Výchova dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.15 20:15

@EvulinkaB18 tak to je super, to mám radost a doufám, že to taky tak bude :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14637
1.8.15 20:19
@Anonymní píše:
@Billi a druhé už mít nemůžou. uplně nás odstavili, což mě u bráchy hodně mrzí

Tyjo, a nemají tu přehnanou péči z toho, že se jim třeba kluk dlouho nedařil, o dítě předtím třeba přišli, nebo „jen“ z toho, že další už mít asi nebudou? To by celkem dávalo smysl. Sice to není OK, ale psychologicky by to bylo pochopitelnější. I když s kloboučkem to souviset asi nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.15 20:20

@Billi zase slovíčkaření, on všeobecně tohle vůbec nezná, psala jsem příklad anymáků. On nezná Ledový království, lesní říše atd. ani ty nový ani ty starý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.15 20:21

@Litta jako na 100% to je tím, že mají jednoho po dvou letech snažení a druhé už nebude, to já vím, ale i tak na něj přenáší ten jejich strach a on se opravdu všeho bojí.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.8.15 20:23
@Anonymní píše:
@Billi zase slovíčkaření, on všeobecně tohle vůbec nezná, psala jsem příklad anymáků. On nezná Ledový království, lesní říše atd. ani ty nový ani ty starý

Muj je taky nezná a je naprosto normální. Až teď ho ve 4,5letech zaujali Mimoni. Jinak se mu líbil Krteček, apod. A ry co tu jmenujes, tak neznám ani já :nevim:

Příspěvek upraven 01.08.15 v 20:24

• Citovat
  • Upravit
Billi
@Litta píše:
Tyjo, a nemají tu přehnanou péči z toho, že se jim třeba kluk dlouho nedařil, o dítě předtím třeba přišli, nebo „jen“ z toho, že další už mít asi nebudou? To by celkem dávalo smysl. Sice to není OK, ale psychologicky by to bylo pochopitelnější. I když s kloboučkem to souviset asi nebude. :mrgreen:

To mě taky napadlo, že to bude mít nějaký podobný důvod.
No a kloboučky se jim prostě líbí.
Známá třeba oblíká dítě do oblečení ze sekáče (ne moderní, ale fakt hnusné kousky) a dělá to z důvodu, že odsuzuje konzum, proč prý kupovat nové věci, když tohle není roztrhané… Taky si myslím, že dítě bude ve školce trpět, ale je to její boj.

• Citovat
  • Upravit
14396

Mají jedno jediné dítě. Předpokládám, že hodně vymodlené. Píšeš, že jiné mít nemohou. Podle mě se o něj moc bojí.

Vím o tom své, je to moje noční můra, abych své holčičce dokázala dát svobodu. A taky to bylo hnacím motorem v boji o druhé dítě.

Prostě se o něj moc bojí. Snad je to v budoucnu přejde. Snad bude tvůj synovec silná osobnost a vymaní se z toho. Ale je možné, že mu to zůstane. Ale ani to nemusí znamenat, že bude v životě nešťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.15 20:25

@Litta oni mu třeba oblíknou ve 3,5 letech ( vypadá na čtyři i víc, je dlouhej a silnej) do ZOO nebo na zámek kostým hasiče a v tom jde mezi lidi, je to overal a umělou helmu… mazec. nechcu ani vidět jak ho v tom dávají čurat.

• Citovat
  • Upravit
Billi
1.8.15 20:25
@Anonymní píše:
@Billi zase slovíčkaření, on všeobecně tohle vůbec nezná, psala jsem příklad anymáků. On nezná Ledový království, lesní říše atd. ani ty nový ani ty starý

Můj taky ne a zatím to není problém. Jak jsem psala, takové dlouhé filmy nepovažuju za důležité pro takové prcky. Teď se mu líbí Mimoni, ale jen ty postavičky a ani nezná film.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.15 20:27

@Capelucita já to vím, sama jsem o prcka bojovala dva roky a mám nízké amh, takže se taky modlím, abych měla jednou i druhé, ale i tak jsem řekla mámě, at mě kdyžtak krotí. Ale nejsem taková. U nich jsme si malého ani nemohli pochovat, abysme mu něco udělali, ale mě to nevadí, když si ho chová někdo jiný, naopak se ráda na to dívám. 8) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14637
1.8.15 20:31
@Anonymní píše:
@Litta oni mu třeba oblíknou ve 3,5 letech ( vypadá na čtyři i víc, je dlouhej a silnej) do ZOO nebo na zámek kostým hasiče a v tom jde mezi lidi, je to overal a umělou helmu… mazec. nechcu ani vidět jak ho v tom dávají čurat.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.8.15 20:33
@Anonymní píše:
@Litta oni mu třeba oblíknou ve 3,5 letech ( vypadá na čtyři i víc, je dlouhej a silnej) do ZOO nebo na zámek kostým hasiče a v tom jde mezi lidi, je to overal a umělou helmu… mazec. nechcu ani vidět jak ho v tom dávají čurat.

Třeba to vyžaduje. Sousedovic čtyřletá holčička už měsíc chodí jako princezna z Ledového království :lol:

• Citovat
  • Upravit
14637
@Billi píše:
Třeba to vyžaduje. Sousedovic čtyřletá holčička už měsíc chodí jako princezna z Ledového království :lol:

No jo, klasika! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Litta fakt hruza, je to vyloženě kostým na dětský karneval a on tam v tom je mezi desítky lidma v zoo… a oni jsou posraný z toho, že má overal a vypadá v tom, jak miminko. Asi je těžky se smířit s tím, že dítě roste

• Citovat
  • Upravit
791
1.8.15 20:34

Anonymní promiň, ale spoustu věcí co říkáš mí přijde mimo… Že nezná shreka, Ledové království a pod? Klasika to není, jsou to obyč animáky. Já synovi (22m) pouštim telku jednou denně max na 1-2 díly večerníčka. Jinak telku nevidí. Že nechce na provazové prolézačky, to taky může být čistě o něm. A já našeho malýho na rozpálenou klouzačku taky nepouštím.
Navíc 3leté dítě má na odrážedlo nárok. Kolo s pomocnými kolečky dítě akorát naučil se na ně spoléhat a prd držet rovnováhu… Že s ním spí v pokojíčku. A co? Víš kolik je i tady na emiminu maminek co s dětmi spí v posteli?

To oblékání. Každý má trochu jiný vkus. Třeba to podědili :nevim: A náš malej nosí kloboučky všeho druhu rád :)

Ale zase souhlas s tím, že nic se nemá přehánět. Náš malej běžně řádí v bazénu (se mnou po boku), občas teda jde ke dnu, ale i to loknutí k tomu patří :mrgreen: Co do otlučených kolen, ty neřešim vůbec. Naše dítě padá a už je zvyklý. Dneska sebou seknul na silnici a sedřel si koleno. Jen heknul, zvednul se a letěl dál (ať žije sparťanská výchova :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí