Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Když to tak veźmu tak to hlavní:
kočárek trojkombinace včetně pláštěnky, síťky, rukávníku 9000
fusak 700
postýlka komplet 2500
vanička, lehátko 140
přebalovací podložka 50
10× látkové pleny 220
zavinovačka 150
oblečení cca 2000
kosmetika cca 500
odsávačka na hleny 200
nosítko baby bjorn 50
nějaké hračky, pelíšek 500
deky, osušky 200
plus pár dalších věcí, dudlík, řetízek na něj, krabička na něj. Tak jsem na cca 17 tis.
Vše kromě kočárku a pár oblečků je bazarových, a vůbec to nevadí
Nikdy jsem neměla třeba sterilizátor, odsávačku, váhu na mimčo… zdálo se mi to zbytečné. Pak jsem na mléko koupila v DM 1 lahev a má ji do dvou let, do postýlky jsem už taky nedala ani korunu. Od počátečních nákladů byly ty investice hlavně do UM, plen a příkrmů.
@miisenka píše:
@Safiye
Ja to radsej nenapisem..skazila by som priemer..
Já ho klidně zkazim, dala jsem cca tisícovku, nepočítám plenky. Jinak téměř vše z druhe.ruky. pár novych kousku kupují az teď.
@miisenka píše:
@Safiye
Ja to radsej nenapisem..skazila by som priemer..
Já ho klidně zkazim, dala jsem cca tisícovku, nepočítám plenky. Jinak téměř vše z druhe.ruky. pár novych kousku kupují az teď.
Muj seznam veci sterilizator odsavacku ani vahu neobsahuje… Zatim jsem nakoupila uplne zakladni veci + monitoring dechu a chuvicku, tu ale vybral pritel, tak musela mit video a dalsi blbosti, ale tak to je asi jedina vec, co mi prisla fakt zbytecne draha ( pokud teda nepocitam ten kocar, ale to byla moje sedecni zalezitost
)
Taky klidně zkazím, 3.000,– za kočár, 700,– za fusak. Jinak oblečení se vešlo do stovek korun, postýlku, židličku jsem dostala. Kosmetiku jsem dostala k narození malý a vydržela mi přes rok.
@Granda píše:
tak to ja som tak na tych 100 tisicovkach.. ![]()
@Safiye hartan GT racer v designu S. Oliver 2014, ale na prodejne nemeli nic na ukazku skladem, tak jsme objednali vse a kdyz se nam neco nebude libit, tak to vratime ![]()
@Anne86 píše:
Muj seznam veci sterilizator odsavacku ani vahu neobsahuje… Zatim jsem nakoupila uplne zakladni veci + monitoring dechu a chuvicku, tu ale vybral pritel, tak musela mit video a dalsi blbosti, ale tak to je asi jedina vec, co mi prisla fakt zbytecne draha ( pokud teda nepocitam ten kocar, ale to byla moje sedecni zalezitost)
Tak ja si teda nemyslim, ze chuva a monitor su vyhodene prachy..tiez mam kocar a sedacku za 40,ale to su vo finale zbytocne prachy, ne za sedacku ale za kocar..
@Anne86 píše:
@Safiye hartan GT racer v designu S. Oliver 2014, ale na prodejne nemeli nic na ukazku skladem, tak jsme objednali vse a kdyz se nam neco nebude libit, tak to vratime
Jak to vyzera?
@miisenka ja planuju kocar pak poslat do sveta, takze to takovy naklad zase neni… Autosedacku jsme vybirali podle testu… I kdyby stala dvojnasobek, tak bych ji koupila… Furt nekde kvuli praci jezdime v aute a pokud mi ma neco dite zachranit, tak to za to stoji
@Anne86 píše:
@miisenka ja planuju kocar pak poslat do sveta, takze to takovy naklad zase neni… Autosedacku jsme vybirali podle testu… I kdyby stala dvojnasobek, tak bych ji koupila… Furt nekde kvuli praci jezdime v aute a pokud mi ma neco dite zachranit, tak to za to stoji
ja mam kocar tiez zbytocne drahy(mam bugaboo),ale tie Hartany mi pridu nepekne dizajnovo, tak ma prekvapuje ta cena, preto by som chcela vidiet jak vyzera tento tip co mas ty..a sedacku mas teda ktoru?
Ja kupovala minuly rok..
@miisenka já se tu ptala pro kamarádku pomáhám jí s výbavičkou ![]()
zatím je to taky velká suma ![]()
kočárek bugaboo buffalo 26 495 Kč
adaptéry na autosedačku 1075 Kč
sluneční stříška na kočárek 1 885 KČ
autosedačka 3230 Kč
monitor dechu 2288 Kč
kolotoč nad postýlku 1500 Kč
houpačka fisher price s projektorem 5600 Kč
nákup v ikei(postýlka, matrace, peřinka, polštář, 2× povlečení, chránič na matraci, vanička, 2× osuška, deka a mantinel) 5 257 Kč
a to chybí spoustu věci a oblečku taky nemá a nic po někom nedědí takže to bude ještě masakr ![]()
@Safiye píše:
@miisenka já se tu ptala pro kamarádku pomáhám jí s výbavičkou
zatím je to taky velká suma
kočárek bugaboo buffalo 26 495 Kč
adaptéry na autosedačku 1075 Kč
sluneční stříška na kočárek 1 885 KČ
autosedačka 3230 Kč
monitor dechu 2288 Kč
kolotoč nad postýlku 1500 Kč
houpačka fisher price s projektorem 5600 Kč
nákup v ikei(postýlka, matrace, peřinka, polštář, 2× povlečení, chránič na matraci, vanička, 2× osuška, deka a mantinel) 5 257 Kč
a to chybí spoustu věci a oblečku taky nemá a nic po někom nedědí takže to bude ještě masakr
jojo, su to dardy..:-)
ale ide samozrejme poridit i lacnejsie..ja som prestala pocitat, lebo to nemalo zmysel..to som tam nemala este zidlicku, hrazdu, deku, mantinely, matracku atd..
oblecenie som nakupovala v UK a vyslo to dobre, mozem Ti poslat do SZ odkaz, ak chces..
@Safiye Asi 30 000, zahrnut je i nový kočár-trojkombinace (to byla největší položka) a látkové pleny.