Výbava pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.3.18 15:54

Holky funguje monitor dechu do kocarku? Ze budem treba na zahrade a mimco bude spinkat v kocarku?

• Citovat
  • Upravit
7712
22.3.18 16:21

Mne se hnizdecko taky libi a kupovat ho budu. Sice se pak chce pretacet, ale v noci v tom spinkat muze ;) je fakt, ze nektery deti v tom byt nechteji, nektere zas v tom dokazi spinkat treba do roku (kdyz mas teda dostatecne velke) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.3.18 16:21

Ano, funguje, ale nesmí se ten kočárek pohybovat (jet, houpat).
Monitor dechu určitě zbytečnost není.
Jinak doporučuju mít lehátko do vany (stačí nejlevnější za stovku) a nějakou zavinovačku (někdo to nepoužívá, uvidíte a když tak dokoupite další). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.3.18 16:24

To je můj stejný problém nevím co koupit a co ne :nevim: plno věcí bych chtěla ale zas mi na jednu stranu přijdou zbytečné..

Co si budu kupovat 100% jsou chůvičky. A u ostatního si to promyslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.18 16:29
@Petruna21 píše:
To je můj stejný problém nevím co koupit a co ne :nevim: plno věcí bych chtěla ale zas mi na jednu stranu přijdou zbytečné..Co si budu kupovat 100% jsou chůvičky. A u ostatního si to promyslím :)

Vid ja jsem uplne bezradna :) jeste ze mam ctyri mesice cas :D jinak dekuju vsem za nazory a rady :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.18 16:31
@Cleria píše:
Ano, funguje, ale nesmí se ten kočárek pohybovat (jet, houpat).
Monitor dechu určitě zbytečnost není.
Jinak doporučuju mít lehátko do vany (stačí nejlevnější za stovku) a nějakou zavinovačku (někdo to nepoužívá, uvidíte a když tak dokoupite další). :)

No zavinovacka ale to je pak opravdu zbytecne to hnizdecko ne?:-) to date mimco spat do zavinovacky a jinak mate v postylce jen mantinely?:-)

• Citovat
  • Upravit
1671
22.3.18 16:33
@Anonymní píše:
Ahojky maminky:-) prosila bych o radu ohledne par veci pro miminko… jestli si myslite ze je neco z toho zbytecnost nebo jste to naopak vyuzili :-) jako prvni premyslim o koupi vibracniho lehatka…libi se mi ze bych do toho mimco dala kdyz budu napriklad varit a on na me muze cucet:-) dale hnizdecko do postylky coz mi prijde jako prakticka vec mimco bude ve stisnenejsim prostoru a je to podle me i bezpecne. Dale stelirizator.. na lahle siditka atd… je teda docela drahy ale zas je vse sterilizovane do chvilicky a vejde se tam toho spousta :-) a dale lehatko do vany :-) kupovat samotnou vanicku mi prijde zbytecne ale i to lehatko vyjde nad 500 kc nejmene a vys. Vsechny tyto veci jsou docela nakladne tak chci znat nazor maminek abych zbytecne neco nekupovala… i kdyz samozrejme vim ze je to individualni ale tak po te prakticke strance by jsme se mohli shodnout :-) a pokud je jeste neco co jste si koupili a s mimcem vam to hodne pomohlo klidne piste..jako prvorodicka ocenim jakoukoliv radu.. jinak miminko bude cervencove:-) dekuji :srdce:

Tak ja mam 2 letou ale jeste pamatuji co se mi hodilo.

• lehatko dobra vec moje ho chtela ale deti od svagrove ani jeden tam byt nechtel. Takze zalezi i na diteti.
  • zavinovacka nahradi hnizdo a da se dyl vyuzivat moje az do 5 mesice chtela byt zavinuta nohy ji trceli vzdy dekou jsem ji zakryla. No znam deti co jim vadilo byt zavinute a meli zavinobacku jen max 2 mesice.
  • z albertu jsem si kupovala molitanoveho medvidka podlozku na koupani super vec a pak ji vyhodis do odpadu.
  • sterilizator nemusi staci kdyz ve vode vyvaris na 5 minut lahve a dudliky.
  • jestli budes kojit pomohla mi odsavacka (rucna) ze zacatku se mi hromadilo mleko a prebytecne jsem odstrikala a dala do mrazaku.(3mesice nejdyl skladovat)
  • urcite jsi poridte monitor dechu at mate klidne spani rodice.
  • moje mala dostala do daru deku s kapuci byla flesova a ona ji ma vecer jako usinacka. Pomahala ji zaspat.

Dostala jsem prebalovaci pult ve kterem byla vanicka. Byla to super vec. Protoze kdyz budes koupat mas vanu v urovni tela a nebudes si nicit zada i prebalovaci pult je dobry.
Miminko kdyz je nepohyblive budes ho porad nosit a proto se snaz co nemin namahat.
Mysli na to ze vsechno se da prodat a zbavis se pak toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.18 16:36
@rena621 píše:
Tak ja mam 2 letou ale jeste pamatuji co se mi hodilo.
  • lehatko dobra vec moje ho chtela ale deti od svagrove ani jeden tam byt nechtel. Takze zalezi i na diteti.
  • zavinovacka nahradi hnizdo a da se dyl vyuzivat moje az do 5 mesice chtela byt zavinuta nohy ji trceli vzdy dekou jsem ji zakryla. No znam deti co jim vadilo byt zavinute a meli zavinobacku jen max 2 mesice.
  • z albertu jsem si kupovala molitanoveho medvidka podlozku na koupani super vec a pak ji vyhodis do odpadu.
  • sterilizator nemusi staci kdyz ve vode vyvaris na 5 minut lahve a dudliky.
  • jestli budes kojit pomohla mi odsavacka (rucna) ze zacatku se mi hromadilo mleko a prebytecne jsem odstrikala a dala do mrazaku.(3mesice nejdyl skladovat)
  • urcite jsi poridte monitor dechu at mate klidne spani rodice.
  • moje mala dostala do daru deku s kapuci byla flesova a ona ji ma vecer jako usinacka. Pomahala ji zaspat.

Dostala jsem prebalovaci pult ve kterem byla vanicka. Byla to super vec. Protoze kdyz budes koupat mas vanu v urovni tela a nebudes si nicit zada i prebalovaci pult je dobry.
Miminko kdyz je nepohyblive budes ho porad nosit a proto se snaz co nemin namahat.
Mysli na to ze vsechno se da prodat a zbavis se pak toho.

Dekuji moc :-) odsavacku kupovat pripadne ale az potom abych ji vubec vyuzila ne?:-) nebo si ji preventivne mam koupit a urcite ji vyuziju?:-) nektere maminky maji malo mleka a ty ji asi nepotrebuji ne :D

• Citovat
  • Upravit
1155
22.3.18 16:37

Za mě teda většina věcí zbytečná krom lehátka do vany..ale co bych určitě koupila nebo aspoň půjčila je monitor dechu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.3.18 16:38
@Anonymní píše:
Vid ja jsem uplne bezradna :) jeste ze mam ctyri mesice cas :D jinak dekuju vsem za nazory a rady :*

Rodíš v červenci? Tak to jsme na tom stejně a už z toho mám deprese teď fakt nevím co koupit a co ne :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.18 16:39
@Celeste97 píše:
Za mě teda většina věcí zbytečná krom lehátka do vany..ale co bych určitě koupila nebo aspoň půjčila je monitor dechu :palec:

Jo ten urcite koupim to jsem ani nepsala tl beru jako samozrejmost jinak bych v klidu nemohla spat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.18 16:40
@Petruna21 píše:
Rodíš v červenci? Tak to jsme na tom stejně a už z toho mám deprese teď fakt nevím co koupit a co ne :think: :lol:

Ano tp mam 26 :lol: no dam na rady jinych mamin at mam to nejdulezitejsi a pak zjistime co je jeste potreba no :D

• Citovat
  • Upravit
9947
22.3.18 16:41
@Anonymní píše:
Ano tp mam 26 :lol: no dam na rady jinych mamin at mam to nejdulezitejsi a pak zjistime co je jeste potreba no :D

Já 24 :lol: :palec: No já taky dám na rady zkušených než být chytrá a pořizovat fakt zbytečné věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
22.3.18 16:47
@Anonymní píše:
Dekuji moc :-) odsavacku kupovat pripadne ale az potom abych ji vubec vyuzila ne?:-) nebo si ji preventivne mam koupit a urcite ji vyuziju?:-) nektere maminky maji malo mleka a ty ji asi nepotrebuji ne :D

No ja dostala v porodnici 4 den po porode zanet prsu. Odsavacka a tepla sprcha mi pomohla. Prvni 3 mesice byla odsavacka muj nejlepsi kamos. Mala jsi me rozkojila a pak treba kdyz jsi dyl pospala vsechno tvrdlo. Ono to zalezi na kazde zene nekdo s tym ma problemy a nekdo ne. Vim ze se da pojcit i v porodnici. Urcite jsi zjistite ci je tam ta moznost a kdyz je tak pak jsi ji koupite dodatocne. Ty rucne drahe nejsou a vzdy se daji pridat. V drogerii nebo v elektru jsem je videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
22.3.18 16:56
@Anonymní píše:
Dekuji moc :-) odsavacku kupovat pripadne ale az potom abych ji vubec vyuzila ne?:-) nebo si ji preventivne mam koupit a urcite ji vyuziju?:-) nektere maminky maji malo mleka a ty ji asi nepotrebuji ne :D

Jo a ted me napadlo jeste se mi libilo kdyz potrebujes jit nekam a nechas miminko s nekym tak mleko odstrikas a ty muzes jit kam potrebujes. Ja se stydela kojit na verejnosti tak doma jsem odstrikala a mohli jit kam chcete. Takze urcite dobra vec to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí