Výhody a nevýhody vašeho bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21636
8.7.26 21:57
@zrcadlo píše: Více

Tak to uz neni gramotnost ale soudnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 22:01
@zrcadlo píše: Více

To jsme asi kolegyně. 3 dny před výplatou na účtě 200 Kč. Cinkne výplata a už visí na eshopech a nakupují hadry. Svatbu platí rodiče a musí jim ručit i na byt, protože našetřeno má jen ten chlap. Já jen nechápu toho chlapa, že mu nebliká kontrolka.

• Citovat
  • Upravit
181
8.7.26 23:03

Já jsem víceméně spokojená. Bydlíme ve velkém městě v obrovském bytě, ale není v paneláku. Je to prvorepubliková vila s několika byty. Ideální by bylo, kdyby to bylo moje, ale takovýhle byt se za rozumné peníze koupit nedá. A než kupovat hnusný byt ve špatné čtvrti, kde budou mizerné školy a podobně, tak radši původní byt, který byl už moc malý, pronajímáme. Peníze z nájmu šetříme a časem koupíme něco menšího, co také zatím pronajmeme a necháme pro děti nebo na důchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
9.7.26 10:26

Mám víc než jsem si myslela že budu mít a i tak se rouham a chtěla bych hezčí okolí a výhled :D.

Koupili jsme si 90m byt plus 10m balkon, vytvorili jsme si tam maximalni komfort. Klimatizace, venkovni zaluzie, velka kuchyne a pohodlna obyvakova cast. Letos jsme doladili balkon a mame tam krasnou zelenou zónu. O sousedech moc nevime, bydlime v cihlove novostavbe. Okoli je bohuzel hodne zastavene, na druhou stranu mame praci, obchody, lekare za rohem.
Finančně to máme teď docela napnuté, ale za 4 roky máme splaceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí