Vymáčknuté číslo bývalé - co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stazinka09
4.4.12 13:22
@BohunkaP píše:
Zakladatelko- mně bohužel připadá, že Tvůj partner nemá svůj předchozí vztah v hlavě vyřešený. A upřímně, Ty mu v tom příliš nepomáháš… podobné rozebírání vztahu s bývalkou, o jakém píšeš, je víceméně jenom takové pohlazení vlastní ješitnosti (protože ty z toho zdánlivě vyjdeš líp), k ničemu jinému to dobré není.Přestala bych s tím a snažila bych se na partnera prostě netlačit. O bývalce se s ním nevykecávat, ale říct mu, že pokud bude mít potřebu se s ní sejít, bránit mu v tom nebudu a nechci - jen bych o tom ráda věděla od něj, nikoli z doslechu. A že já sama se s ní stýkat nehodlám, protože se ke mně chovala, jak se chovala… V tomhle by měli partneři hrát s otevřenými kartami - nejhorší, k čemu může dojít, je situace „s Hankou se můžu vidět jenom tajně, jinak budu mít doma průšvih“.

Tak za mě absolutní souhlas s Bohunkou. Tohle co napsala je podstatné, žádné tajemné vyzvánění…

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
4.4.12 14:40
@stazinka09 píše:
Tak za mě absolutní souhlas s Bohunkou. Tohle co napsala je podstatné, žádné tajemné vyzvánění…

Také souhlasím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.12 20:32

Tady zakladatelka.
On není problém v tom, že bych mu zakazovala se s ní stýkat. Ještě na začátku jsem mu říkala, že nevidím důvod, proč by ji měl ignorovat, sama jsem to brala že když se potkají, tak nevidím důvod proč ji neznat.
Změnilo se to až když mě napadla, pořád za ním chodila, na mě po cestě kydala špínu co to jen šlo, posílala za ním kamarádku která mu ji měla pořád připomínat a vyprávět jak se má a jak je jí smutno. U nás teď polevila taková ta prvotní fáze zamilovanosti, už nastal ten stereotyp, kterej je v každým vztahu úplně normální, ale já jsem pro to trošku víc nejistá.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.4.12 17:41

Zakladatelko nemluvit pořád o béjvalce, nepodezřívat ho a „nestíhačkovat“ nebo se můžeš s tím vztahem rovnou rozloučit!! Jako mě by ten tvůj „výstup“ taky pěkně naštval, takže chápu toho chlapa, že se pak s tebou nebavil… A co si myslíš, že ti měl asi tak další den říct, když nikomu nevolal jako, že někomu volal, i když ne?? Tak buď mu věříš nebo ne!! Ale myslím, že jsi už z toho všeho trošku paranoidní a nesmyslně to přeháníš… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3379
6.4.12 20:21

Kdyby partner zakladatelky řekl zakladatelce „narovinu“, že byl u ní na kávě a nemusela se to dovědět z „šumů“, tak by ta důvěra dle mého nebyla tak narušená.

Myslím si, že tímto partner narušil důvěru zakladatelky, a pak ať se nikdo nediví, že se bojí v to, že se něco děje za jejími zády, byť je to blbý telefonát nebo tak.

Bejvalce bych doporučila odbornou psychiatrickou léčbu :mrgreen: , když už fackuje lidi na ulici. A partnerovi zakladatelce bych doporučila tu „bejvalku“ totálně vymazata z mozku, vymazat veškeré kontakty, jak email a telefon a naprosto ji ingorovat. Bude chvíli holka zakomplexovaná běsnit :zed: :zed: :zed: , ale pak ji to přejde.

Laicky řečeno, žijte pro sebe a na nějakou „tragédii“ se vykašlete. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.12 20:59

Tak už tu mám i vysvětlení co se ten večer stalo, tohle by mě ani ve snu nenapadlo!

Přišla jsem na to předevčírem, kdy mi přítel říkal, že má na boku telefonu nějaké tlačítko, které když zmáčnke krátce, tak to zesiluje a zeslabuje hovor, ale jinak mu to ukazuje „nelze navázat spojení“.
Nevěděla jsem o čem mluví, tak jsem to zmáčkla dlouze a držela, ukázalo to ten text, a najednou to začalo vytáčet, tipuju že náhodné, číslo z jeho seznamu a do toho ten telefon přečetl co vytáčí. Já na to hleděla, on to rychle típnul, ale pak jsme to zkusili znovu a opět to stejné, jen vytočil jiný kontakt. Obojí byla čísla, kde vím, že s nimi v kontaktu není, takže poslední náhodné číslo to nebylo.
Přemýšlela jsem nad tím a tím by se vysvětlil ten zvuk, který jsem slyšela, když se tenkrát zohnul, i to, že sám od sebe řekl „Hanka“, protože ten telefon vlastně přečetl koho vytáčí a on to slyšel. A tím pádem i signál, který na konci hlásil že volaný hovor nepřijímá, protože ona to nevzala.

• Citovat
  • Upravit
romni1
8.11.12 16:23

neduvera

Ahoj s pritelem jsme 6 let, ale porad ma potrebu se stykat se svou byvalou, je to opravdu neprijemne, jeji tel. cislo si uklada pod nesmyslnymi nazvy .Taji i to ze se spolu obcas sejdou. Ustavicne me ujistuje, ze jde o to ze ji v necem vzdy poradi.Uz me to nebavi. Navic proc taji telefonaty a schuzky? Kdyz o nic nejde? :)

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
8.11.12 16:32
@romni1 píše:
Ahoj s pritelem jsme 6 let, ale porad ma potrebu se stykat se svou byvalou, je to opravdu neprijemne, jeji tel. cislo si uklada pod nesmyslnymi nazvy .Taji i to ze se spolu obcas sejdou. Ustavicne me ujistuje, ze jde o to ze ji v necem vzdy poradi.Uz me to nebavi. Navic proc taji telefonaty a schuzky? Kdyz o nic nejde? :)

Zakázat, nůž na krk, jako toto si nemůže dovolovat. Já osobně bych mu to nedovolila. Bejvalku jednou už měl, stará láska nerezaví a nikdy nevíš… Uniká mi smysl pozitivního smajlíka.

• Citovat
  • Upravit
9454
8.11.12 17:08
@romni1 píše:
Ahoj s pritelem jsme 6 let, ale porad ma potrebu se stykat se svou byvalou, je to opravdu neprijemne, jeji tel. cislo si uklada pod nesmyslnymi nazvy .Taji i to ze se spolu obcas sejdou. Ustavicne me ujistuje, ze jde o to ze ji v necem vzdy poradi.Uz me to nebavi. Navic proc taji telefonaty a schuzky? Kdyz o nic nejde? :)

no ja bych rekla ze to taji protoze mu to zakazujes…my se stykame s byvalymi partnery bezne i vzajeme..zveme je na narozeniny apod…nevidim na tom nic spatnyho…ne vzdy se lidi rozchazi ve zlem..nekdy je to o domluve a mohou zustat nadale pratele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.11.12 17:33
@ArankaC. píše:
Zakázat, nůž na krk, jako toto si nemůže dovolovat. Já osobně bych mu to nedovolila. Bejvalku jednou už měl, stará láska nerezaví a nikdy nevíš… Uniká mi smysl pozitivního smajlíka.

Nevím, chlap asi není děcko aby si tohle nechal líbit, ono to chce o tom mluvit otevřřeně a nedělat scény…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.11.12 17:42
@mikitaa píše:
no ja bych rekla ze to taji protoze mu to zakazujes…my se stykame s byvalymi partnery bezne i vzajeme..zveme je na narozeniny apod…nevidim na tom nic spatnyho…ne vzdy se lidi rozchazi ve zlem..nekdy je to o domluve a mohou zustat nadale pratele.

kdyz takhle naposledy zustal ted uz muj byvalej s ex kamarad zjistila jsem ze se spolu trosku pripili a vyspali se spolu :evil: :roll: nerikam ze to tak je vzdy a vsude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
9.11.12 07:38

Tlačítko na boku telefonu.. A není to pomůcka pro nevidomé? Zmáčkneš telefon ti řekne koho vytočí, típneš to, pak vytočí další číslo, atak dál až se dostaneš na toho komu chceš volat?

• Citovat
  • Upravit
9454
9.11.12 08:51
@michi13 píše:
kdyz takhle naposledy zustal ted uz muj byvalej s ex kamarad zjistila jsem ze se spolu trosku pripili a vyspali se spolu :evil: :roll: nerikam ze to tak je vzdy a vsude!

vyspat se muze kdokoliv kdykoliv s kymkoliv..k tomu neni treba ex :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria