Výbavička - peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
2.7.12 18:41
@Moreno81 píše:
@Ali88
a divam se na metrik, takze jeste nevis, jestli chlapecek nebo holcicka? nebo uz vis??? az to budes vedet, to se teprve rozjedes :lol: :lol: :lol: ja jsem ve 36 tydnu a mam snad vse, co tak nejak povazuju za nutne

a počkej jak se rozjedeš po porodu :mrgreen: to jsem se rozjela jak lokomotiva. teď má Maty víc oblečení než já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
2.7.12 18:42

@paola white
jsem uchyl na to nakupovani, si tak nekdy uplne prijdu, jsem rada, ze v tom nejsem sama :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.12 18:43

@Tůmička Jak už ostatní psaly, dá se výbavička sehnat za 10tis., tak i za 60tis. Já něco podědila (kolíbku, nějaké oblečení, lehátko) a zbytek dokupovala. Oblečení často přes net (něco nové, něco anglické sekáčky), kočárek nový, postýlku, povlečení, vaničku, přebalovák a ještě pár věcí - nění to žádný luxus, tak normál (kočárek 14tis., přebalovák 5tis. atd) a vyšla nás výbavička cca 32-35tis.

• Citovat
  • Upravit
12743
2.7.12 18:49
@Moreno81 píše:
@paola white
jsem uchyl na to nakupovani, si tak nekdy uplne prijdu, jsem rada, ze v tom nejsem sama :palec: :palec: :palec:

já nedokážu projít obchodem abych nevlezla do dětskýho a něco na sebe mu nekoupila i kdyby jen ponožky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
2.7.12 18:51

@paola white
naprosto chapu ;) ;) ;) ;) taky mame vseho plne skrine a ja bych porad nakupovala :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
2.7.12 18:54

@Moreno81 my chceme překvápko, TP mám těsně před Vánoci, takže to bude dáreček :) ale já nějak intuitivně jedu do modra :lol: sice se snažím krotit, ale barvy mám vlastně všechny, krom růžové - tu zajišťuje tchýně, i přes varování, že pokud to bude kluk, růžovou fakt nosit nebude. holka v modrém mi neva :)
36tt to už máš za pár :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.7.12 18:54
@Moreno81 píše:
@paola white
naprosto chapu ;) ;) ;) ;) taky mame vseho plne skrine a ja bych porad nakupovala :P :P

a od chvíle co si začal hrát je to ještě horší. pořád mu kupuju nějaký hračky :lol: kdyby se na něj ta krabice s hračkama převrátila tak ho budeme týden hledat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
2.7.12 18:55

@paola white :palec: :D já zatím jen uslintávám :lol: ale taky vlezu vždycky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.7.12 18:56
@Ali88 píše:
@Moreno81 my chceme překvápko, TP mám těsně před Vánoci, takže to bude dáreček :) ale já nějak intuitivně jedu do modra :lol: sice se snažím krotit, ale barvy mám vlastně všechny, krom růžové - tu zajišťuje tchýně, i přes varování, že pokud to bude kluk, růžovou fakt nosit nebude. holka v modrém mi neva :)
36tt to už máš za pár :potlesk:

dej na intuici. já věděla od 8tt že to bude kluk. nějak jsem to cítila a ve 13tt mi to doktor potvrdil :) příště ale taky chceme překvápko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
2.7.12 18:57

@Ali88
tak to jo, to bude hezky prekvapeni pod vanocni stromecek, tak snad se tva intuice potvrdi, ja uz vim, ze to bude chlapecek, ted se mi posledne podaril treba kup kabatu na zimu, tmave modry kabat, dve rady knofliku, zvednuty limec, sice jsou to uz kraviny, ale neda mi to, tak snad to unosime ;)

@paola white
hracky me jeste nepostihly :lol: :lol: :lol: ale to asi prijde co?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
2.7.12 18:59

@paola white
ja jsem se citila na holcicku jen prvnich 14 dni, pak jsem vnitrne vedela, ze to bude kluk taky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
2.7.12 18:59

@paola white my jsme oba mysleli, že je to holka právě asi do 8tt, pak se to otočilo, a teď oba „počítáme“ s klukem.. přítel vždycky hledá na fotkách z utz pindíka, a pak mi nadává, proč ho to nechám dělat, že co kdyby ho fakt našel a už to nebylo překvápko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.7.12 19:00
@Moreno81 píše:
@Ali88
tak to jo, to bude hezky prekvapeni pod vanocni stromecek, tak snad se tva intuice potvrdi, ja uz vim, ze to bude chlapecek, ted se mi posledne podaril treba kup kabatu na zimu, tmave modry kabat, dve rady knofliku, zvednuty limec, sice jsou to uz kraviny, ale neda mi to, tak snad to unosime ;)@paola white
hracky me jeste nepostihly :lol: :lol: :lol: ale to asi prijde co?? ;)

no to si piš že jo. já jsem hrozná matka. když vidím jak se mu rozzáří očíčka když mu nějakou hračku ukážu tak mu jí neumím nekoupit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
2.7.12 19:03

@paola white
nestras me, staci, ze jsem vyrizena z hader ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.7.12 19:03

My si oba přáli holčičku, ale když mi v tom 13tt řekli že to bude asi kluk tak jsem byla šťastná že je hlavně v pořádku a bylo mi fuk jestli má pinďu nebo ne. a dneska jsem ráda že máme kluka :D takže už vím že příště to nebudeme chtít vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí