Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo.
Nezlobte se na mě, ale kde konkrétně jsem psala, že to chci holce dávat obden k večeři a o neděli i k obědu? Kdyby mi bylo jedno, co požívá, nejspíš to tu nebudu řešit, ne?
Bersaba píše:
Ach jo.
Nezlobte se na mě, ale kde konkrétně jsem psala, že to chci holce dávat obden k večeři a o neděli i k obědu? Kdyby mi bylo jedno, co požívá, nejspíš to tu nebudu řešit, ne?
Bersaba píše:
Ach jo.
Vždycky, když se někdo zmíní o nějakém nezdravém jídle, tak se na něj sesypou ženský, který by to v životě nekoupily sobě, natož dítěti, a když už, tak je to opravdu jen výjimka výjimečná.
Ano, taky se snažím syna krmit zdravě, ale nemám potřebu to vykřikovat pokaždé, když se někdo zmíní o kečupu, nebo slazené přesnídávce.
Přislazená přesnídávka, kečup a cokoli z drůbežího masového separátu je každé úplně z jiné ligy. To třetí by opravdu neměl nikdy nikdo jíst a jestli vám to (nebo snad vašim dětem) chutná, tak je to rozhodně důvod k zamyělení se nad jídelníčkem a původem takto divných chuťových preferencí.
Píše ta co dětem k jídlu skoro nic nezakazuje a oblíbené hnusy se ze stravy snaží vytěsnit nezaměnitelnou chutí kvality.