Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zrcadlo píše: Více
To jsme asi kolegyně. 3 dny před výplatou na účtě 200 Kč. Cinkne výplata a už visí na eshopech a nakupují hadry. Svatbu platí rodiče a musí jim ručit i na byt, protože našetřeno má jen ten chlap. Já jen nechápu toho chlapa, že mu nebliká kontrolka.
Já jsem víceméně spokojená. Bydlíme ve velkém městě v obrovském bytě, ale není v paneláku. Je to prvorepubliková vila s několika byty. Ideální by bylo, kdyby to bylo moje, ale takovýhle byt se za rozumné peníze koupit nedá. A než kupovat hnusný byt ve špatné čtvrti, kde budou mizerné školy a podobně, tak radši původní byt, který byl už moc malý, pronajímáme. Peníze z nájmu šetříme a časem koupíme něco menšího, co také zatím pronajmeme a necháme pro děti nebo na důchod.
Mám víc než jsem si myslela že budu mít a i tak se rouham a chtěla bych hezčí okolí a výhled
.
Koupili jsme si 90m byt plus 10m balkon, vytvorili jsme si tam maximalni komfort. Klimatizace, venkovni zaluzie, velka kuchyne a pohodlna obyvakova cast. Letos jsme doladili balkon a mame tam krasnou zelenou zónu. O sousedech moc nevime, bydlime v cihlove novostavbe. Okoli je bohuzel hodne zastavene, na druhou stranu mame praci, obchody, lekare za rohem.
Finančně to máme teď docela napnuté, ale za 4 roky máme splaceno.