Vratka daně - kolik máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16219
16.3.15 15:12
@Regina Hero píše:
@zrcadlo jo, chápu… ale já je teda zahltím, páč jsem názoru, že orgán, který se nepoužívá, zakrní… takže ať je nad čím přemýšlet, aby se to potom nedostalo do opačné situace… ;)

Tady už evidentně zakrněl, smiř se s tím, že ty taky nic nevíš, říkala to paní na finančním úřadě (viz příspěvek tazatelky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
16.3.15 15:12

Anonymní a psal ti snad tady někdo něco jiného?
@Regina Hero @zrcadlo škoda času! Mozkové závity přehlceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
16.3.15 15:13
@Hanula1212 píše:
:lol: Jo jo, kde nic není, ani smrt nebere.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
16.3.15 15:16
@Anonymní píše:
No, tak podle financniho uradu, na ktery jsem volala se nemocenská do dani NEPOCITA a zadna slevase nevraci jak tupisete - a je jedno kolik vydelavam. Takze ani vy nevite :D

No, podle toho, co tu píšeš si nepochopila ani to co tu holky píšou, ani to, co ti řekla paní na finančáku a děláš tu chytrou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.3.15 16:51
@Anonymní píše:
No, tak podle financniho uradu, na ktery jsem volala se nemocenská do dani NEPOCITA a zadna slevase nevraci jak tupisete - a je jedno kolik vydelavam. Takze ani vy nevite :D

no my víme, ale ty v tom evidentně máš zmatek… sleva se ani vracet nemůže, když je to sleva… a sleva musí tedy z něčeho být… když je to sleva z daně, musí tedy být nějaká vyčíslená skutečně odvedená daň… a z té se může odpočítat nějaká sleva… a samozřejmě, že nemocenská se do daní nepočítá, vždyť ti to píšeme celou dobu, že z nemocenské se daň nestrhává…
Ale nikdo ti tu netvrdil, že se z nemocenské vrací sleva, jen tys to tady psala… já jsem se ti tu snažila vysvětlit systém počítání daně a uplatnění slev na dani… ale jak se zdá, marně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.3.15 16:52
@zrcadlo píše:
Tady už evidentně zakrněl, smiř se s tím, že ty taky nic nevíš, říkala to paní na finančním úřadě (viz příspěvek tazatelky) :mrgreen:

zajímalo by mě, jak zněl ten dotaz… abychom nakonec nedošli k zjištění, že ani paní na úřadě nic neví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
16.3.15 17:25
@Hanula1212 píše:

Obávám se, že není co přehltit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák