Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
14.2.14 15:06

Já jsem jednoznačně pro alberta :D ještě se mi strašně líbí HUgísek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.2.14 16:27

Holky, chci dat jmeno po otci. Takze Jan. Partnerovi rikam Honziku ted si marne lamu hlavu jak budu vlastne rikat tomu malemu, kdyz Janek, Jenda, Jenicek se mi nelibi. Napada vas neco. Jak jinak rikat Honzikovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.2.14 16:29

@Terrry Napada me Honza Honzik Jenda Jenik ;)
Jeste me napada Johny ( Jan anglicky, ctene Džony ;) ) Nebo Honíček-Honzíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8146
14.2.14 17:07

@Terrry Ja rikam memu pritelovi Jeni ( dlouhe i ) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.2.14 17:21

@Levandulina :D Taky dobry :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.2.14 18:11

Od Hezky, dik. No termin mam za tri tydny, ze bych jeste zmenila jmeno na Tomaska nebo Adamka? Chjo to je prekerka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.2.14 18:16

@Terrry :D No je to tezky no :) Tomasek je moc pekne jmeno, Adamek taky a Honzik se mi moc nelibi a navic je nevyhoda mit dva Jany Novotny ( napriklad) To je lepsi dat Adamka nebo Tomaska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
14.2.14 20:01

@KattyG je ale dokud to nemáš z matriky tak to můžeš ještě změnit…tak tam něco napíšem a uvidí se…třeba Daniel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.2.14 20:50

@Terrry Me se treba jeste libi Denis, Max/Maxmilian, Alexander/Alexandr, Jakub… Je plno krasnych jmen :kytka:
A ve skolce byl taky Vincent :) A v jedny tride Matej, Matyas a Matous 8o :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.2.14 07:11

@Terrry a tatínek si přeje malého po sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
15.2.14 07:24

Mě se líbí Denis a Richard! Každého věc, ale moc jsem nepochopila dávání jmen po sobě! Vždyť v kalendáři je tolik hezkých jmen a pak to stejně dopadne tak, že se říká starej a mladej Novák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
15.2.14 07:26
@Terrry píše:
Holky, chci dat jmeno po otci. Takze Jan. Partnerovi rikam Honziku ted si marne lamu hlavu jak budu vlastne rikat tomu malemu, kdyz Janek, Jenda, Jenicek se mi nelibi. Napada vas neco. Jak jinak rikat Honzikovi?

Jeee, tohle ttaky ted resim, mam doma Honzu a predstava, ze klukbude taky Honza me desi… Ja proste nevim, jak je oslovovat jinak.. a Jenda mi pres pusu nejde… a Honzovi se rika, u nas v rodine Honziku… ja mu rikam jeste i Honzuso…
Tak me napadlo, ze budou mit treba stejne inicialy, ze bych dala Jachyma.. Jinak u prvniho jsme meli vybrano Adamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
15.2.14 07:44

Cauky, a co Janis? Jednoho doma mam, rikame mu Janisku. Tata je Gianni, to je italska podoba jmena Jan, takze se jmenuji oba stejne a prece jinak. Jo a Adamka mam taky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.2.14 08:04

@artepkaa to není zas až tak pravda, třeba můj manžel je zemědělec, z rodiny s dlouhou zemědělskou tradicí. za posledních pár generací se dědí jméno radim. bože jak já nechtěla malýho radima, dalšího, navíc to jméno se mi vyloženě nelíbilo a můj manžel se ani netvářil, že malého chche pojmenovat po sobě. jneže jak mi rostlo břicho, bylo vidět, že by mu to udělalo radost, že se v tom vidí, jak otec a syn děljí zemědělství. netlačil mě k tomu, dával mi prostor, ale věděla jsem, jak ho tím potěším, tak jsem malého radim dala. dsneska jsem moc moc ráda, že máme Radíka, je prostě radim a radík, nebo velkej a malej. je vidět, že manžel je na to nesmírně pyšnej a je za to rád, je to pro něj pokračovatel rodu a jméno po otci se dědí ož od středověku. takže je to o tom, pro koho je jak moc důležitá tradice a jak moc mu na tom záleží. pokud je muž hodně rodově založenej, má pocit jakési zodpovědnosti, tak mi přejde povrchní mu v tom bránit, když v podstatě je to jeho čest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
15.2.14 09:21

@Krrysa však jak jsem napsala každého věc! A kdyby to byla holka, tak bys dala jméno po sobě? Já si myslím, že by otec byl pyšný na syna i kdyby se jmenoval jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze