Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
21.2.14 20:41
@kaja00 píše:
@Terrry A co na to partner? :) Co se jemu libi?

Partner vybral Kubíčka, tak druhé nechá na mě. Líbí se mu oboje, prý ať si vyberu. Moc mi to neusnadnil:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
21.2.14 21:05

@ Terrry tak nejspíš losovat :) určitě se rozhodneš správně…my se teď dohadujeme o jménu pro třetího, ale do května času dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 21:19

Jéé, jak já tě chápu…jsem na tom stejně, rodím za chvíli a vybráno nemám :) K příjmení ti jdou obě dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.2.14 21:58
@Terrry píše:
Partner vybral Kubíčka, tak druhé nechá na mě. Líbí se mu oboje, prý ať si vyberu. Moc mi to neusnadnil:-)

Hm tak to ti neusnadnil :D Takze Jakub a Jan- jdou k sobe, Jakub a Oliver-tez, Jakub a co treba Samuel ;) Sebastian ;) Nebo nejake jine… :) Jeste me napadl Denis, Maxmilian/Max, Michal/Michael, David, Eliáš… Marek, Petr, Pavel,…Tak snad sem poradila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 22:29

Mně se k sobě líbí Jakub a Jan - Kubík a Honzík. Já mám Tomáše a druhý taky zatim nevim…tipy?:)) jde o to, jak hodně koukat na to, aby ty sourozenecká jména k sobě pasovala. S vyjimkou dvojčat, tam je to krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.2.14 22:34

@ČáryMáry13 Tomáš a Matěj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.2.14 06:46

Já bych taky volila jakub a jan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.2.14 10:06
@Krrysa píše:
Já bych taky volila jakub a jan.

Honzíka přesto, že se tak jmenuje i tatínek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.2.14 10:13

@Terrry I PRÁVĚ PROTO, ŽE SE TAK JEMNUJE TATÍNEK, TAKY MÁM JEDNOHO CHLSPČKA PO TATÍNKOVI A TEN JE NA TO MOC PYŠNEJ A VÍM, ŽE MU TO UDĚLALO OBR RADOST!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.2.14 10:14

Omlouvám se, píšu jak tatar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.2.14 14:17
@Krrysa píše:
Omlouvám se, píšu jak tatar..

Taky tenhle výraz při překlepech používám :lol: Ještě je tu jeden takový problém. A to tchýně. Ta jméno Honza nemá ráda (proto i synovi, mému muži), říká Janku. Ale myslím, že to je to poslední co bych měla řešit, že jo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.2.14 14:27

@Terrry a tvůj manžel by byl rád, kdyby byl amlej po něm? na tchýni se vykašli, mě se jméno mého muže taky nelíbilo a když jsme ho dali synovi, z radima je ráďa a radík, i když předtím by to nikdo nepoužil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
22.2.14 14:46
@Terrry píše:
Honzíka přesto, že se tak jmenuje i tatínek??

já jsem sice psala že mám Olivera, ale v Tvém připadě, a právě proto, že je Jan i tatíněk bych volila Honzíka :)…tak hodně štěstí! A nakonecHOnzík a Kubík zní fakt dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
22.2.14 15:39

@Terrry s tou tchyní to moc nechápu :roll: ale je pravda, že když se narodil synovec Matěj, tak si se švagrem jeho otec ani nepřipil, kvůli tomu jménu, že jim kdysi říkali u Matýsků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.2.14 15:42

@artepkaa mě když se narodil prostřední, tak volám mojí matce, že je malej na světě. první otázka, jak se jmenuje.. říkám no Radim po tátovi, ne? a ona : no to je strašný, mu budu radši říkat lojzo… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze