Vyléčení z covidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
5.1.21 23:55

10 dnu se pocita ode dne testovani, respektive to berou tak ze den testu plus 10. S vysledkem to nema nic spolecneho. Partner dostal vysledek az den po mne a karantenu jsme meli mit stejne. Ovsem hygiena dodava, ze pro ukonceni karanteny musi byt nakazeny tri dny bez priznaku a na tom to ztroskotalo u me, kde se mi to poradne rozjelo az tak 10 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
6.1.21 07:53
@Fazulina píše:
No, zní to jako blbost, ale takto nám to řekli. Dcera byla na testu 18. 10 a izolace se jí počítala od 19.10, kdy jí došel pozitivní výsledek, a to do 28.10, vím to přesně, protože já jsem šla na test 28. 10, což byl poslední den karantény i pro mě… Dřív nebyl termín. Takto to potvrdil i dětský lékař, že má být v izolaci do 28.10. Ale to je už jedno. Jen vím, že to tak měli i sousedi, byli na testu ve stejný den.Logické je to samozřejmě ode dne odběru a ne výsledku, ale už je to dlouho, tak třeba to vytunili :lol:

tak to bude lidová tvořivost vaší hygieny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.21 23:45
@Anonymní píše:
Mám to dnes 6tý den, už bez teploty, trochu kašel, suchý sliznice..ale co mě nejvic trápí je únava..vyndám myčku a jsem jak po celém dni v práci..Jsem ráda, že ležím. Co vy a únava???

Stejne.. po 2hod na nohach musim min 2hod odpocivat.. a to uz jsem skoro bez priznaku.. cich a chut jeste trosku zlobi.. dnes 9. den od prvnich priznaku.. ta unava je pekelna.. jsem zvedava, jak dlouho jeste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 16:07

Nechci zakladat dalsi diskuzi.
Jsem dva mesice po prodelani covidu (ztrata cichu a chuti, unava, bolest hlavy) zadne teploty ci kasel.
Ale prijde mi, ze se vic zadychavam. Hlavne pri mluveni, kdyz treba jdu a mluvim. V klidu to nemam, pri rychle chuzi bez mluveni, take ne.
Mate to nektera take?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.21 16:12

Nemám. Akorát mě dva dny bolela hlava, kdybych neměla pozitivní test, ani bych nevěděla že mám nějaký covid :mrgreen:. Následky nemám žádné.

• Citovat
  • Upravit
76661
12.3.21 16:23
@Anonymní píše:
Nechci zakladat dalsi diskuzi.
Jsem dva mesice po prodelani covidu (ztrata cichu a chuti, unava, bolest hlavy) zadne teploty ci kasel.
Ale prijde mi, ze se vic zadychavam. Hlavne pri mluveni, kdyz treba jdu a mluvim. V klidu to nemam, pri rychle chuzi bez mluveni, take ne.
Mate to nektera take?

zavolej v pondělí obvodní doktorce, měla by tě poslat na rentgen plic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 16:28

Mela jsem covid zapal plic, bez nejakych komplikací. RTG byl v poradku už tyden po. Ale dušnost v zátěži byla i 3-4 měsíce po covidovi. Pomalu se to lepší. Na plicním mi bylo řečeno, že to tak může být. Ja jsem se ale radši nechala skontrolovat. Ať se brzo z toho dostaneš! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.21 16:41

Me se pak udělala nějaká divná vyrážka.
:think:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
12.3.21 16:44

Mela jsem Covid v listopadu a jeste koncem prosince jsem se nemohla poradne zhluboka nadechnout. Jo a cca mesic po Covidu mi zacaly hodne padat vlasy. Kozarka mi pak potvrdila, ze je to bezne…
Znama hraje pozemni hokej na reprezentacni urovni, takze je zvykla na zatez, Covid mela v cervenci a jeste v rijnu se zadychavala po vylezeni schodu…

• Citovat
  • Upravit
5959
12.3.21 16:53
@Anonymní píše:
Nemám. Akorát mě dva dny bolela hlava, kdybych neměla pozitivní test, ani bych nevěděla že mám nějaký covid :mrgreen:. Následky nemám žádné.

No, mě nebylo vůbec nic, jsem typický případ bezpříznakové covidové infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.3.21 17:17

Po půl roce od zápalu plic jsem se pořád cítila dušená. Dr. mě poslal na plicní a tam nic. Kapacity plic dokonce nadlimitní. Ještě další dva měsíce jsem měla pocit, že nemám dost vzduchu při zátěži. No a když jsem se konečně cítila zase fit, tak jsem ho chytla znova :zed: Teď jen mírné příznaky, ale se zadýcháváním jsem zase tam, co dříve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 17:21

Jsem cca 2 měs. po. Bolesti celého člověka, které jsem přikládala cvičení. Teplota jeden den 37,5, pak vyrážka po nohou (to už mi svitlo), únava. Týden jsem chodila dřív spát. Normálně jsem pracovala na HO. Isoprinosin nasazen 4. den + Azytromycin, protože byl mírný kašel. Do toho D a C. Pak už se to začalo lepšit, jen únava. Únava trošku zůstala i nyní. Někdy je mi „zima v kostech“. Při rychlejší chůzi se maličko zadýchávám, ale můžu jít dál a zlepšuje se to. Protilátky - vyšla mi jejich velmi dobrá hladina, díky za ně. :andel: Čich a chuť perfektní celou dobu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.21 17:46

Já se momentálně léčím, ale mám těžší průběh. Každý den horečky cca 38.5, vysoká dušnost. Poslední dva dny mě píchá u srdce, přisuzuji to horečkám a málo kyslíku tak jsem si raději zavolala Dr o recept na nějaké silnější léky. Karanténa mi má za týden končit ale necítím se vůbec na ukončení.. Motá se mi hlava na každém kroku. Je možné, že mě bude moci nechat ještě týden doma?

• Citovat
  • Upravit
268
12.3.21 17:48

Ahoj já jsem měla lehký průběh (ucpaný nos a pak rýma) 10ty den jsem byla v pořádku tak další den jsem šla do práce a to jsem neměla dělat. Covid mě totálně psichycky a a fyzicky rozhodil. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
12.3.21 18:00
@Anonymní píše:
Já se momentálně léčím, ale mám těžší průběh. Každý den horečky cca 38.5, vysoká dušnost. Poslední dva dny mě píchá u srdce, přisuzuji to horečkám a málo kyslíku tak jsem si raději zavolala Dr o recept na nějaké silnější léky. Karanténa mi má za týden končit ale necítím se vůbec na ukončení.. Motá se mi hlava na každém kroku. Je možné, že mě bude moci nechat ještě týden doma?

samozřejmě že ano, do práce můžeš, až nemáš 3 dny příznaky - lidi běžně marodí 6 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí