Výbavička - peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2834
21.9.12 14:07

@NatalieS
Měli jsme našetřené peníze na svatbu, protože to vypadalo, že se mimi jen tak nepovede.. Řekli jsme si, že to buď dáme za výbavičku, nebo se v létě vezmeme. V březnu se překvapivě objevily 2 čárky a bylo vyřešeno :) Takže půlka těch peněz už je v trapu, co zbyde, dáme mimi na účet na školu… My si krom té postýlky od nikoho nic nevzali, chtěli jsme si pořídit všechno sami a spíš nové. Ale mám i poděděné oblečky. Teď mám skoro 15 kg nahoře, takže oblečení neřeším, boty jsou v zásobě, byt máme nový, tak proč dítěti nedopřát? Docela mě mrzí, že to někdo takhle odsoudí. Mně je jedno, jestli má někdo matraci do postýlky po 5 dětech, nevím, proč bych to měla řešit… stejně tak by asi nemělo lidi udivovat, že si někdo koupí vibrační lehátko :) To bych se lidí v Kauflandu mohla ptát, proč si kupujou colu, když je to zbytečnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
21.9.12 14:09

@xpisk03
Bpanthen je na zadeček a ten plus na bradavky :) ale mažu s nim i strie, když svědí :D ty kapičky jsou na bříško, přirozený probitika, ale slyšela jsem, že jsou koupit i levněji v Německu, každý si je hodně chválí. Tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
21.9.12 14:10

@xpisk03
Máme bezdotykový Microlife, ale stál necelých osm, koukala jsem teď do našeho „výdajového lístku“. Taky bych koupila levnější, ale byl pro něj chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.9.12 14:12
@Danitschka píše:
@NatalieS
Měli jsme našetřené peníze na svatbu, protože to vypadalo, že se mimi jen tak nepovede.. Řekli jsme si, že to buď dáme za výbavičku, nebo se v létě vezmeme. V březnu se překvapivě objevily 2 čárky a bylo vyřešeno :) Takže půlka těch peněz už je v trapu, co zbyde, dáme mimi na účet na školu… My si krom té postýlky od nikoho nic nevzali, chtěli jsme si pořídit všechno sami a spíš nové. Ale mám i poděděné oblečky. Teď mám skoro 15 kg nahoře, takže oblečení neřeším, boty jsou v zásobě, byt máme nový, tak proč dítěti nedopřát? Docela mě mrzí, že to někdo takhle odsoudí. Mně je jedno, jestli má někdo matraci do postýlky po 5 dětech, nevím, proč bych to měla řešit… stejně tak by asi nemělo lidi udivovat, že si někdo koupí vibrační lehátko :) To bych se lidí v Kauflandu mohla ptát, proč si kupujou colu, když je to zbytečnost :D

Nemohu nic, jen souhlasit s každou větou. Přesně tak je to i u nás.
Každý považuje za důležité něco jiného.
Jinak z vibračního lehátka mám velkou radost, chytla jsem ho za super cenu a jelikož denně v kuchyni trávím dost času, tak myslím, že ho při vaření využiju dost. Malé bude pořád u mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
21.9.12 14:50

@NatalieS
To mě těší, už si tady totiž připadám skoro jako blázen a nemravná rozhazovačka :D My máme vybraný bright starts snuggle duckling, nebo kashmir, ještě uvidíme :) Taky jsem pořád u sporáku, nebojím se, že bych ho nevyužila a takhle na zimu mi přijde divný, že bych třeba měla mimi na zemi na hrací dece, zas tak horko tady nemáme. Ještě je teda otázka, jestli v něm bude chtít být :D Jako druhou variantu máme hacu pro děti, dovezli jsme si ji z Mexica, ještě než jsme vůbec děti plánovali :D Ale tamní děti v tom byly v podstatě od narození a vypadaly dost spokojeně. Je to obyč houpací síť s vložkou, dali jsme za ni asi 50 dolarů (tehdy byl dolar za 16), při nakupování výbavičky jsem koukala, že už se dá sehnat i tady, ale za docela strašný peníze. Máme podkroví a přiznaný trámy v kuchyni, tak ji tady napneme a uvidíme, jak se tam mimi bude líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
21.9.12 18:15

@Danitschka Tak já měla normální lehátko a chápu, že bez něčeho jako je lehátka se podle mě přežít skoro nedá. Pokud si teda člověk nechce dát novorozeně na kachlíčky v kuchyni. První 3 měsíce v tom spokojeně vydržel věčnost. Já přesto, že výbavičku měla velmi skromnou a malou víc jak 5000-10000 tisíc do toh nešlo záleží, co se do toho počítá všechno tak zjistila, že spousta věcí byla zbytečná. Tak, že tenhle pocit je pak asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
27.12.13 14:50

Tak kolik aktuálně jste dali za výbavičku :D? něco aktuálnějšího? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.12.13 14:54

@Safiye kolem 25 tisíc cca, z toho bylo 10 na kočár, postýlku jsem už měla a skoro všechny ostatní věci z druhé ruky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.12.13 14:57

Cca 15 tisíc (kočár a autosedačku jsem sehnala za tisíc z druhé ruky, zbytek jsou nové věci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 15:10

@Tůmička Nedá mi to, ale oba pracujete a máte jenom 25tis. příjem 8o 8o 8o To je šílený.

• Citovat
  • Upravit
27.12.13 15:21

My aktuálně dali za výbavičku 12000, dokoupim ještě pár drobností za cca.5000 a plus 10000 za kočárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
27.12.13 15:24

35 tisíc

• Citovat
  • Upravit
14309
27.12.13 15:43

@Safiye
Ja to radsej nenapisem..skazila by som priemer.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
27.12.13 15:43

65 tis. Z toho 40 za kocar s kvalitni autosedackou :) a to teda jeste nemam zadny obleceni :D ale tak je to nase prvni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
27.12.13 15:48
@Anne86 píše:
65 tis. Z toho 40 za kocar s kvalitni autosedackou :) a to teda jeste nemam zadny obleceni :D ale tak je to nase prvni :)

pripominas mi mna.. :mrgreen:
Ja to na 70 prestala pocitat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí