Všem nemilujícím macechám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
20.6.12 13:13
@kinley píše:
jo to už je věc druhá…sic diskuze je o zakladatelce a soudí se tu nakonec její chlap ale to je jedno. Já třeba znám případ kdy chlap taky nevídá své dítě, okolí co nezná okolnosti odsuzuje chlapa ale vše zpískala jeho bývalá žena s tím že děcko nakonec sbalila na druhý konec republiky atd. atd. to by bylo na mooooc dlouho, ale prostě vím že ne vždy to je tak jak se na první pohled zdá a není to vždy tak jednoduché…u zakladatelky nevím jak to bylo, ale v podstatě její příspěvek je hlavně o ní a ne jejím chlapovi… ;)

To je asi uplne jedno, komentuju tu situaci ne?
A mi prece vime, ze ON ji prestal vidat, zakladatelka to tam pise. A ze ji vlastne nechtel, takze je to ok. To tam taky pise. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.6.12 13:13

Je také spoustu žen, které se znovu vdaly a přivedly si do nového manželství dítě (děti). Jak byste se dívaly na situaci, kdyby nový manžel děti nesnes a matka se tedy s nimi přestala stýkat? Nebo by se matka s dětmi nestýkala a chlap by se vyjádřil ve smyslu, že je dobře, že se s nimi nestýká apod..

Mmch zajímaly by mě reakce v hypotetické diskuzi, kde by napsal muž, že nesnáší manželčino dítě z předchozího vztahu a jak zařídit, aby ho nemusel vidět, protože ujídá jejich společným dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
20.6.12 13:14

@kinley také nerozumím co je neetického na faktu, že je mi někdo nesympatický - v tomto případě pro mě cizí dítě. Nepřeju dotyčnému nic zlého, ale zkrátka, pokud by bylo na mně, nemusela bych ho už nikdy vidět, neb je mi osoba XY nepříjemná a čas trávený v její společnosti (z povinnosti) je pro mě časem zcela ztrátovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.12 13:15

Boooože že vás to baví furt někomu vnucovat že to co si vy myslíte je správně. Já zase myslím že naprosto správné a normální je že zakladatelka to děcko nesnáší, já taky nesnáším děcko mojeho chlapa, díky bohu že se ho taky vzdal a nebere si ho k nám domů a já nemusím čumět na cizího fakana…

• Citovat
  • Upravit
kinley
20.6.12 13:16
@Loki01 píše:
To je asi uplne jedno, komentuju tu situaci ne?
A mi prece vime, ze ON ji prestal vidat, zakladatelka to tam pise. A ze ji vlastne nechtel, takze je to ok. To tam taky pise. :nevim:

jj to víme a pokud jim to tak vyhovuje, no problemo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14809
20.6.12 13:18
@Anonymní píše:
Boooože že vás to baví furt někomu vnucovat že to co si vy myslíte je správně. Já zase myslím že naprosto správné a normální je že zakladatelka to děcko nesnáší, já taky nesnáším děcko mojeho chlapa, díky bohu že se ho taky vzdal a nebere si ho k nám domů a já nemusím čumět na cizího fakana…

Ale stydíš se, viď? Proč bys jinak psala pod rouškou anonymity. A ani normální si nepřijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
20.6.12 13:19
@verulenka píše:
@kinley také nerozumím co je neetického na faktu, že je mi někdo nesympatický - v tomto případě pro mě cizí dítě. Nepřeju dotyčnému nic zlého, ale zkrátka, pokud by bylo na mně, nemusela bych ho už nikdy vidět, neb je mi osoba XY nepříjemná a čas trávený v její společnosti (z povinnosti) je pro mě časem zcela ztrátovým.

přesně tak, paní asi na svoje pocity a sympatie k různám osobám vždy pohlíží z etického hlediska :mrgreen: ach bože hodí se to vůbec aby se mi ten člověk nelíbil? né nehodí takže se mi odte´d bude zdát sympatický…možná ho budu mít i ráda… :mrgreen: to už je dobrá komedie

• Citovat
  • Upravit
21581
20.6.12 13:19

@eva valoi Proč by neměla být normální? :mrgreen: :mrgreen:
Myslíš snad, že normou je milovat všechny „lidičky“ :jazyk: na celém světě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.12 13:22
@eva valoi píše:
Ale stydíš se, viď? Proč bys jinak psala pod rouškou anonymity. A ani normální si nepřijdeš.

možná bych se za to měla stydět ale ten názor nikdy nezměním, prostě to děcko nesnáším, kdyby neexistovalo byla bych fakt ráda, takhle jsem ráda aspoň za to že není nasáčkované u mě a já se o něj nemusím starat. brr naskakuje mi husí kůže jen někde vidím fotku toho děcka

• Citovat
  • Upravit
kinley
20.6.12 13:25
@verulenka píše:
@eva valoi Proč by neměla být normální? :mrgreen: :mrgreen:
Myslíš snad, že normou je milovat všechny „lidičky“ :jazyk: na celém světě?
:palec: to zase mě přijde nenormální svým způsobem, mít nějaký hlubší citový vztah k cizím dětem…jenže definujme který pocit je normální a který ne :mrgreen: to bysme tu mohli polemizovat dlouho a stejně každý bude považovat za normální to, co sám prožívá…prožívám taky plno věcí a nepřipadám si nenormálně jen proto, že nějaká jiná matka to prožívá jinak.
  • Citovat
  • Upravit
14335
20.6.12 13:31

No jako každý by snad byl raději mít parnera bez dítěte..takže anonymní chápu.. Ale když už teda je, tak by měla potlačit nesympatie a snažit se být k dítěti co nejvíc slušná.. ono za to nemůže..Ale jako mít ho ráda neni nikoho povinnost a ani starat se o něho - myslím ve větší míře, samozřejmě, když by bylo někde na víkend, že mu dát najíst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.6.12 13:32
@eva valoi píše:
Je také spoustu žen, které se znovu vdaly a přivedly si do nového manželství dítě (děti). Jak byste se dívaly na situaci, kdyby nový manžel děti nesnes a matka se tedy s nimi přestala stýkat? Nebo by se matka s dětmi nestýkala a chlap by se vyjádřil ve smyslu, že je dobře, že se s nimi nestýká apod..Mmch zajímaly by mě reakce v hypotetické diskuzi, kde by napsal muž, že nesnáší manželčino dítě z předchozího vztahu a jak zařídit, aby ho nemusel vidět, protože ujídá jejich společným dětem…

Tohle je přece jiný případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.6.12 13:39

@Bersaba Hlavně bych se takovýma věcma nechlubila. Kdybych už napsala, že jsem udělala něco špatného, tak bych si asi sypala popel na hlavu nebo bych se nějak snažila obhájit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.6.12 13:48

@kinley umíš krásně plést jabka s hruškama. Neetické není někoho nemít rád, ale je neetické řešit rodinné vztahy jako zakladatelka. Aspoň co se nějaké místní středoevropské etiky týká. ve svých pocitech si samozřejmě můžeme být jak chceme free ale některé principy chování jsou prostě ee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.6.12 14:09

@elis_an3 Zas je to furt dokola. Věděla jsi, že si začínáš s chlapem, co už má děti? Věděla jsi, že na ty děti platí. Jistěže ano. Tak teď tě nechápu, proč ti připadá, že jeho děti z předchozího vztahu mají něco na úkor vašich dětí. Jeho jsou ty děti všechny. Hele, to je jako bys měla chlapa číšníka a vadilo by ti, že je v noci v práci a navíc v baru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová