Výbavička - peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
8.1.14 15:34

@Rakosnicek1983 zjistíš,že většina z toho j zvytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
8.1.14 15:40

@annaei To je dost možné, ale monitor dechu nevyřadím, to bych si vyčítala, kdyby se něco stalo, přebalovacího pultu se taky vzdát nechci (mám 182cm) a 10× denně se sklánět nad pračku nebo na postel se mi chtít taky nebude. Pak by se dalo za zbytečné považovat lehátko a kolotoč, ale to mám vybrané oboje relativně levné, protože drahé jsou jen ty velké pestrobarevné příšernosti, moje neutrální jednoduché věci jsou levnější. No a ostatní si myslím, že už se vyřazovat ani nedá - bez postýlky by těžko kde mimčo spalo, komodu na oblečení potřebuju taky, hraček mám vybraných tak 5, takže ani tam nemám co ušetřit. Já do té výbavičky počítám třeba i cenu komody nebo polic, tak proto to naskočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
8.1.14 20:16

@Rakosnicek1983 Třeba kočárek jsem koupila za 5 tisíc. Na přebalovák se mi dítě nevešlo. Za komplet vybavu jsem dalo 10000 a myslim, že toho měl moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.1.14 22:36

výbavička

Ahojki, chtěla bych poradit prosím, mam termín porodu 13.4., jake je vhodne koupit vybavičku a kolik ks a jakou asi přibližnou velikost pro začatek? děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
15.1.14 09:26

@denisa89 ahoj mrkni sem maji tam seznam vybavicky a spoustu rad a tipu co a jak www.muj-smisek.cz a v podstate kdyz budes chtit muzes tam i nakoupit vse co pro mimco potrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.1.14 20:36

Na některých věcech se dá ušetřit a na některých by se zase nemělo.. jsou věci zbytečné a věci nutné, takže žádné kraviny a hned bude seznam menší :-) nemám spočítáno kolik mě děti stály a je mi to fuk, řídím se tím co jsem napsala nahoře a jsou věci za které se fakt nestydím utratit hodně peněz, třeba jídlo, pití, léky, věci ohledně zdraví, spánku, boty atd. ted kupuju pořádnou krmící židli která vydrží až do XY let, je škoda dát dost peněz za něco co bude jen na chvíli proto je občas fajn hledat různé alternativy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
16.1.14 20:47

@denisa89 Z osobní zkušenost dopředu bych kromě samozřejmých věcí jako pleny ( ani tech bych moc nekupovala) ubrousky krem na zadek a mýdlo. Pak samozřejmě postýlka, kočár. Pak pár kousku oblečení 0-3 měsíce. Já dost věcí třeba i k porodu dítěte dostala ze spousta věcí mi vyrostl velmi rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
16.1.14 20:50

Asi 60, ale já musim mít všechno a několikrát:-)kočárek stál 20, nakupuješ 9 měsíců, tak si to pěkně rozložíš a je to v pohodě, kdybych štřila, tak bych se vešla myslim do těch 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
16.1.14 20:52
@Tůmička píše:
Tak kočárek mám slíbený od rodičů, takže tím mám hodně ušetřeno a rodině máme teď 3 malé dětičky, spousta kamarádek má teď dítka, tak jsem taky tak počítala, že bych se mohla vejít do těch 10 tis.

tak v tomhle případě nemáš co řešit, plat máte celkem ok, i když na rodičáku počítej se sedmičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.1.14 23:28

Dnes už je velká výhoda, že se dá bezproblémů nakoupit hodně věcí v bazárkách. A vzhledem k náročnosti dnešní době, tak myslím, že můžeš narazit na kvalitní zboží za nízkou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
1.2.14 21:29

Já mám něco nové a spousta kamarádek tak ty věci točíme dokola mezi sebou kočárek za pár kaček jak nový od kamarádky tak nás to moc vše nestálo postýlky po nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
5.2.14 10:48

Ještě, že jsou kámošky a rodina oblečení koluje :mrgreen: já občas chytnu mániji :mrgreen: a jedem do obchodního centra tam obléknu děti hlavně, že starší si musí vybrat sama :cert: ještě, že té druhé je 6měs. tak si to užívám s tou malou máme děti po 8 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí