Vtipné sny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
20.6.14 08:43

Taky se mě něco zdálo :-)

Byl jsem na rozoraném bahnitém bojišti a před sebou obrovského draka a na zádech batoh. Na tribuně byla porota, která netrpělivě čekala na výsledek boje. Drak se hluboce nadýchl a pak se sehnul, aby na mě plivl svůj strašný oheň. Jenže to já už jsem sundal ze zad batoh, otevřel jsem ho, vyndal minimax a pustil jsem mu pořádnou dávku vodní sprchy do té jeho tlamy. Drak se zakuckal, podíval se nechápavě na mě a pronesl: „To se nesmí, takhle se to přece nedělá!?“ Nu a já jsem jenom pronesl, že jsem si nevšiml, že by to bylo někde zakázané…

Ocitl jsem se kdesi v útrobách středověkého hradu. Vedle mě stál nějaký kníže nebo král nebo princ nebo co a povídá: „je tady strašná zima a ty to tu musíš zateplit, jinak ti useknu hlavu!“. Tak já povídám: „jasně, to nebude problém, dejte mě k dispozici nějaký lidi a dáme radiátory tady na zeď, támhle na zeď a taky támhle, no a plynový kotel postavíme sem… pohoda :)“. Pak se ozval zřejmě rádce toho blbce a rozlobeně odvětil „kde ale ve středověku vezmeme radiátor!? nebo plynový kotel!?.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
20.6.14 08:56

Tak mě se zdá hodně blbin, ale teď naposledy, že moje babi(83 let) byla těhotná. Na otázku, zda si to nechá, jo, jo, prý je už pozdě, že je už v osmém měsíci. Pak jsem k ní jednou přišla a ona říká, že jí bolí břicho, říkám asi rodíš babi… :mrgreen: Měla krásného chlapečka :potlesk:.Říkám jí, vidíš, tak jsi se na starý kolena dočkala, u nás máme totiž jen samé holky, já sama mám 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.14 14:05

Mě se zase zdálo, že se mi narodilo štěně. Sem ve 27tt.,tak už mám asi na sny o porodu nárok, ale toto…seděla sem na hřišti, koukala na cizí děti a chovala svoje štěně. Pak přišla máma a já jí řikám: čekala sem cokoliv, ale štěně teda ne. A máma povídá : To se občas stane že se narodí zvíře, a štěně je ještě dobrý…
No prostě kravina, ale mě v tom snu nejvíc trápilo to, jak to vysvětlím v práci. Že si budou všichni myslet, že sem těhotenství předstírala, abych nemusela pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí