Vrácení zboží Asko

2345
7.8.17 14:51

Vrácení zboží Asko

Zdravím,
vraceli jste někdy zboží v Asku? Koupili jsme malému stolek, složili, ale nevyhovuje. Psala jsem tam email, jestli stůl musíme rozložit, nebo můžeme vrátit složený a přišlo mi jen, že zboží můžeme vrátit pouze v původním obale.. to už přeci dávno neplatí, ne? Byla to už natrhlá krabice, museli jsme ji roztrhnout, aby jsme ty části dostali ven. Díky za každou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
7.8.17 15:00

Tak na vrácení zboží není nějaký zákon, to je dobrá vůle prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
7.8.17 15:05

@pikola mám za to, že je právě že zákona 14 denní lhůta na vrácení zboží bez udání důvodů. Všude se to tedy píše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
7.8.17 15:06
@Macice13 píše:
@pikola mám za to, že je právě že zákona 14 denní lhůta na vrácení zboží bez udání důvodů. Všude se to tedy píše :(

To je při koupi přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.8.17 15:13
@Macice13 píše:
@pikola mám za to, že je právě že zákona 14 denní lhůta na vrácení zboží bez udání důvodů. Všude se to tedy píše :(

to je pouze opravdu jenom při nákupu přes internet, takže pokud nakoupíš v kamenné prodejně, tak je to jen a jen dobrá vůle prodejce, a pokud máš krabici roztrhanou, tak bych to být já prodavačkou také asi nevzala zpět :), ANO TŘEBA LIDL, PENNY to můžeš vrátit do 30 dnů, ale opravdu každý prodejce = jiné obchodní podmínky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
7.8.17 15:16

Tak mají v podmínkách že 30 dní, ale jen kompletní zboží
2.11 Zákazník má možnost zakoupené zboží vrátit do 30 dnů od převzetí zboží v případě, že předloží originál nákupního dokladu ke zboží a výrobek je vrácen nepoškozen a kompletní na sklad provozovny uvedený v čl. II bod 2.4. Prodávající si vyhrazuje právo zboží nepřevzít, pokud nebudou splněny uvedené podmínky.
Možnost vrácení zakoupeného zboží podle tohoto odstavce se nevztahuje na následující zboží:
výrobky objednané individuálně pro zákazníka tzv. na míru (zakázkově vyrobené)
ložní prádlo
nebalené matrace
květiny
výrobky z výprodeje a zlevněné zboží s vadami

Třeba IKEA bere i složené, ale jen za asi 70% ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
7.8.17 15:27

@pikola díky. Musela jsem ho složit, abych viděla, jak vypadá, měli v Asku jen obrázek. no uvidíme, jestli někdo má i osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
7.8.17 15:27

@tumpach díky. Uvidíme, jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie