Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
14.2.14 14:18

Hele Albert je fakt hroznej promiň, Alex je super a Bruna zavrhuji také. Takže za mě Alex :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
14.2.14 14:19

Já chci Olivera, teda nejsem zatím těhotná no možná jo zatím čekám 8o a ten se taky někomu nemusí líbit a mě jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.2.14 14:24
@KattyG píše:
Holky, fakt je Albert tak hrozné jméno? Včera mi moje kamarádka řekla, že se jí to tedy vůbec nelíbí a pak ještě jedna osoba, že to je prý jak na starého dědka :roll: Tak já nevím, napište mi to tady upřímně, já si pak stejně udělám po svém :D ale zajímá mě to. Já to snad ještě 100× do porodu změním. U prvního jsem měla hnedka jasno. Teď to je tedy horší a pořád váhám jestli Alex nebo Albert, do háje, pak mě napadl ještě Bruno (nesmějte se! :oops: ) chjoooo a protože pohlaví nikomu neprozrazujeme, jste tady jediné se kterýma o tom můžu mluvit…

Mě se teda Albert-Bertík moc líbí!! U nás to asi bude Toník (Antonín) chtěla jsem Bernarda ale to si muž ťukal na čelo :mrgreen: což mě překvapilo pže chce Antonína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.2.14 14:25

Já mám Bruníka, nikdo v okolí toto jméno neměl, teď po 5 letech jich znám asi 6 v okolí, což je podle mě dost. Mě se toto jméno líbilo. Dej, co se líbí tobě, 100 lidí 100chutí, mě taky každý říkal, že je to divné, ale teď říkají, že mu to jméno sedí a žádné jiné..-).-)je to tvoje volba, já osobně jsem se nikdy nesetkala, s tím, že by mi někdo do očí řekl, že je to škaredé jméno. Mě se třeba taky nelíbí Jan a František a nikomu to neříkám. :-)
Albert se mi taky zdá takové zastaralé, Olivery mám ve třídě 3,ale jak říkám, dej podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.14 14:36
@kopejka píše:
Hele Albert je fakt hroznej promiň, Alex je super a Bruna zavrhuji také. Takže za mě Alex :palec:

Neomlouvej se, já to beru :-)a jsem ráda, žes napsala co si myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.14 14:37
@gala-dali píše:
Mě se teda Albert-Bertík moc líbí!! U nás to asi bude Toník (Antonín) chtěla jsem Bernarda ale to si muž ťukal na čelo :mrgreen: což mě překvapilo pže chce Antonína :mrgreen:

No právě, mě se hlavně líbí ten Bertík, vždycky si vzpomenu na film s tebou mě baví svět, přišlo mi to takové roztomilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
14.2.14 14:37

Tak žádné jméno není přece úplně ošklivé…a když mu budete říkat Bertíku…já mám zase problém vymyslet jméno pro kluka, protože máme poměrně velikou rodinu a já si nepřeju aby se mrňous jmenoval po někom…holka byla vymyšlená hned, ale nad klukem stále váháme…asi se budu modlit ať se nám narodí holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.14 14:38
@k.a.c.k.a.1 píše:
Já mám Bruníka, nikdo v okolí toto jméno neměl, teď po 5 letech jich znám asi 6 v okolí, což je podle mě dost. Mě se toto jméno líbilo. Dej, co se líbí tobě, 100 lidí 100chutí, mě taky každý říkal, že je to divné, ale teď říkají, že mu to jméno sedí a žádné jiné..-).-)je to tvoje volba, já osobně jsem se nikdy nesetkala, s tím, že by mi někdo do očí řekl, že je to škaredé jméno. Mě se třeba taky nelíbí Jan a František a nikomu to neříkám. :-)
Albert se mi taky zdá takové zastaralé, Olivery mám ve třídě 3,ale jak říkám, dej podle sebe.

jj já vím, nejlíp udělám když dám podle sebe, ale stejně to zamrzí když Ti většinou ti nejbližší řeknou, že to a to jméno je škaredé. :think: Jasně, taky mám pár jmen, které bych nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.14 14:39
@Ebixa píše:
Tak žádné jméno není přece úplně ošklivé…a když mu budete říkat Bertíku…já mám zase problém vymyslet jméno pro kluka, protože máme poměrně velikou rodinu a já si nepřeju aby se mrňous jmenoval po někom…holka byla vymyšlená hned, ale nad klukem stále váháme…asi se budu modlit ať se nám narodí holčička :D

Můj první syn se jmenuje Adrian, je to netradiční jméno, ale sedí mu to a taky nad tímto jménem někteří ohrnovali nos, ale teď už si ani neumí představit, že by se ten náš malý rarášek jmenoval jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
14.2.14 14:41

@KattyG to neřeš…mě do toho kecaj od začátku a švagrová si navíc vymýšlí aby se jmenoval tak aby jejich děti neměli dva stejně se jmenující bratrance…takže už to neřeším, snad mě něco napadne až prcka uvidím…pokud to bude kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.14 14:45
@Ebixa píše:
@KattyG to neřeš…mě do toho kecaj od začátku a švagrová si navíc vymýšlí aby se jmenoval tak aby jejich děti neměli dva stejně se jmenující bratrance…takže už to neřeším, snad mě něco napadne až prcka uvidím…pokud to bude kluk

U nás v porodnici vyplňujeme předem dotazník jak se dítě bude jmenovat, u vás to tak není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.2.14 14:46

Adrian je krásné. Kamarádka má Doriana. :-)
Bertík je pěkné pro kluka tak do 3. třídy, pak mu budou říkat Alberte, mě to evokuje ještě i Albert prodejny.
My jsme měli na porod určeno Filipa, ale od početí jsme miminku říkali Bruník- Bruníček, no a u porodu, když jsme měli dát jméno, tak nám ten Filip prostě nešel přes pusu a spontánně jsme dali Bruno. Ale pokud je tvá srdcovka Albert neváhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8144
14.2.14 14:54

Albert se mi nelibi. Je to takovy jmeno, ktere se neda moc obmenovat, krome toho Bertika, ale to se hodi jen k malymu klukovi.Ten Alex se mi libi mnohem vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
14.2.14 14:56

@KattyG Albert se mi nelíbí ani trochu.

• Citovat
  • Upravit
7899
14.2.14 15:00

Mě se Albert líbí :palec: Nedej na kecy a jestli je to tvoje srdcovka tak ho dej, ostatní si zvyknou, tak jako na Adriana. Oslovení Bertík je moc pěkné a i Alberte na dospělého mužského je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze