Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
5.12.13 07:40
@Acinore píše:
Eliáš je náhodou krásný jméno :pankac:

Eliáš se mi taky líbí. Moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.12.13 07:47

@Verulek Vit byl taky volba rodiny :) není to špatný a pokud se hodí k příjmení, ale Eliášek je lepší :palec: Jak by mu asi měla tchýně říkat. Elí? Elíku? mě se teda i Eliášek jako zdrobnělina zdá dobrá.

My jako druhého chceme Hynka a to budou za Mikuláše rádi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.12.13 08:14

Okolí, rodina si zvykne. To je to poslední co bych řešila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.12.13 10:40

@RyBANA Nejde o to jestli si zvykne. Spíš to jenom mrzí, že ani vlastní máma nedokáže pochopit to že je to naše dítě a ne její

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
5.12.13 11:06

@ŠmudlinkaJ no asi to uděláme taky tak…my bychom chtěli nějaké klasické jméno, protože přítel má hodně české příjmení :) asi Petr a nebo Lucie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.12.13 11:46

@Ebixa to jsou krásný český jména. Proti nim nemůže nikdo nic mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
5.12.13 11:54

@ŠmudlinkaJ ale mají…ale já už na to prdím…navíc mi vymyslela tchýně jméno Karel…jako nic proti nim, ale mě se to nelíbí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.12.13 11:54
@ŠmudlinkaJ píše:
@RyBANA Nejde o to jestli si zvykne. Spíš to jenom mrzí, že ani vlastní máma nedokáže pochopit to že je to naše dítě a ne její

Tak jestli je to podobně jak u nás, tak si moje mamka ještě donedávna myslela, že jsem prostě stále dítě, za které musí rozhodovat a vést ho tou „správnou“ cestou. Nemyslela to zle, ale bylo to nepříjemné. Pokecaly jsme si o tom a je nám fajn.

Ale třeba s mojí babičkou to nejde no. Ta mě má stále za spratka, co všechno dělá špatně a nemyslí na d§ležité věci, vaří sračky a nezvládá výchovu svého dítěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.12.13 20:01

@ŠmudlinkaJ
Manželovi se taky líbilo jméno Mikuláš, je to pěkné jméno.
Mně jak se pokaždé zeptá tchyně jak se bude malý jmenovat, tak ji říkám, že ještě nevíme, že to budu vědět až v porodnici, říkám ji to z toho důvodů, aby nemohla zas zkritizovat to, co se mi líbí a toho Eliáška si tam stejně napíšu a ona si bude muset zvyknout :jazyk:
nO jo to je u nás dilema Vít Walaski nebo Eliáš Walaski, když tady napíšu to příjmení veřejně :-)ten Vít je taky pěkné ;)
Nám se Eliášek líbí, i mým rodičům i kamarádkám, jen ta tchyně musí prudit :twisted:
@Acinore je a moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
7.12.13 22:34
@Acinore píše:
Eliáš je náhodou krásný jméno :pankac:

jj krásný, jednoho mám doma,,a teď hledám další krásný klučičí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.12.13 20:36

Dá se :) třeba Tůfek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 19:58
@Verulek píše:
@ŠmudlinkaJ
Manželovi se taky líbilo jméno Mikuláš, je to pěkné jméno.
Mně jak se pokaždé zeptá tchyně jak se bude malý jmenovat, tak ji říkám, že ještě nevíme, že to budu vědět až v porodnici, říkám ji to z toho důvodů, aby nemohla zas zkritizovat to, co se mi líbí a toho Eliáška si tam stejně napíšu a ona si bude muset zvyknout :jazyk:
nO jo to je u nás dilema Vít Walaski nebo Eliáš Walaski, když tady napíšu to příjmení veřejně :-)ten Vít je taky pěkné ;)
Nám se Eliášek líbí, i mým rodičům i kamarádkám, jen ta tchyně musí prudit :twisted:
@Acinore je a moc :palec:

Co třeba Nikola Walaski? To je krásné spojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.12.13 09:04

@Marjorie_Simpson
:D Nikola TO SE MI VŮBEC NELÍBÍ :lol:
A SOUSEDKA A KAMARÁDKA MAJÍ NICOLASE, TAKŽE TO VŮŮŮBEC, U NÁS BUD TEN VÍTEK NEBO ELIÁŠ- JEDNO Z TOHO TO BUDE :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
21.12.13 09:07

Terminator, Sylvestr, :) Michal, Martin, Alex,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.14 14:15

Poraďte prosím

Holky, fakt je Albert tak hrozné jméno? Včera mi moje kamarádka řekla, že se jí to tedy vůbec nelíbí a pak ještě jedna osoba, že to je prý jak na starého dědka :roll: Tak já nevím, napište mi to tady upřímně, já si pak stejně udělám po svém :D ale zajímá mě to. Já to snad ještě 100× do porodu změním. U prvního jsem měla hnedka jasno. Teď to je tedy horší a pořád váhám jestli Alex nebo Albert, do háje, pak mě napadl ještě Bruno (nesmějte se! :oops: ) chjoooo a protože pohlaví nikomu neprozrazujeme, jste tady jediné se kterýma o tom můžu mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze