Jak se na Vinted vrací zboží zpět?

2158
16.11.24 15:25

Vraceni zbozi na vinted

Hezké odpoledne. Mám takový dotaz. Prodala jsem mikinu a kupující ji chce vrátit, barva není taková jakou by si představovala. Jak požádat vinted o stitek na vrácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
16.11.24 15:34

Kupující musí nahlásit problém, nafotit zboží a Vinted pak vyzve prodávajícího, aby se vyjádřil. Pokud s vracením souhlasíte, tak to odkliknete, že má kupující vrátit (dopravu hradí on), kupujícímu se tak vygeneruje štítek. Po obdržení zboží odkliknete, že je v pořádku a kupující se vrátí peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.11.24 09:34
@Pani_judita píše: Více

Ještě tedy musí adresu zasilkovny vědět ne? To musím napsat? Nebo kupující má? Respektive od kupujícího přišla soukromá zpráva, že pro vytvoření stitku, potřebuje znát dodací adresu, že ji mám napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.11.24 09:43
@migmina píše: Více

Adresu “Vaší” zásilkovny máte vyplněnou na svém profilu ne? Kupující štítek nevytváří, ten vytváří Vinted stejně jako při prodeji. Prodala jste přes tlačítko a kupující nahlásila chybu?
Kolik vůbec zboží stálo, jestli se můžu zeptat?
Přiznám se, že se mi zboží vracelo jen jednou a jen jsem odsouhlasila vracení na náklady kupujícího a nic dalšího jsem nevyplňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.11.24 09:58

Na svém profilu nemám adresy zasilkovny ani PPL, ale při registraci jsem zadávala jakými přepravními společnostmi budu odesílat zboží, jestli to platí obráceně nevím. Kdyz se podivam nahodne na profil jiného, tak tam take nema adresu zasilkovny. Cena je opravdu směšná 90.
Ano, nahlásila chybu a zboží má do 2.dnu vrátit a teď po mě chce toto. Nemám s tím zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.11.24 09:58

Je tovtak prodala jsem přes tlacitko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.11.24 10:02

V nastavení mám možnosti přepravy, je tedy viditelná i pro kupujícího, aby věděl při reklamaci kam zboží odeslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.11.24 11:54

Možná chce kupující odeslat vlastní přepravou, nikoliv přes Vinted? Možnost tam je…přiznám se, že teď nevím…když se dívám na Vinted tak u té jejich přepravy není zmínka o tom, že by prodávající někde něco vyplňoval, podle mě to pošlou zpět tam, odkud to bylo zasláno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.11.24 21:17

To jsem si také studovala. S kupujícím vyřešeno, pošle vlastní přepravou. Tak moc děkuju za ochotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák