Vypečení dinosauři v pražské ZOO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
9.1.12 20:51

Ach jo.
Nezlobte se na mě, ale kde konkrétně jsem psala, že to chci holce dávat obden k večeři a o neděli i k obědu? Kdyby mi bylo jedno, co požívá, nejspíš to tu nebudu řešit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
9.1.12 21:50
Bersaba píše:
Ach jo.
Nezlobte se na mě, ale kde konkrétně jsem psala, že to chci holce dávat obden k večeři a o neděli i k obědu? Kdyby mi bylo jedno, co požívá, nejspíš to tu nebudu řešit, ne?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.1.12 21:51
Bersaba píše:
Ach jo.
Nezlobte se na mě, ale kde konkrétně jsem psala, že to chci holce dávat obden k večeři a o neděli i k obědu? Kdyby mi bylo jedno, co požívá, nejspíš to tu nebudu řešit, ne?

Vždycky, když se někdo zmíní o nějakém nezdravém jídle, tak se na něj sesypou ženský, který by to v životě nekoupily sobě, natož dítěti, a když už, tak je to opravdu jen výjimka výjimečná. :roll: Ano, taky se snažím syna krmit zdravě, ale nemám potřebu to vykřikovat pokaždé, když se někdo zmíní o kečupu, nebo slazené přesnídávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.1.12 21:28

Přislazená přesnídávka, kečup a cokoli z drůbežího masového separátu je každé úplně z jiné ligy. To třetí by opravdu neměl nikdy nikdo jíst a jestli vám to (nebo snad vašim dětem) chutná, tak je to rozhodně důvod k zamyělení se nad jídelníčkem a původem takto divných chuťových preferencí.
Píše ta co dětem k jídlu skoro nic nezakazuje a oblíbené hnusy se ze stravy snaží vytěsnit nezaměnitelnou chutí kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová