Vracení porodného
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Denyska22 píše:@Seizdra píše:
Protože aby na něj dosáhla neuvedla otce, udělala to až zpětně a samozřejmě se to zkoumá, tak na to přišli[/citaceJa take nemam uvedeneho otce a nikdo nic nezkoumal
A dostala jsi porodný a pak ho uvedla zpětně??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denyska22 však píše, že to začali zkoumat, až když ho později uvedla, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele teď jsem na to přišla, já otce syna taky neměla v RL, dostala jsem porodný, héééč héééč. Ale já ho tam neměla, protože jsme se týden před porodem rozešli a nebyl schopnej se mnou oběhnout úřady. Po čase jsme se srovnali, ale opět na úřady nebyl čas, takže ho syn měl zapsaného až ve čtyřech letech a to už to nikdo nezkoumal.
Dovoluji si to napsat, protože to nebylo úmyslný ošulení, když jsem brala to porodný, byla jsem přesvědčená že budu sama.
- Citovat
- Upravit
Já třeba otce v RL taky nemám, a když pak třeba se bude chtít nechat zapsat budoucí přítel, tak to taky budou zkoumat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna píše:
@ohýnek Ja znam jeden pripad, kdy dotycni nevahali jit k soudu, ze spolu jako nezijou, urcily se „alimenty“ a ona chodila po socialkach a dostala prispevky uplne na vsechno… Pritom on kamionak a vydelal petadvacet…
Však tak to měl i můj manžel (dodnes nechápu proč na to přistoupil) ale děcko se jim narodilo a ještě ten měsíc maminka běžela na všechny úřady, vyměřit si výživné, svěření do péče pouze jí, všechny možné příspěvky co existují, do toho že žije sama v podnájmu (Byt byl manželův - ona vněj jako nájemník)…a přitom tehdy ještě problémy neměli a měli normální vztah…Já chlapovi říkala, že už když tohle po něm chtěla mohl tušit jak to má od začátku spočítané…a pak následovalo peklíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama
když to nebude pár měsíců po porodu, ale třeba za několik let, tak už to zkoumat nikdo nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leene a pak že jsou ženský jen chudinky, jak se zde pořád píše
Houby, vychcaný jak skalní berušky.
- Citovat
- Upravit
@ohýnek
pár chudinek by se našlo, ale jinak je to jedna „skalní beruška“ vedle druhé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leene já se hlásim ke skalním beruškám, protože dneska člověk hold musí být tak trochu vyčůranej, chlapy nechlapy
(se bojim, jestli na mě příjdou, to zas dostanu vynadáno
)
- Citovat
- Upravit
@ohýnek píše:
Hele teď jsem na to přišla, já otce syna taky neměla v RL, dostala jsem porodný, héééč héééč. Ale já ho tam neměla, protože jsme se týden před porodem rozešli a nebyl schopnej se mnou oběhnout úřady. Po čase jsme se srovnali, ale opět na úřady nebyl čas, takže ho syn měl zapsaného až ve čtyřech letech a to už to nikdo nezkoumal.
Dovoluji si to napsat, protože to nebylo úmyslný ošulení, když jsem brala to porodný, byla jsem přesvědčená že budu sama.
Hmmmm, takže jsi taky vyčůraná jak ta skalní beruška
Néé, jako jasně, po 4 letech se to už nezkoumá, ale co všechno se za ty 4 roky mohlo stát a byli byste nahraný všichni. On mohl umřít nebo něco, děcko bez siročího, atd… Nehledě na to, že víc ujedeš na možnosti vrácených daní například… Ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ohýnek píše:
Jooo jooo a když jsem někdo napíšeme, že je blbost zatajovat otce, že na to příjdou, tak jsme kravky co nechtějí někomu dopřát trochu těch peněz
myslis ze to je ta co se zde ptala?
to by byl foor
- Citovat
- Upravit
@Seizdra tak chlap si může odečítat jen manželku, přítulkyni ne. A kluka mám ve svojich daních a jemu účetní řekla že když ho tam mám já, tak on ho tam mít nemůže.
- Citovat
- Upravit
@ohýnek A jo takhle, my družky jsme vlastně v nevýhodě
Hmm, nevadí… I tak, dobrej siročák - kdyby náhodou nedejbože něco..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra tak já jsem měla sirotčí na sebe, asi tisícovku, ale jako pořád lepší než drátem do oka ![]()
- Citovat
- Upravit
@ohýnek Tak i tak - tisícovka * 12 měsíců = 12 tisíc, tj. bez litru porodný
A min. do roka zpětně se to zkoumá, táááákžéééé??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit