadalo „na věčné časy“ docela dlouho a vážně nemám potřebu si to zopakovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.12.22 09:55

Nikoho, nikdo z nich si můj hlas nezaslouzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.12.22 10:00

V prvním kole Divíše, v druhém Pavla. Pokud bude Babiš nebo Nerudova, tak bohužel Babiše. Bylo by fajn mít prezidentku, ovšem ne takovou :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
26.12.22 10:12
@Anonymní píše:
@lucad77 No v oblasti armády zrovna v něčem jo. Vypromovaný myslím to že jeho obličej tedka vidíte všude.

Tomu se říká prezidentská kampaň, miláčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
26.12.22 10:44
@Anonymní píše:
@lucad77 No nejvíce vidím Nerudovou, Babiše a Pavla. Z nich jednoho z nich volit nebudu. možná tedy v druhém kole :lol: Neříkám že sám ale s Fialovou vládou vůbec nesouzním, takže si nemyslím že kdyby rozhodoval s někým z nich tak to bude nějak dobré rozhodnutí. Právě proto bych chtěla aby tam byl někdo trochu jiný než Pavel hlavně právě kvůli tomu aby nás ještě nepřivedl do sporu mezi Ukrajinou a Ruskem. Názor mám na to totiž takový že válka je to jejich a zbraně a další věci potřebné k boji tam posílat nechci. At si to vyřídí mezi sebou. Ráda pomůžu těm chudákům lidem ale to jak naše vláda tam posílá peníze aby ta válka pokračovala se mi nelíbí. Bojím se aby se Pavel nepřidal k názorům Fialy a podle názorů některých lidí je to více než pravděpodobné.

Teď jsi předvedla naprosto ostudnou neznalost zahraniční politiky a to, že se v problému absolutně neorientuješ. Dobře pro tebe, že pod anonymem. Přesně kvůli takovým, jako jsi ty, by se měla zrušit přímá volba prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
26.12.22 10:48
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímá mě koho budete volit a proč? Zatím mě tedy nikdo moc nezaujal. Trochu uvažuju nad tím panem Divišem ale ještě s ním není moc rozhovorů.

se stydíš za svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
26.12.22 10:51

Mně by se líbil Hilser, na fotkách by dobré vypadal. Stejně je to jen kladeč věnců a potrasac rukama. Takže jdu po vzhledu. Do druhého kola neprojde, ale co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
26.12.22 10:53

Babis
Volila bych Baštu, ale nemá šanci

• Citovat
  • Upravit
80197
26.12.22 10:56

@Andromeda81 Oba by na fotkách vypadali blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
26.12.22 10:58
@inkakřivák píše:
@Andromeda81 Oba by na fotkách vypadali blbě.

V tom případě samozřejmě mladou a pohlednou Danuši :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová