Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@šklíbakočka píše:
Podporu Ukrajiny a Ukrajinců považuji za rozumné. Pokud to přispěje k tomu, že Rusko prohraje (což doufám prohraje), tak mi to nevadí vůbec.
Vidíš to, mně zase nevadí zrušení hrubé mzdy a výchovný, každá kačka co jde mimo státní systém je dobrá. A pokud to těm lidem pomůže, je to dobré. Holt se budou muset zvýšit daně pro více vydělávají. ![]()
@sirikit píše:
Prosímtě, napiš mi do SZ číslo účtu, jsou Vánoce a to mám sklon pomáhat trpícím potřebným.![]()
jj zdá se, že samá práce potřebuje na okapy nebo tak něco
pokud sem hodí číslo účtu, taky tam něco šupnu
na Ukrajinu už jsme poslali (rodina) docela dost, tak teď dáme trpícím spoluobčanům ![]()
@Anonymní píše:
@Lorre Tu odpověd jsem nepsala já, ale taky píšu jako anonym. Nedivím se dotyčnému že tak píše protože dneska říct že volíte někoho jiného než Nerudovou a Pavla tak to je o držku.
Já budu volit pana Babiše a nestydím se za to.
Nebudu jediná kdo ho bude volit ![]()
@sirikit píše:
Prosímtě, napiš mi do SZ číslo účtu, jsou Vánoce a to mám sklon pomáhat trpícím potřebným.![]()
Ty k… z ryby, já tu snad brečím, že „Výchovné ale pochází z vlády Babiše resp. Maláčové resp, ještě dříve lidovců. Šílený nesmysl za 18 miliard ročně, rouškovné (Babiš), pastelkovné (Fiala) obojí strašné“ jen reaguju, že pokud máme na pomoc jiným, tak holt musíme mít i na svoje. Ty máš úplné zatmění mezi vočima. Běž raději zase pět někam tu svojí samochválu, ostravo. To jediný ti jde.
@Andromeda81 píše:
Covid byla taky mimořádná situace a za Ukrajinu by se taky tolik utrácet nemuselo.
Přesně tak. Covid byla vyšší moc, nikdo nic pořádně nevěděl. S Ukrajinou je to jinak. Jedna z válek, kterých již ve světě bylo plno. Není nutné se zrovna v této tak finančně angažovat, zvlášť, když si ještě na tu pomoc musíme dráze půjčovat peníze. Dali jsme již dost, měli bychom již přestat tam cpat další a další peníze.
@sirikit píše:
Rusko neprovádí „speciální vojenskou operaci“ na svrchovaném území Ukrajiny? Žádní mrtví civilisté? Žádná zničená infrastruktura?
Pak je všechno v nejlepším pořádku.![]()
![]()
Takhle myslíš?
Znáš filozofii Occamovy břitvy?
Je třeba očesat podružná fakta totál na kostru a podle toho, co ti zbude, se rozhodovat.
Takže je mi úplně lhostejný dějinný význam Zelenského, provokace či cíle Ameriky, ruská či ukrajinská korupce a zacházení se zajatci. Plus tisíc dalších, byť šílených „detailů“ celé téhle hrůzy.
Vážně, zkus to.
Očesej fakta na kost a před tebou zůstane agresor a napadený.
Všechno ostatní už jsou důsledky.
No, já bych nerata pretahla strunu ![]()
@Andromeda81 píše:
No, já bych nerata pretahla strunu
Chápu. ![]()
O připosranosti jsem se zmiňovala v některém z předchozích příspěvků. ![]()
@samá práce píše:
Ty k… z ryby, já tu snad brečím, že „Výchovné ale pochází z vlády Babiše resp. Maláčové resp, ještě dříve lidovců. Šílený nesmysl za 18 miliard ročně, rouškovné (Babiš), pastelkovné (Fiala) obojí strašné“ jen reaguju, že pokud máme na pomoc jiným, tak holt musíme mít i na svoje. Ty máš úplné zatmění mezi vočima. Běž raději zase pět někam tu svojí samochválu, ostravo. To jediný ti jde.
A tak každej máme talent na něco, pantáto. ![]()
Ty jsi zase mistr světa v počtu zdrcujících nadávek na jeden příspěvek, takže je hned každému jasné, že při takovéto slovní zásobičce rozhodně musíš mít ve všem pravdu.
![]()
Pozor na ty sklerotické cévičky. ![]()
Prdne a víš jak. ![]()
@sirikit píše:
Chápu.
O připosranosti jsem se zmiňovala v některém z předchozích příspěvků.
Provokuješ hezky. Ale podle tehle logiky je priposrany každý, kdo se nechce jit dobrovolně na popravu ![]()
Tedy ja bych termín priposranost nahradila termínem opatrnost ![]()
@sirikit píše:
A tak každej máme talent na něco, pantáto.
Ty jsi zase mistr světa v počtu zdrcujících nadávek na jeden příspěvek, takže je hned každému jasné, že při takovéto slovní zásobičce rozhodně musíš mít ve všem pravdu.![]()
Pozor na ty sklerotické cévičky.
Prdne a víš jak.
On je hlavně chudák samá práce už tak rozčilenej a zmatenej, že ani neví, komu na co odpovídá. Asi nedostal dotaci na ty okapy nebo na co. A vzteká se…
A ti oškliví ukrajinci dostávaji dokonce na jídlo. No ale, co to je? ![]()
fakt když dá účet, něco tam pošlu… ![]()
@šklíbakočka píše:
On je hlavně chudák samá práce už tak rozčilenej a zmatenej, že ani neví, komu na co odpovídá. Asi nedostal dotaci na ty okapy nebo na co. A vzteká se…
A ti oškliví ukrajinci dostávaji dokonce na jídlo. No ale, co to je?
fakt když dá účet, něco tam pošlu…
Ty bolševiku, ty se zmůžeš pouze na takovýhle okopávání kotníků. Ty nemáš ani noblesu tady sirikit. Jen udávat a nahlašovat.
@samá práce píše:
Ty bolševiku, ty se zmůžeš pouze na takovýhle okopávání kotníků. Ty nemáš ani noblesu tady sirikit. Jen udávat a nahlašovat.
To jsou ale věci. To všechno kvůli okapu?
@pocker píše:
Já budu volit pana Babiše a nestydím se za to.
Nebudu jediná kdo ho bude volit
Já ho v žádném případě volit nebudu, ale vůbec se nedivím těm, kdo ho v současné době chápou jako nejlepšího kandidáta. Nehledě na to, že na případnou úspěšnou vlnu se dostal právě díky cizímu přičinění.
@Da12 píše:
Přesně tak. Covid byla vyšší moc, nikdo nic pořádně nevěděl. S Ukrajinou je to jinak. Jedna z válek, kterých již ve světě bylo plno. Není nutné se zrovna v této tak finančně angažovat, zvlášť, když si ještě na tu pomoc musíme dráze půjčovat peníze. Dali jsme již dost, měli bychom již přestat tam cpat další a další peníze.
Covid nebyl vyšší moc, byl to jenom předschůdek.
Možná právě taková zkouška, kolik toho lidi zkousnou.
S žádnou agresí a válkou nesouhlasím, nicméně situace v oblasti, o které je nyní řeč, je, byla a pravděpodobně vždycky bude velmi chaotická a nepřehledná. Předpokládám, že velmi málo zde diskutujících má přehled o všem, co se v minulosti na Ukrajině odehrálo, málo rozumí všem souvislostem. Ostatně, jako vždy, ona až budoucnost ukáže, jak se věcí mají. Avšak mnoho lidí mezi tím velmi tvrdě narazí na vlastní iluze.
@Da12 píše:
Lidi to nechtějí slyšet nebo o tom ani nevědí, že si musíme půjčovat, abychom mohli pomáhat UA. Naši vládní představitelé se dělají hezkými, jen, aby si zajistili teplá místa, až půjdou od válu, v orgánech a institucích EU.