Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kristyn.S píše:
@Marjorie_Simpson DĚKUJI MOC![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uložím si to a budeme vyškrtávat!!
jinak se mi docela líbí Erin Sokolová
Není zač. Jsem ráda, že jsem byla nápomocna ![]()
@kaja00 píše:
@martyiy A jeste me napadla jina jmena, moje oblibenaTakze Denis( velkej favorit )
![]()
, Maxmilian( rikala bych mu Max, ale na uradech atd by to byl Maxmilian, protoze Maxe v te uredni podobe si pripomenu psa
), Alexander/Alexandr( Alex by taky sel, zalezi na prijmeni) A rikala bych mu Šášo
No a to je asi vseJeste me napada Nikolas, Mikulas, Petr( Peťa),
Tak snad jsem poradila, jinak z vyberu Hynka a Jachyma urcite Jachyma
jé, máme úplně stejný vkus na jména… také se mi líbí ty jak jsi napsala… my máme Nicolase a druhého bych chtěla Denise, ale příteli se nelíbí… ![]()
@pettom Tak to je docela blby kdyz se mu nelibi
Me se ty jmena oblibena menej
Ted vede Viktor, Sebastian, Daniel…plus ta predtim
Jeste ze nejsem tehotna, to bych menila porad ![]()
Zkus brisku rikat Denisku, treba se mu to zacne libit
![]()
@rences píše:
Prosim vas nevite jestli lze dat pouze Eda a ne Eduard
Ano jde: http://www.babyweb.cz/eda-4420 ![]()
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale v rodině to ještě neví a mou přezdívku znají některé z mých kamarádek.
Tak nějak nám došly nápady s jménem pro kluka. Máme české příjmení, ovšem nic moc, jako malí si s ním moje švagrová i manžel užili své. Takže k němu hledám něco, co nebude tak svítit. Začíná na T.
Abych zúžila výběr - NE staromódní jména (Josef, Karel, František, Václav, Antonín…), NE jacíkoliv Slávkové a Mírové, NE nejčastější dávána jména (Jakub, Jan, Adam…), NE tam, kde je znělé R a nedá se to jméno bez něj jinak říct (manžel trochu ráčkuje). Pak NE jména, která už máme v rodině (tj. Petr, Patrik, Tomáš, Matěj, Miloš, Martin a Vojtěch).
Uznávám, není to s náma lehký. Máme osobně dvě, nad kterými si rozmýšlíme, ale nechci vás tímto ovlivnit a uvidím, jestli by vás nenapadlo něco lepšího. Díky za pomoc.
Napadá mě Štěpán, Šimon, Lukáš, Viktor (obejít jako Viki), Pavel…
@Yasminn píše:
Co třeba David?
David mi prijde dost caste. ale je fakt, ze pokud jmeno nema byt „exoticke“ ani staroceske, tak asi bude pomerne caste ![]()
bud muzete dat neco ze jmen, ktere driv byly bezne, ale dnes se moc nedavaji - treba Zdenek
nebo me napada jeste Filip, Daniel - nicim se u tebe nevylucuji a dneska jich moc neslysim, i kdyz nedavno byly dost oblibene.
@JLP píše:
Napadá mě Štěpán, Šimon, Lukáš, Viktor (obejít jako Viki), Pavel…
Děkuji, Šimon zní dobře. ![]()
Dominik a nebo Samuel..
![]()
Edit: nečetla jsem pořádně ![]()
Příspěvek upraven 10.07.16 v 09:45