Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Snad nebude vadit, když tuto diskuzi zase oživím. Zajímal by mě váš názor na mou situaci. S přítelem spolu nejsme zase tak dlouho, pár měsíců. Před pár dny jsme si psali a domlouvali se, kdy se sejdeme a co podnikneme. Hodně se na mě těšil a když jsme se tedy domluvili, tak se pak zničehonic přestal ozývat. Měli jsme druhý den opravdu dlouhou debatu po telefonu. Řekl mi, že ve městě, kde bydlí, potkal bývalou manželku a strašně ho to sebralo tak se prostě opil, proto mi už nenapsal. Myslel si, že to má v sobě vyřešené, ale jak se zdá, tak asi ne. Prý o mě nechce přijít, ale momentálně prostě neví, co se sebou má dělat a potřebuje čas si to v sobě srovnat. Zpátky ji nechce, po tom, co mu provedla. Závazky spolu nemají. Brečel mi do telefonu, jak mi nechtěl ublížit, že jsem si to nezasloužila, pořád si to vyčítal. Domluvili jsme se na tom, že za 14 dní přijede a že to probereme osobně co bude dál. Od té doby spolu komunikujeme minimálně a v podstatě píše to samé, co mi říkal do telefonu. Mám vůbec čekat, až za těch 14 dní přijede? Budu ráda za každý váš názor, jak se na tuto situaci dívat.
Hele vykašli se na něj - evidentně si byla převozník a navíc to nezabralo - to není tvoje vina, to je jeho bordel v hlavě.
Zasloužíš si někoho, kdo bude chtít tebe, ne svou bývalou.
A to jste od sebe tak moc daleko, ze se nemuzete videt drive? No, já zazila neco podobneho ( je to uz hodne davno) a hlavni problem byla dalka mezi nama. Ja byla schopna v tom vztahu udelat cokoliv, prijet kdykoliv, cekat, doufat…on me sice miloval a taky mi to psal, ale jeho pesimismus byl silnejsi. Mel chvile, kdy mi psal, ze to nema smysl, ze mi nechce ublizovat a branit mi, abych si nasla nekoho jineho…a kolikrat se mi treba tyden neozval a ja byla ta, co psala, jestli se neco nedeje a furt dokola. Az jsem se nastvala, prestala se ozyvat (tim jsem mu asi nasadila boruka do hlavy) a on otocil..jenze u me uz bylo pozde. Nasla jsem si nekoho jineho…a on? zhroutil se…bylo mi to lito, ale - pozde bycha honit! Ja ti nevim, nerozhodni chlapi - to je des! Uvidis za 14dni,..ptala ses, jestli mas cekat???Co jineho chces delat? To se ti rysuje nekdo novy??
Já osobne si myslím, že más jedinou šanci. Dej mu misto 14 dní měsíc a vúbec se nekontaktujte. Resp. nepiš mu, nevolej. Pokud po mesici bude mit zajem, tak bych mu dala sanci. 14 dni je málo jeste kdyz si občas napíšete…
Ty chlapi se snad zbláznili. To se neda číst tahle diskuze. To je mazec. ![]()
@Anonymní píše:Řekni mu, ať si z Tebe nedělá zpovednici
Zdravím. Snad nebude vadit, když tuto diskuzi zase oživím. Zajímal by mě váš názor na mou situaci. S přítelem spolu nejsme zase tak dlouho, pár měsíců. Před pár dny jsme si psali a domlouvali se, kdy se sejdeme a co podnikneme. Hodně se na mě těšil a když jsme se tedy domluvili, tak se pak zničehonic přestal ozývat. Měli jsme druhý den opravdu dlouhou debatu po telefonu. Řekl mi, že ve městě, kde bydlí, potkal bývalou manželku a strašně ho to sebralo tak se prostě opil, proto mi už nenapsal. Myslel si, že to má v sobě vyřešené, ale jak se zdá, tak asi ne. Prý o mě nechce přijít, ale momentálně prostě neví, co se sebou má dělat a potřebuje čas si to v sobě srovnat. Zpátky ji nechce, po tom, co mu provedla. Závazky spolu nemají. Brečel mi do telefonu, jak mi nechtěl ublížit, že jsem si to nezasloužila, pořád si to vyčítal. Domluvili jsme se na tom, že za 14 dní přijede a že to probereme osobně co bude dál. Od té doby spolu komunikujeme minimálně a v podstatě píše to samé, co mi říkal do telefonu. Mám vůbec čekat, až za těch 14 dní přijede? Budu ráda za každý váš názor, jak se na tuto situaci dívat.
Nejsme od sebe daleko, bydlí ve městě a já kousek od města na vesnici. Nikdo nový se mi nerýsuje, prostě jen nevím, co si o tom mám myslet a co mám dělat. Momentálně si nepíšeme vůbec. Já mu psala poslední, ale už se neozval tak mu nepíšu ani já. Bývalou prý nechce, ale vím já, co se mu v ten moment honilo a honí hlavou. Děkuji všem za názory ![]()
Pekny slaboch teda, jedno setkani s byvalou manzelkou a uplne ho to chudacka sebralo tak, ze se musel ozrat. Me tohle rict chlap, tak ho poslu okamzite do obehu. Byt tebou tak si hledam muze s velkym M, tuhle trosku nech nekomu jinemu, co s takovym ufnukankem, akorat te stahne do depresi.
@Alessia31 píše:
Pekny slaboch teda, jedno setkani s byvalou manzelkou a uplne ho to chudacka sebralo tak, ze se musel ozrat. Me tohle rict chlap, tak ho poslu okamzite do obehu. Byt tebou tak si hledam muze s velkym M, tuhle trosku nech nekomu jinemu, co s takovym ufnukankem, akorat te stahne do depresi.
No to je právě to, co nechápu. Když říkal, že ji zpátky nechce, tak nechápu proč ho to tak sebralo a nad čím potřebuje přemýšlet. Já sice chápu, že spolu byly léta a na dlouhý vztah zapomenout nejde. Ani po něm nechci, aby kvůli mě zapomněl, že nějaké vztahy měl, ale pokud by s tím byl smířený takto by ho to podle mě neovlivnilo.
Souhlas. Materiály, který nemají v sobě vyřešenou minulost nebrat ![]()
Zakladatelka - podle me jen keca, to ze je smireny s minulosti mozna rekl jen Tobe, ale realita je evidentne jina. V hlave to nema absolutne srovnane a vubec nevi co chce, jen ho klidne nech chudacka dal premyslet a Tobe radim zapomen na nej, s nim moc dobrou budoucnost nevidim, on je podle me ten typ co se v tom bude placat porad. Zaslouzis si mnohem lepsiho chlapa.
To jsem si myslela pouze já, že má vyřešenou minulost. Choval se normálně jako milující přítel, až do té doby než ji viděl ve městě. Kdybych věděla, že ho stále hlodá bývalá do vztahu s ním bych samozřejmě nešla. Teď je trochu pozdě, když jsou v tom z mé strany zapletené i city. Jinak nejsem zakladatelka celé diskuze, pouze jsem ji oživila svým příspěvkém o mém trápení.
Anonymni - ted je trochu pozde na co? Cekat na nej, az dopremysli?
Evidentně to vyřešené nemá
.
A vztah s Tebou asi úplně nenaplnil jeho očekávání. Viz to, co k tomu opakovaně říkal… jak jinak si to vyložit. ![]()