Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jita22 píše:
A proč jen čekáš? Proč ho nevezmeš za ruku, když jdete na procházku, proč mu neřekneš, že by ses chtěla vidět o víkendu…ono by se to nějak rozseklo.
Přesně. Tohle byla první věc, co mě napadla.
@janick177
Ale tak jestli se necítíš na to, něco zažít, když se minule choval zvláštně, tak se ho prostě musíš zeptat, co za tím je. Že hledá vážný vztah neznamená, že to bude s tebou. Pokud potřebuješ pozornost, dotyky, apod., jako většina z nás, tak mu to musíš říct, ať zjistíš, jak to vnímá on, protože 7 schůzek je fakt hodně bez nějakého fyzického kontaktu.
@janick177 píše:
Já už jsem to vzdala, tak píše on každý den večer sám. Jestli zase bude chtít někam jít, tak asi nepůjdu no, jelikož to bude mít dle mého stejný scénář.
Tak ho předběhni. On nemusí vše iniciovat. Prostě ho pozvi někam ty.
S tm, že bych ho svedla mě to tedy taky napadlo, ale vzhledem k tomu, že fakt tak se dívá překvapeně až ztuhle, tak nevím nevím tedy…
@janick177 píše:
Je mi trapné ho sama brát za ruku, nebo ho začít líbat. Už tenkrát jak jsem mu sama dala tu pusu, tak stál fakt jak solný sloup, až tak překvapeně. I na konci když jsme si dali tu pusu, tak byl takový strnulý. Nebo když je vedle mě, tak se usmívá, stojí vedle mě natěsno a nedělá nic. Je to takové fakt děsivé, nikdy jsem nikoho takového nepotkala. Vždy fakt i ti nezkušení se sami na mě ´´vrhli´´, dali mi pusu, líbali mě, sahali na mě…Ptala jsem se ho, jak to bere ty procházky ven a on tak, že se vzájemně poznáváme a že hledá obecně spíš něco vážnějšího. Pak jsem se ho ptala minule znovu, proč si tam ten inzerát dal a on proto, aby poznal nové lidi - přitom na FB 570 přátel, je to dle fotek extrovert - fotky ze sportu, tábora, tanečních, školy…Nechávám ho a píše mi sám tedy každý den, ale pořád to je na takové kamarádské bázi. Myslím, že to nemám zapotřebí no, říkaly mi to i kamarádky, že jim to přijde zvláštní…
Z toho nic nekouká, ukončila bych to. Nemyslím si, že jsi tak zoufalá, abys po něm musela vyjíždět a doprošovat se. Je nějakej divnej
@cernaselma píše:
Podivin nepouzitelny do zivota. Uz bych se mu neozyvala a hlavne nevnucovala. Z Tve strany tam toho vnucovani bylo vicero. Takto v pocatku by tam melo byt jiskreni vzajemne. Nemas to zapotrebi.
Přesně
A nehledá třeba jen kamosku? Jak pises, ze byl jak solnej sloup, kdyz jsi mu dala pusu, jestli neni na opacny pohlavi, nez jsi ty…
Nevymyslela bych zadne svadeci strategie. Evidentne ti to tak, jak to je ted, nevyhovuje, takze to cele stejne smeruje k „rozchodu“, tim padem bych se nezinyrovala a proste na dalsi schuzce tohle tema vytahla stylem „Tak jsem tak premyslela a rikala jsem si, ze bych si s tebou potrebovala ujasnit par veci“. Co se muze stat? Nic. Maximalne to utnete o par schuzek driv ![]()
Manžel má takovýho kamaráda. Je skvělej, ale k ženám naprosto nemožnej
Přesně jak kdybys ho popisovala. Nakonec našel, ona to vzala asi dost do svých rukou a prostě mu to nějak vysvětlila, a pak se chytil, vypadaj spokojeně ![]()
Řekla bych, že si sám dodává odvahy s tím, že už příště to někam posune, pak z toho sejde a odloží to zase na příště. Možná potřebuje nakopnout, proto bych ho určitě vzala jako první za ruku a snažila se ho k něčemu přimět. Možná na to čeká. Každý se myslím v začátku drží trochu zpátky, ale on už má na můj vkus ten začátek moc dlouhý.
Ze mel 2 ‘dlouhodobe’ vztahy neznamena, ze je zkuseny. Klidne to mohl byt stejny scenar, pul roku kamaradskeho schazeni bez fyzickeho kontaktu. Podle mne je nezkuseny stydlin.
Asi bych se ho na rovinu zeptala.
Buď je hodně nesmělý a stydlivy a třeba i trochu ze staré školy a nechce se na tebe hned hladově vrhat.
Nebo si není jistý, jestli to je nebo není dobrý a pořád tomu dává šanci a čeká, jestli „to“ třeba ještě nepřijde.
Nebo potřebuje víc času, aby se do někoho zamiloval a potřebuje ho víc poznat.
Možností je mnoho.
Běžte někam popít, jestli se ani po alkoholu neuvolní, asi bych se na to vybodla.
@janick177 píše:
Ještě doplním to s těmi seznamkami, jak říkal, že si tam nikdy nikoho nenašel a byl na několika. Dokonce má v přátelích i seznamovací poradkyni no. Spíš nechápu proč mě zve na další a další schůzky…A když jsme na tom rande, tak to natahuje, jestli nechci jít dále např. na jídlo a kam ještě půjdeme.
A jen tak ze zvědavosti - to jídlo platí?
@janick177 píše:
S tm, že bych ho svedla mě to tedy taky napadlo, ale vzhledem k tomu, že fakt tak se dívá překvapeně až ztuhle, tak nevím nevím tedy…
Tak to bude potřeba ho před tím ještě lehce opít ![]()
@janick177 píše:
A co nejhoršího se může stát? Řekne, nech mě?