Výchova dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.15 19:59

@Litta tam se toho taky hodně bojím, protože co víc, tak ho ještě příšerně oblíkají :,( :,( :,( opravdu děsně. Dávají mu furt takový ty okr barvy, hořčicový kalhoty, kakhi a na hlavu kloboučky divný. Už jsem to říkala mamce, at si s ní promluví, že se mu budou děcka ve školce a škole smát, jenže mamka říká, že to je blbý, ale sama to vidí i s mojí babičkou se o tom už bavily. Taky jsem přemýšlela i nad tím, že třeba nezná vůbec ty animáky Ledový králoství, Shreka, Příšerky s. r.o. a tuhle klasiku :-(, že bude prostě mimo. Kdybyste ho viděli, je to takovej krásnej brouček :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.15 20:01

@lucenka tak od sestřenky žabka je o půl roku mladší jak on a na kole s přídavnýma kolečkama drandí pořád a je to veselý dítě.

• Citovat
  • Upravit
6509
1.8.15 20:04

Tak to je tedy fakt strašný :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Miluju Shreka.. ale podle Tebe je Ledový kráslovství, Shrek, Příšerky s. r. o. klasika? :roll:

Ale spěchám Tě uklidnit, moje dcera se v 5 letech doma na TV nedívá, ale ochuzená není, Ledové králoství zná, má tedy i ten nevkusný kostým. ;)

@Anonymní píše:
@Litta tam se toho taky hodně bojím, protože co víc, tak ho ještě příšerně oblíkají :,( :,( :,( opravdu děsně. Dávají mu furt takový ty okr barvy, hořčicový kalhoty, kakhi a na hlavu kloboučky divný. Už jsem to říkala mamce, at si s ní promluví, že se mu budou děcka ve školce a škole smát, jenže mamka říká, že to je blbý, ale sama to vidí i s mojí babičkou se o tom už bavily. Taky jsem přemýšlela i nad tím, že třeba nezná vůbec ty animáky Ledový králoství, Shreka, Příšerky s. r.o. a tuhle klasiku :-(, že bude prostě mimo. Kdybyste ho viděli, je to takovej krásnej brouček :( :( :(

Příspěvek upraven 01.08.15 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.8.15 20:04
@Anonymní píše:
@Litta tam se toho taky hodně bojím, protože co víc, tak ho ještě příšerně oblíkají :,( :,( :,( opravdu děsně. Dávají mu furt takový ty okr barvy, hořčicový kalhoty, kakhi a na hlavu kloboučky divný. Už jsem to říkala mamce, at si s ní promluví, že se mu budou děcka ve školce a škole smát, jenže mamka říká, že to je blbý, ale sama to vidí i s mojí babičkou se o tom už bavily. Taky jsem přemýšlela i nad tím, že třeba nezná vůbec ty animáky Ledový králoství, Shreka, Příšerky s. r.o. a tuhle klasiku :-(, že bude prostě mimo. Kdybyste ho viděli, je to takovej krásnej brouček :( :( :(

Kluk tyhle americký nesmysly raky nezná a ve školce s tím nemá žádný problém. A to že mu dávají barevné oblečení a kloboucky mi přijde naprosto normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.15 20:07

@Magdaleeena Shrek je přece klasika :oops:

@lucenka právě nedávají barevný, dají mu komplet starý a škaredý barvy a kloubouček ja na ryby, víš? No, doufám, že děcka všímaví nebudou, ale dospělý jsou. Tohle i mi kamarádka řekla, že viděla malého a byl oblečný „jak z popelnice“, tak to už mě dost zasáhlo :,( a to si fakt nevymýšlím.

• Citovat
  • Upravit
17565
1.8.15 20:08

Oblečení je asi to poslední, co je u takhle malých dětí třeba řešit. Ani ve školce se mu nikdo smát nebude, oblečení děti řeší až ve vyšším věku. Moje děti žádné hadry s „klasikou“ nemaj a pocitem méněcennosti nikdo netrpíme

A k té výchově - když se o něj rodiče bojí, tak se ani na základě nějaké promluvy bát nepřestanou. Až začne chodit do školky, snad se otrká on i oni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Anonymní píše:
@lucenka tak od sestřenky žabka je o půl roku mladší jak on a na kole s přídavnýma kolečkama drandí pořád a je to veselý dítě.

Tohle fakt pochopis až budeš mít starší dítě. Kluk ve 3,5 letech nechtěl jezdit s přídavnými kolečky (bál se, jak se s nimi kolo hybalo).a bez koleček ho zvládá až o roj později a i tak má radši koloodrazedlo

• Citovat
  • Upravit
Billi

Není to úplně běžné a kluk bude chudák. Mám v okolí případy podobné opičí lásky a všechno to jsou děti nepoužitelné do života, nemají kamarády, neumí jednat s vrstevníky, děti se jim smějí a je jsou jiní - chováním, zájmy…
A pokud to slyší pořád, tak se neodváže, ať s ním máma je nebo ne.
Pokud si s bráchou nepromluvíš, tak se to nezmění, ale pokud si s ním promluvíš, tak se může docela dobře stát, že se trhnou úplně, je to těžké. Nemají nějaký důvod, proč se tak chovají?
Půjde od září do školky?
Na druhou stranu mám stejně starého kluka a dodnes spí s námi v ložnici a nevidím na tom nic špatného. Má svoji postel. Jo a na traktoru nejezdí, taky ho tlačím, protože ho prostě zatím neušlápne.
Shreka nezná, ten mi pro tak malé dítě nepřijde ještě vhodný, Příšerky nezná, protože by se v noci bál… Vlastně nezná žádný kreslený film, protože mi přijde malý na to, aby 2 hodiny seděl u bedny. :nevim: Dívá se na krátké pohádky - max. 20 minut, víc televize za den mi přijde pro tak malé dítě zbytečné. :nevim:
@lucenka náš teda na provazové prolejzačce řádí jak ďas a kolo s kolečky zvládá skvěle (zakladatelka psala o kole s kolečky). A nevíme, jestli klouzačka opravdu byla rozpálená, třeba jen výmluva, kterou slýchá od maminky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.15 20:09

Jdu se koukat na Harryho :-) to je taky klasika, i když dnešní díl tak trošku hororovej :). Já to jen chtěla napsat, malý mi moc leží v hlavě pořád. Třeba je spokojený jen s rodiči a šťastný, tak je to ok a co bude ve školce se uvidí, třeba to zrovna bude dobrý. Moc na něj myslím.

