Vrtá se vaše dítě v jídle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Pomka píše:
Nenapadl me lepsi nazev diskuze… Otazka zni, jestli nechavate svoje deti vrtat se a hrat si s jidlem? Abych to upresnila, maly je 16 mesicu, kdyz sedneme k jidlu, dam ji lzicku a s tou se hrabe v taliri. Dopadne to tak, ze to matla vsude, jidlo po zemi (haze to na zem) a proste si hraje. Mezitim se ji snazim nakrmit. Moc neji a tak jsem rada za kazdou lzicku, co si ode me vezme a „zabavi se“ pri tom. Bez toho moc jist nechce. Chce proste sama, ale do pusy ne. Mate to taky tak? Nevim, jestli ji nenechavam az moc delat pri jidle takovej svincik. Jestli delam dobre…, taky to tak vypada u vas pri jidle?
kluk (18 m), má svojí lžičku.. ještě tak dloubání a sem tam čváchání mu povolim, víc ale ne.. jídlo je od slova jíst, takže žádné hraní s tím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka kéž by se můj syn v tom jídle aspoň povrtal a něco málo snědl, ale on ne, on nechce být umazaný, nechce jíst, s velkým odporem odsune lžičku, talíř a jde si po svých!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@Adinka_2012 tak nervy mi nekdy tecou, kdyz mam uklizet ten bordel, ale je to jen bordel, nospis mam fakt jen strach, jestli ji nenechavam az moc velky prostor u jidla a aby to jednou nedelala i ve skolce
Nebude to dělat, naučí se to. Malej byl nejedlík, takže jsem ho nechala fakt dělat s jídlem opičárny, měli sme to kolikrát i na stropě, ale já jsem matka co se z těchto věcí fakt nehroutí
Ted jsou mu 4 a ve školce jí naprosto kultivovaně vzhledem k věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michee píše:
@Pomka kéž by se můj syn v tom jídle aspoň povrtal a něco málo snědl, ale on ne, on nechce být umazaný, nechce jíst, s velkým odporem odsune lžičku, talíř a jde si po svých!
Právě to mi dělal kluk taky, takže jsem rezignovala a pojali jsme jídlo jako hru, uznávám že to není moc výchovné, ale až si ze sýru a šunky mohl postavit bunkr na talíři, tak pak to třeba i snědl, jinak nic. A jak jsem psala výše, jsou mu 4 a ve školce jí jako naprosto normální člověk, takže žádné následky to nezanechalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej za měsíc má 2roky a sám jíst neumí..ani nemá snahu. Když dostane lžičku, je víc jídla po stole a na zemi než v něm
On sám říká že se chce v jídle rýpat!! Mě pak nesou v zubech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti se v jídle nevrtají. Rovnou řeknou, že je to Fůj Blé, a talíř způsobně odstrčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile se začnou rýpat a dělat bordel, jídlo odnáším. Syn jí sám od roka, viděl to u dcery a chtěl taky. Za to dcera mě s tím pozlobila, klidně vůbec nejedla, když jsem ji nekrmila. Takže ta začala někdy po 2. roce jíst sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit