Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mne se hnizdecko taky libi a kupovat ho budu. Sice se pak chce pretacet, ale v noci v tom spinkat muze
je fakt, ze nektery deti v tom byt nechteji, nektere zas v tom dokazi spinkat treba do roku (kdyz mas teda dostatecne velke) ![]()
Ano, funguje, ale nesmí se ten kočárek pohybovat (jet, houpat).
Monitor dechu určitě zbytečnost není.
Jinak doporučuju mít lehátko do vany (stačí nejlevnější za stovku) a nějakou zavinovačku (někdo to nepoužívá, uvidíte a když tak dokoupite další). ![]()
To je můj stejný problém nevím co koupit a co ne
plno věcí bych chtěla ale zas mi na jednu stranu přijdou zbytečné..
Co si budu kupovat 100% jsou chůvičky. A u ostatního si to promyslím ![]()
@Petruna21 píše:
To je můj stejný problém nevím co koupit a co neplno věcí bych chtěla ale zas mi na jednu stranu přijdou zbytečné..Co si budu kupovat 100% jsou chůvičky. A u ostatního si to promyslím
Vid ja jsem uplne bezradna
jeste ze mam ctyri mesice cas
jinak dekuju vsem za nazory a rady ![]()
@Cleria píše:
Ano, funguje, ale nesmí se ten kočárek pohybovat (jet, houpat).
Monitor dechu určitě zbytečnost není.
Jinak doporučuju mít lehátko do vany (stačí nejlevnější za stovku) a nějakou zavinovačku (někdo to nepoužívá, uvidíte a když tak dokoupite další).
No zavinovacka ale to je pak opravdu zbytecne to hnizdecko ne?:-) to date mimco spat do zavinovacky a jinak mate v postylce jen mantinely?:-)
@Anonymní píše:
Ahojky maminky:-) prosila bych o radu ohledne par veci pro miminko… jestli si myslite ze je neco z toho zbytecnost nebo jste to naopak vyuzilijako prvni premyslim o koupi vibracniho lehatka…libi se mi ze bych do toho mimco dala kdyz budu napriklad varit a on na me muze cucet:-) dale hnizdecko do postylky coz mi prijde jako prakticka vec mimco bude ve stisnenejsim prostoru a je to podle me i bezpecne. Dale stelirizator.. na lahle siditka atd… je teda docela drahy ale zas je vse sterilizovane do chvilicky a vejde se tam toho spousta
a dale lehatko do vany
kupovat samotnou vanicku mi prijde zbytecne ale i to lehatko vyjde nad 500 kc nejmene a vys. Vsechny tyto veci jsou docela nakladne tak chci znat nazor maminek abych zbytecne neco nekupovala… i kdyz samozrejme vim ze je to individualni ale tak po te prakticke strance by jsme se mohli shodnout
a pokud je jeste neco co jste si koupili a s mimcem vam to hodne pomohlo klidne piste..jako prvorodicka ocenim jakoukoliv radu.. jinak miminko bude cervencove:-) dekuji
Tak ja mam 2 letou ale jeste pamatuji co se mi hodilo.
Dostala jsem prebalovaci pult ve kterem byla vanicka. Byla to super vec. Protoze kdyz budes koupat mas vanu v urovni tela a nebudes si nicit zada i prebalovaci pult je dobry.
Miminko kdyz je nepohyblive budes ho porad nosit a proto se snaz co nemin namahat.
Mysli na to ze vsechno se da prodat a zbavis se pak toho.
@rena621 píše:
Tak ja mam 2 letou ale jeste pamatuji co se mi hodilo.
- lehatko dobra vec moje ho chtela ale deti od svagrove ani jeden tam byt nechtel. Takze zalezi i na diteti.
- zavinovacka nahradi hnizdo a da se dyl vyuzivat moje az do 5 mesice chtela byt zavinuta nohy ji trceli vzdy dekou jsem ji zakryla. No znam deti co jim vadilo byt zavinute a meli zavinobacku jen max 2 mesice.
- z albertu jsem si kupovala molitanoveho medvidka podlozku na koupani super vec a pak ji vyhodis do odpadu.
- sterilizator nemusi staci kdyz ve vode vyvaris na 5 minut lahve a dudliky.
- jestli budes kojit pomohla mi odsavacka (rucna) ze zacatku se mi hromadilo mleko a prebytecne jsem odstrikala a dala do mrazaku.(3mesice nejdyl skladovat)
- urcite jsi poridte monitor dechu at mate klidne spani rodice.
- moje mala dostala do daru deku s kapuci byla flesova a ona ji ma vecer jako usinacka. Pomahala ji zaspat.
Dostala jsem prebalovaci pult ve kterem byla vanicka. Byla to super vec. Protoze kdyz budes koupat mas vanu v urovni tela a nebudes si nicit zada i prebalovaci pult je dobry.
Miminko kdyz je nepohyblive budes ho porad nosit a proto se snaz co nemin namahat.
Mysli na to ze vsechno se da prodat a zbavis se pak toho.
Dekuji moc
odsavacku kupovat pripadne ale az potom abych ji vubec vyuzila ne?:-) nebo si ji preventivne mam koupit a urcite ji vyuziju?:-) nektere maminky maji malo mleka a ty ji asi nepotrebuji ne ![]()
Za mě teda většina věcí zbytečná krom lehátka do vany..ale co bych určitě koupila nebo aspoň půjčila je monitor dechu ![]()
@Anonymní píše:
Vid ja jsem uplne bezradnajeste ze mam ctyri mesice cas
jinak dekuju vsem za nazory a rady
Rodíš v červenci? Tak to jsme na tom stejně a už z toho mám deprese teď fakt nevím co koupit a co ne
![]()
@Celeste97 píše:
Za mě teda většina věcí zbytečná krom lehátka do vany..ale co bych určitě koupila nebo aspoň půjčila je monitor dechu
Jo ten urcite koupim to jsem ani nepsala tl beru jako samozrejmost jinak bych v klidu nemohla spat ![]()
@Petruna21 píše:
Rodíš v červenci? Tak to jsme na tom stejně a už z toho mám deprese teď fakt nevím co koupit a co ne![]()
Ano tp mam 26
no dam na rady jinych mamin at mam to nejdulezitejsi a pak zjistime co je jeste potreba no ![]()
@Anonymní píše:
Ano tp mam 26no dam na rady jinych mamin at mam to nejdulezitejsi a pak zjistime co je jeste potreba no
Já 24
No já taky dám na rady zkušených než být chytrá a pořizovat fakt zbytečné věci ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji mocodsavacku kupovat pripadne ale az potom abych ji vubec vyuzila ne?:-) nebo si ji preventivne mam koupit a urcite ji vyuziju?:-) nektere maminky maji malo mleka a ty ji asi nepotrebuji ne
No ja dostala v porodnici 4 den po porode zanet prsu. Odsavacka a tepla sprcha mi pomohla. Prvni 3 mesice byla odsavacka muj nejlepsi kamos. Mala jsi me rozkojila a pak treba kdyz jsi dyl pospala vsechno tvrdlo. Ono to zalezi na kazde zene nekdo s tym ma problemy a nekdo ne. Vim ze se da pojcit i v porodnici. Urcite jsi zjistite ci je tam ta moznost a kdyz je tak pak jsi ji koupite dodatocne. Ty rucne drahe nejsou a vzdy se daji pridat. V drogerii nebo v elektru jsem je videla.
@Anonymní píše:
Dekuji mocodsavacku kupovat pripadne ale az potom abych ji vubec vyuzila ne?:-) nebo si ji preventivne mam koupit a urcite ji vyuziju?:-) nektere maminky maji malo mleka a ty ji asi nepotrebuji ne
Jo a ted me napadlo jeste se mi libilo kdyz potrebujes jit nekam a nechas miminko s nekym tak mleko odstrikas a ty muzes jit kam potrebujes. Ja se stydela kojit na verejnosti tak doma jsem odstrikala a mohli jit kam chcete. Takze urcite dobra vec to je.
Holky funguje monitor dechu do kocarku? Ze budem treba na zahrade a mimco bude spinkat v kocarku?