• Citovat
  • Upravit
14637
1.8.15 20:09
@Anonymní píše:

Zas to ale nežeňte do extrémů. Známé filmy to jsou možná pro ten ročník, který to zažil v kině, ale každý rok se valí nový animák, takže je to úplně jedno. Pokud to bude v kolektivu potřeba, tak mu to ukážou ostatní. Mimochodem klasika je spíš Karkulka a Sněhurka…
Kloboučky mi taky přijdou divný, ale vždycky se divně oblečené děti ve třídě nachází, jde jen o to, aby spolužáci neměli odsuzování předané od rodičů, pak to řešit nebudou.
Mně by přišla dívná jen ta přehnaná úzkostlivost, že se nemůže sám ani proběhnout, že už je taky takový (pokud víte jistě, že to nezačalo jeho povahou, ale má to z výchovy). Ale s tím asi fakt nic nenaděláš, až bude starší, ještě se to třeba bude měnit. A kdo ví, pokud se rodiče nezklidní, dost možná jim připraví pořádný šok v puběrtě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.8.15 20:10
@Anonymní píše:
@Magdaleeena Shrek je přece klasika :oops:@lucenka právě nedávají barevný, dají mu komplet starý a škaredý barvy a kloubouček ja na ryby, víš? No, doufám, že děcka všímaví nebudou, ale dospělý jsou. Tohle i mi kamarádka řekla, že viděla malého a byl oblečný „jak z popelnice“, tak to už mě dost zasáhlo :,( a to si fakt nevymýšlím.

A napadlo tě, že se to oblečení, kloboucek může líbit tomu klukovi a proto zi nosí?
A shrek pro mě klasika není. Klasika jsou pro mě pohádky z mého dětství

• Citovat
  • Upravit
1109
1.8.15 20:12

Já nevim no…já bych se jim asi do jejich výchovy uplne nepletla.Je to jejich vec, jejich život a on se ve školce otrká. Muj syn byl mamánek, ve školce prořval celý prvni rok, co tam chodil.Na prulezky jsem se taky bála ho pustit, v kruhu ve vode bych ho samotnýho taky nenechala…Ve 4 letech jezdil taky na odrážedle a teprve o rok pozdeji na kole…Ted má 6,5 roku, po prázdninách jde do školy a mužu říct, že práve tenhle posledni rok ve školce se z nej stal opravdový kluk. Začal hrát s klukama fotbal, delat takové ty klasické klukoviny…a i me se ulevilo, nemám už o nej takový strach, už má kapánek rozumu a vi, kde má sve možnosti…Takže za mě-nechej je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.15 20:13

@Billi odtrhli se od nás, protože mám malé miminko (kluka) a oni mají také kluka a druhé už mít nemůžou. uplně nás odstavili, což mě u bráchy hodně mrzí a hlavně kvůli malýmu, protože takhle mohl mít bratránka. Já jsem si říkala, že právě budou mít radost, že někoho bude mít a stal se pravý opak.

• Citovat
  • Upravit
6509
1.8.15 20:13

Já Shreka fakt miluju, ale klasika to dle mě není, to je věc názoru, stejně jako výchova :nevim: Zajímavé je, že já naživo kol sebe moc milovníků Shreka neznám :nevim: Je to o vkusu, názoru..

Já miluju dřevěný hračky, sbírala jsem je snad 20 let, chtěla jsem kupovat malé jen opravdu kvalitní hračky, měla jsem spoustu knížek o výživě, nošení, kojení, vše jsem začala číst, nedočetla, teď máme druhé dítko, a vůbec to neřeším.. Já sama jsem byla v dětství děsný závislák :mrgreen: V 6 letech jsem v MŠ každý den brečela, děsila jsem se toho u starší holčičky, ta byla v 3,5 letech na mě také fixovaná.. ale spletla jsem se. U druhé už to vůbec neřeším.. Také jsem nechtěla, aby chodila v růžové, tedy sem tam něco, ale nemám ráda přeslazené, ale - jak píšu - už to neřeším.. Je pravda, že do 3 let nikdy nenosila kalhoty, to přišlo až někomu podivné :mrgreen:

@Anonymní píše:
@Magdaleeena Shrek je přece klasika :oops:@lucenka právě nedávají barevný, dají mu komplet starý a škaredý barvy a kloubouček ja na ryby, víš? No, doufám, že děcka všímaví nebudou, ale dospělý jsou. Tohle i mi kamarádka řekla, že viděla malého a byl oblečný „jak z popelnice“, tak to už mě dost zasáhlo :,( a to si fakt nevymýšlím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.8.15 20:14

Anonymní a tobě přijde Shrek pro tak malé dítě vhodný? Mně teda ne. Navíc mám pocit, že současné děti už ho ani neznají, rozhodně ne tak malé, pro ně je atraktivní to, co běží v kinech nebo TV teď. Teď frčí Mimoni a to ve velkém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML