Výjezdy s kočárkem :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky z Berouna a okolí. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
27.2.18 21:18

Ahoj. My jsme zatím v pohodě, teda doufám! Tak počítáme zítra se třetí hodinou ;) Holky, jezte hooooodně vitamínů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.2.18 12:09

Ahoj. Tak jak to s vámi vypadá? Platí to dneska? Já jen, że to ve 3 nestihneme, tak co cca ve 4 rovnou v kočce? Upřímně, ráno jsem zmrzla a na procházku to nevidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
28.2.18 12:50

Ahoj, tak rýma se nerozjela…risknem to :D. Budu radši rovnou tam v tomhle mrazu. Tak teda ve čtyři tam dorazíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.2.18 13:02

Hurá :mrgreen: Bude legrace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
28.2.18 13:22

Ahoj, super! :) Budem teda taky ve čtyři v Kočce, aspoň se Sofi chvíli prospí, teď mi vytuhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.3.18 19:48

Ahojky, v sobotu jdem k nám do sokolovny na karneval, nechcete se k nám přidat? Je od 14:00 do 16:00 a měla by tam být diskotéka a ňáký soutěže pro děti a snad by to mělo být i bez vstupného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.3.18 15:05

Ahoj. Holkám by se to asi líbilo, ale tenhle víkend bych to viděla na klídek a pohodu :mrgreen: A asi bych nevymyslela, co tak narychlo spíchnout za masky :think: Ale díky za nabídku :)
P. S.: Nastartovala jsem a dojely jsme až domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.3.18 20:49

Já si to myslela, že je to moc pozdě, já se taky pořád rozhodovala, jestli jít nebo ne :)
Tak to je super :D Dneska jsem pro změnu auto nenastartovala já, přes 10× jsem se o to pokoušela, nic, tak jsem šla domu počkat na tátu, přijel a napotřetí to nastartoval, asi mě to auto nemá rádo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
5.3.18 08:55

Tak jste byli na maškarním? :) Jo, ty auta si z nás prostě utahujou… Ale už by nemělo nějak moc mrznout, tak hurá!
Mimochodem, co myslíte, zvládnem ještě březnovou sešlost? Kdyby bylo nějaký den teplo, tak nějaká procházka… co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.3.18 20:52

Jojo byli, sice dítě zas nespolupracovalo, tancovala jen s mámou nebo babí, ale jinak dobrý :D
No já doufam! I teď jsem nemohla nastartovat napoprvý a stačilo jako :D :D
Já myslim, že zvládnem :) Akorát my máme příští týden volno jen ve středu, jinak pak od 19. jsme volný všechny odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.3.18 13:45

Ahoj, teda ten převlek je parádní! :-D
Tak nás napadl nějaký bacil, ale už je to dobrý, jen viróza. Tak co ta středa? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.3.18 14:33

Ahoj holky. Tak ja zas mela doma maroda…kasel az musel mit inhalator. Des :(. Uz je skoro dobrej. Zitra se vracime z Pribrami…tak klidne ve stredu muzem. Sofinka teda byla kouzelna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.3.18 18:42

Teď v něm pobíhá i doma a straší plyšáky :D
Juj, tak snad už jste si to vybrali :) My se naštěstí držíme (ťuk ťuk) :)
Středa by šla, snad by ani nemuselo pršet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.3.18 22:08

To bych do Sofinky i řekla :D Ty děti jsou děsný saďouři :-D
Tak jsem koukla na počasí a zítra má být cca 6stupňů Celsia(netuším, kde je na klávesnici znamínko pro stupně) a slabý déšť. Ale foukat by mělo míň. Tak co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.3.18 22:33

No hrozný, přitom jsou to takový roztomilý stvoření :D
To bysme snad mohli zvládnout ne? :D Dyžtak Kočka to jistí :mrgreen:
Jinak stupně jsou takle vedle těch čísel nahoře vedle jedničky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny