Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Děkuji za rady
Tak to asi bude ten Mareček, ten vyhrával už i v prvnim kole ![]()
Michael. Kdybych měla třetího kluka. Chtěla bych, aby se tak jmenoval. Filipu a Marku je kopa
@lupilka.cz Je pravda, že těch Michaelů je asi nejmíň no a líbí se mi víc než třeba Daniel který je teď na každym rohu. U nás ale naštěstí nejsou ani Marečkové, ani Filípkové. Je to tu samý -áš, Kryštof, Patrik, Samuel atd. a to jsme malá ves. Jaký máte jména pro ty dva chlapečky?
@Margotka1 Antonín je taky hezký, ale ten by neprošel kvůli mojí minulosti… ![]()
@Kristyna.Vechtova Jojo,s příjmenim to ladí nejvíc. I když se mi i docela začal líbit i ten Filip, je takovej tvárnější a měla bych doma královnu Viktorii a prince Filipa
Ale Marek Slunečko vypadá fakt hezky
Mně se třeba moc líbí Oskar
Ale máme už pejska Oskara, tak by to bylo pro mimčo asi nevhodné :/
@Juliee Oskar se mi moc nelíbí
Teda na pejska jo, ale na chlapa se mi víc líbí Oliver. Ale takovýhle jména u nás stejně neprošli ![]()
@deny918
Když jsem tu psala toho Oskara, tak tak se říká slunci, takže Oskar Slunečko by byl sost zajímavý ![]()
@deny918
Na pejska je to i takové obvyklejší
Oliver se mi taky líbí, ale už se mi moc nelíbí, že by si říkalo Olíku
A zkuste si třeba i přečíst co ty jména znamenají. Někdy je to zajímavý, jak to na lidi sedí a zrovna na Filipa píšou hezké věci ![]()
@Juliee píše:
@deny918
Když jsem tu psala toho Oskara, tak tak se říká slunci, takže Oskar Slunečko by byl sost zajímavý
No jó vlastně
Tak to by bylo fakt zajímavý, to by můj nerozdejchal… Oskar Slunečko ![]()
Jo, to už jsem všechno projela a i u Filipa i u Marka píšou bohužel stejně hezký věci, ani na jednoho jsem nečetla vyloženě negativa. Max. někomu, že se jedno z těch jmen nelíbí, ale to meberu v potaz, já bych taky nedala třeba Ferdinanda. I numerologie je u nich dobrá, svátky jsou taky dobře od narozenin a vánoc…no.. ![]()
@deny918 mě se líbí hrozně Filip, jenže je to manželův brácha tak jsem nechtěla stejné a Marek u manžela neprošel. Takže u nás to vyhrál Jáchym a případného brášku bych ráda Jonáše (ale to mi asi neprojde) a sestřičku Justýnu ![]()