Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se Též jsme opravovali turbo na oktávce a za rovných 30! To byla výhra!!! ![]()
@MíšaČK píše:
Já mám takovou radost!!! To je snad první výhra v životě.
Já taky ![]()
@Brooucinda nestraš
tohle je golf 4, takže to bude něco podobného ![]()
@martina.se píše:
@Kamča.dalmatinka jj, každý máme výhru jinoujá též vyhrála, odešlo mi turbo na autě
![]()
![]()
Odešlo turbo? Tak tu samou výhru dostala máma minulý týden taky, asi losujou dost často..
![]()
@tehuzu píše:
Odešlo turbo? Tak tu samou výhru dostala máma minulý týden taky, asi losujou dost často..![]()
@martina.se Nestraším. Ten čoud a zvuk bych ti nepřála:-)))) Já jsem byla vysmátá, ale pak mi sklaplo. Vidět manželovo střídající se výrazy
No jono. Rovných třicet a pak jsme jí dali pryč. Byli jsme na ní naštvaný!! ![]()
@tehuzu píše:
Odešlo turbo? Tak tu samou výhru dostala máma minulý týden taky, asi losujou dost často..![]()
@tehuzu píše:
kurňa, takových šťastlivců tady ![]()
@Brooucinda no tohle tedy nečoudí, te to turbodiesel, takže to přešlo do normal režimu, připadam si v tom jak ve favoritu, žádný odpich nic.. no ve čtvrtek se dozvim.. jediné pozitivum, že spotřeba klesla o 2 litry na 4,5 ![]()
Ja nic dnes nevyhrala, kde si muzu stezovat???
![]()
ale aspon jsem se dobre zasmala, dik ![]()
Nám dnes prasklo kolo u kočáru, ale pán co prodává kola nám ho opravil ![]()
@martina.se My měli taky oktávku TDI, ale ze začátku to čmudilo jako z udírny. Pak taky ustalo. Nevím. Mezi návalem smíchu jsem to dost možná přehlížela… No jo, je to pryč. Tobě přeju, aby Vás to stálo mín než nás ![]()
@Brooucinda díky, třeba se ve čtvrtek u opraváře taky zasměju
![]()
Já tady jednou vyhrála kuchařku, když byla soutěž o pračku atd ![]()
@martina.se a byla jsi na diagnostice? Nám taky nedávno odešlo turba (teda jsme si to jen mysleli) a po diagnostice jsem zjistili že to je „jen“ váha vzduchu a ta vyšla na 1700 kč
taky to bylo na Golfu IV