Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky. Myslim Simon s hackem. Pak se mi libi Alexander, Adam, Viktor, Tadeas, Marek
Nebo zkuste poradit neco jineho. Chlap chce jen Simona. Ale rodit budu ja..
@fillipka píše:
Poradte jmeno pro kluka s prijmenim Fafejta. Porod me ceka ve ctvrtek. Tak uz moc casu nemam. Libi se mi Alexander. Ale vsichni chteji Simona.. Ty jmena muzou byt i dve. Pro holku jsem mela Anna Marie..nebo Sara. Ale je to kluk..
Robert, Adam, Marek, Alex, Erik
Holky, my vubec nemuzeme vybrat klucici jmeno- libi se nam moc Filip nebo Maxim, ale malej se ma narodit v kvetnu- takze tyto jmena jsme vyloucili kvuli tomu, ze bude mit blizko narozky, to nechceme…no a manzel prisel se jmenem Vendelin- co tomu rikate?? JA byla zpocatku v soku…ale nejak se snad zacinam s vendikem smirovat
A vite, kde na to jmeno prisel? V rakosnickovi- jak se starsi syn diva…
No hele já bych to nedala. Vendelín.. představím si malého baculatého chlapečka a pak už nic. Myslím si, že v pubertě ho to jméno bude dost mrzet a v dospělosti asi taky. Jestli mu chcete říkat Vendo, tak můžete dát třeba Václav.
@Opocno já bych vendelína dala úplně s přehledem )) všude je tolik sebastiánů, samuelů a hlavně matyášů, že jména typu vendelín, hugo, albert a pod, ketá se tu poslední dobou objevujou, jsou super
![]()
@Lolllo Ja prave nevim..zpocatku jsme byla zdesena, ale jak manzel furt otravuje ahoj Vendiku, Vendicku apod…snad si i zacinam zvykat. Dalsi variantou byl Matej nebo Viktor- ale Viktor je manzela bracha, kteremu jsou 4 roky- a jmenovali by se uplne stejne…coz nevim, zda je idealni..
@Opocno a co třeba Oldřich, potom ještě máme Maxe, mimo to starší syn má narozeniny a hned za týden svátek, však je to jedno.taky zda to Vendelín jde k příjmení
@věrasek80 Jejky, oldrich se mi vubec nelibi…prijmeni mame Vondruška, což si myslim, ze jde…max je nadherne jmeno, to se mi moc a moc libi..ale jak jsem psala, byl by tam taky asi jen tyden nebo dva a to jsme nechteli.
@Opocno ne každému se to líbí já jsem přes tystarší jména tak bud vendelín, václav, hynek vše jde k příjmení