Vyhrála jsem Eucerin, jupí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
13.5.13 09:37

Tady přeci na emiminu byla soutěž a v té jsem vyhrála!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
13.5.13 09:38

@martina.se Též jsme opravovali turbo na oktávce a za rovných 30! To byla výhra!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7797
13.5.13 09:46
@MíšaČK píše:
Já mám takovou radost!!! To je snad první výhra v životě. :dance:

Já taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.13 09:49

@Brooucinda nestraš 8o tohle je golf 4, takže to bude něco podobného :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.5.13 09:50
@martina.se píše:
@Kamča.dalmatinka jj, každý máme výhru jinou :mrgreen: já též vyhrála, odešlo mi turbo na autě :zed: :zed: :mrgreen:

Odešlo turbo? Tak tu samou výhru dostala máma minulý týden taky, asi losujou dost často.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.5.13 09:53
@tehuzu píše:
Odešlo turbo? Tak tu samou výhru dostala máma minulý týden taky, asi losujou dost často.. :think: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
13.5.13 09:59

@martina.se Nestraším. Ten čoud a zvuk bych ti nepřála:-)))) Já jsem byla vysmátá, ale pak mi sklaplo. Vidět manželovo střídající se výrazy :lol: :lol: No jono. Rovných třicet a pak jsme jí dali pryč. Byli jsme na ní naštvaný!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
13.5.13 09:59
@tehuzu píše:
Odešlo turbo? Tak tu samou výhru dostala máma minulý týden taky, asi losujou dost často.. :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Myslím, že se najde mezi šťastlivci někdo každý den :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
72725
13.5.13 10:10
@tehuzu píše:

kurňa, takových šťastlivců tady :mrgreen:

@Brooucinda no tohle tedy nečoudí, te to turbodiesel, takže to přešlo do normal režimu, připadam si v tom jak ve favoritu, žádný odpich nic.. no ve čtvrtek se dozvim.. jediné pozitivum, že spotřeba klesla o 2 litry na 4,5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
13.5.13 10:11

Ja nic dnes nevyhrala, kde si muzu stezovat??? :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
ale aspon jsem se dobre zasmala, dik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.5.13 10:21

Nám dnes prasklo kolo u kočáru, ale pán co prodává kola nám ho opravil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
13.5.13 10:37

@martina.se My měli taky oktávku TDI, ale ze začátku to čmudilo jako z udírny. Pak taky ustalo. Nevím. Mezi návalem smíchu jsem to dost možná přehlížela… No jo, je to pryč. Tobě přeju, aby Vás to stálo mín než nás :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
13.5.13 10:40

@Brooucinda díky, třeba se ve čtvrtek u opraváře taky zasměju ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
13.5.13 10:44

Já tady jednou vyhrála kuchařku, když byla soutěž o pračku atd :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3861
13.5.13 10:48

@martina.se a byla jsi na diagnostice? Nám taky nedávno odešlo turba (teda jsme si to jen mysleli) a po diagnostice jsem zjistili že to je „jen“ váha vzduchu a ta vyšla na 1700 kč :-) taky to bylo na Golfu IV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová