Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
5.8.17 10:49

Marek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.8.17 12:28

Děkuji za rady :* Tak to asi bude ten Mareček, ten vyhrával už i v prvnim kole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.8.17 12:51

K Viktorii Marek, je tam R. Filip je méně výrazné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
5.8.17 15:45

Michael. Kdybych měla třetího kluka. Chtěla bych, aby se tak jmenoval. Filipu a Marku je kopa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.8.17 21:00

@lupilka.cz Je pravda, že těch Michaelů je asi nejmíň no a líbí se mi víc než třeba Daniel který je teď na každym rohu. U nás ale naštěstí nejsou ani Marečkové, ani Filípkové. Je to tu samý -áš, Kryštof, Patrik, Samuel atd. a to jsme malá ves. Jaký máte jména pro ty dva chlapečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.8.17 21:01

@Margotka1 Antonín je taky hezký, ale ten by neprošel kvůli mojí minulosti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.17 21:17

@deny918 mě teda nejvíc Marek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.8.17 21:31

@Kristyna.Vechtova Jojo,s příjmenim to ladí nejvíc. I když se mi i docela začal líbit i ten Filip, je takovej tvárnější a měla bych doma královnu Viktorii a prince Filipa :P Ale Marek Slunečko vypadá fakt hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.8.17 21:34

Mně se třeba moc líbí Oskar :) Ale máme už pejska Oskara, tak by to bylo pro mimčo asi nevhodné :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.8.17 21:35

@Juliee Oskar se mi moc nelíbí :mrgreen: Teda na pejska jo, ale na chlapa se mi víc líbí Oliver. Ale takovýhle jména u nás stejně neprošli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.8.17 21:35

Filip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.8.17 21:37

@deny918
Když jsem tu psala toho Oskara, tak tak se říká slunci, takže Oskar Slunečko by byl sost zajímavý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.8.17 21:40

@deny918
Na pejska je to i takové obvyklejší :) Oliver se mi taky líbí, ale už se mi moc nelíbí, že by si říkalo Olíku :? :D A zkuste si třeba i přečíst co ty jména znamenají. Někdy je to zajímavý, jak to na lidi sedí a zrovna na Filipa píšou hezké věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.8.17 21:45
@Juliee píše:
@deny918
Když jsem tu psala toho Oskara, tak tak se říká slunci, takže Oskar Slunečko by byl sost zajímavý :D

No jó vlastně :P Tak to by bylo fakt zajímavý, to by můj nerozdejchal… Oskar Slunečko :P
Jo, to už jsem všechno projela a i u Filipa i u Marka píšou bohužel stejně hezký věci, ani na jednoho jsem nečetla vyloženě negativa. Max. někomu, že se jedno z těch jmen nelíbí, ale to meberu v potaz, já bych taky nedala třeba Ferdinanda. I numerologie je u nich dobrá, svátky jsou taky dobře od narozenin a vánoc…no.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.17 15:27

@deny918 mě se líbí hrozně Filip, jenže je to manželův brácha tak jsem nechtěla stejné a Marek u manžela neprošel. Takže u nás to vyhrál Jáchym a případného brášku bych ráda Jonáše (ale to mi asi neprojde) a sestřičku Justýnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze