Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky, chtěla bych se optat zda už vám někomu nebo vašim manželům dorazily daně? Popřípadě je někdo vyplacen z Liberce? Děkuji
![]()
@Kačuláá21 A k čemu ti bude informace, že už je někdo dostal, fakt, kdy je dostaneš ty, to nijak neovlivní ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Kačuláá21 A k čemu ti bude informace, že už je někdo dostal, fakt, kdy je dostaneš ty, to nijak neovlivní
Se bude víc těšit, asi ![]()
Jsme z Prahy, jeste ne..pokud si vzpominam z lonska, tak ta vratka prisla docela za dlouho
Mě už vratka přišla před týdnem. No ale pokud si manžel nechával dělat zúčtování přes zaměstnavatele, tak by to měl dostat už v březnu ve výplatě.
@Anonymní píše:
Mě už vratka přišla před týdnem. No ale pokud si manžel nechával dělat zúčtování přes zaměstnavatele, tak by to měl dostat už v březnu ve výplatě.
Není pravda. Záleží na velikosti, sidle firmy, interních procesech. Takže je zcela běžné, že zaměstnavatele vyplácí vrátku v dubnu (s březnovou vyplatou).
@j.a.n.i1 ne chci to pouze pro informací jak se pohybují termíny proboha
to se už člověk nemůže na nic optat aby nebyli v každém příspěvku nějaké ženy co musí mít hloupéodpovědi?
![]()
@debra.morgan proč bych měla být nasrana? Spíše se ptám orientačně kvůli datumum že někdo už je bral..
![]()
@Kačuláá21 pokud sami, tak mají čas do konce května. Aspoň tak mi to řekla loni na FÚ
@Kačuláá21 píše:
@debra.morgan proč bych měla být nasrana? Spíše se ptám orientačně kvůli datumum že někdo už je bral..![]()
Proč to píšeš mě? Nauč se citovat.
Měli by mít termín do konce května, pokud člověk podává sám. Muž zatím nedostal vyplaceno, pokud ti to nějak pomůže ![]()