Výjezdy s kočárkem :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky z Berouna a okolí. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
7.10.17 20:18

To se nedivim, mě stačí někdy spát jen o trošku míň než normálně a už jsem mrtvá celej den :D Copak prováděly?
Středa by byla fajn :) Kam vyrazíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.10.17 19:56

Ále, jen se budily ze spaní a po 3. vstávání už jsem neusnula :( Asi bych klidně přijela do Berouna a můžem udělat nějakou větší prochajdu(kolik toho Sofinka ujde?) a pak čajík/kafe v kočce? Tady se v nejhorším není kam schovat… Ale přizpůsobíme se, už jsem řidič, tak nemusím spoléhat jen na bus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.10.17 20:40

Aháá, to je blbý no :( Sofča je většinou líná chodit, když nemá cíl hřiště nebo obchod :D Ale můžu vzít odrážedlo i kočár, takže klidně větší procházka :) A s kočkou Sofča rozhodně souhlasit bude :D Ooo, tak to gratuluji :) Přemýšlím, kde byste mohly zaparkovat, abyste nemusely platit a zároveň, aby to bylo blízko Kočce, ale ňáko mě nic nenapadá..tak kde dáme sraz? Jako obvykle ve tři u kašny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.10.17 21:18

Tak kdyby bylo hezky, co dopravní hřiště? Prý je to blízko náměstí. Vzala bych holkám taky odrážedla :D Zaparkovala bych asi u nádraží. Je to za 20 na den a spousta místa pro nešiky, jako já :mrgreen: Můžeme se sejít na náměstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.10.17 21:25

Tak tam bysme možná mohly dojít i pěšky bez kočáru :D To je pravda, tam je to takový pěkně velký :D Jojo, v ty tři? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.10.17 07:36

Beru to tak, že tam trefíš :D Třetí bude fajn. Už mám 2 upomínky, ať to nedopadne jako minule :oops: Tak se těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
9.10.17 21:25

Jasně :D Taky už to mam v kalendáři :D My taky, zatim pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.1.18 18:15

Tak opožděně pěkný nový rok, dámy :D Co takhle děláte, v tomhle počasí? Nedáme zase nějakou prochajdu s děťátkama? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.1.18 21:00

Ahojky, taky přeju hezký nový rok :) My dycky vyrazíme jen na chvíli na odrážedlo nebo na hřiště a pak zas hezky ohřát do teplíčka a už začínam mít ňáký rozdivočelý dítě, takže bych byla klidně pro :D Navrhněte termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.1.18 21:35

Já mám zase problém s Aničkou, začala jí nějaká tříletá puberta, tak nějaká motivace jít ven by se hodila :-D Ale přiznám se, fakt už potřebuju vidět dospělé :mrgreen: Sofča přeci nemůže být rozdivočelá, to si neumím představit :D Co čtvrtek? Nebo až někdy příští týden? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.1.18 21:49

Tak snad nezačne i Nikče, abys to neměla dvojnásob už teď :D Jo to mi taky prospěje :lol: To mi říká víc lidí, dokáže se krásně předvádět před ostatníma jaký je andílek :D Čtvrtek odpo bysme mohly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
9.1.18 08:23

Ahoj holky. I já přeji vše nejlepší do Nového roku. Tak já se ani nebudu vyjadřovat k té tříleté pubertě…začíná to být mazec. No čtvrtek vypadá, že budem taky moct. Jedem do Berouna dopoledne, tak se dojedeme domu vyspat a zase přijedeme :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.1.18 09:29

Páni, 4 puberťáci, to bude maso :-D Teda my bychom mohly teoreticky i dopoledne, ať Eva s Tomíkem nejezdí jako jojo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
9.1.18 12:23

To bude krása :D Já jsem právě na 10:30 objednaná k doktoru, tak bych mohla jedině potom, tam bych snad nemusela být dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
9.1.18 13:25

Ja jdu v 10.45 na urad. To Alco nevadi, hlavne bude doba obeda, tak at Vam to nekomplikuju :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny