Výplata nemocenské?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
28.2.13 17:38

Ahoj mužu se jen zeptat? Jak se vypočítává nemocenská? Kolik je to z platu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.13 17:41
@stampulka píše:
Ahoj mužu se jen zeptat? Jak se vypočítává nemocenská? Kolik je to z platu? Děkuji.

http://www.vypocet.cz/nemocenska

• Citovat
  • Upravit
3244
28.2.13 17:46
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucik pucik
28.2.13 17:46

Moc děkuji..ještě musím zjistit kam zavolat:))))) Jsem v tomhle takový nováček:D

• Citovat
  • Upravit
6525
28.2.13 18:23
@Lucik pucik píše:
Zdravíčko…možná, že se budu s dotazem opakovat, ale jsem na riz. těhotenství od 13.12. zaměstnavatel pokud vím, tak by mi měl platit 21 dní a pak tato povinnost přechází na ossz. V lednu mi přišli peníze od zaměstnavatele, v únoru mi přišel zbytek od zaměstnavatele za těch 21.dnů. Nevíte kdy by mi měla poslat peníze z ossz? Jestli už na ně nárok mám…či si musím ještě počkat?Děkuji moc za info:))))

Jé, to jsme na nemocenské od stejného data. :D Já jsem na neschopence prvně a po těch 21 dnech jsem sice byla na kontrole, ale dr mi zapomněla dát ještě tu část neschopenky, co se posílá na OSSZ po těch 21 dnech. Já to nevěděla, že mám něco chtít. Takže jsem se to dozvěděla až na začátku února (dr. si naštěstí všimla, že mi něco nedala) a poslala jsem to dodatečně. Peníze přišly přesně za 10 dní od data, kdy mi to dr vydala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
1.3.13 14:07

Mě třeba ossz poslalo peníza až za 3měsíce od marození :nevim: Marodim od listopadu. V prosinci mi přišla almužna za 5 pracovních dní co jsem jeste chodila pracovat. A ossz mi poslali až v únoru. Takže krása… :poblion: Teď čekám co vymyslí za tenhle mesíc!!! :zed: Tak pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
528
18.2.14 13:39

Zdravím chtěla bych se zeptat jestli když se OČR ukončila 17.1.2014 a manžel ji v práci odevzdal 20.1.2014 jestli mají nějakou lhůtu ve které to musí odevzdat z práce na čssz protože jim to tam dorazilo až ted a na čssz to prej ještě nemají ani v evidenci. už jsem pomalu čekala na peníze a oni o tom na čssz ani neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
18.2.14 14:07

@brouček123 zaměstnavatel by to měl na příslušnou SSZ odeslat neprodleně, ale pozor ČSSZ ráda říká lidem že to tam ještě nemají ale oni to tam mají na podatelně pak to jde na oddělení které to naskenuje a teprve potom se to předává pracovníkovi, který tu dávku bude zpracovávat. Pokud toho je hodně tak se to všechno prodlužuje a ĆSSZ má 30 dní na výplatu od datumu doručení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.2.14 14:12

No hlavně mě štve že to tam manžel doručil 20.1 a učetní do dostala do ruky až 12.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
18.2.14 14:14

@brouček123 aha a to je účtárna v jiném městě nebo ve stejném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.2.14 14:18

Ve stejném jsme z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
18.2.14 14:20

@brouček123 v tomto případě bych si stěžovala na pracovníka, který to OČR předal účetní tak pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.2.14 14:23

Ale to předává sám majitel firmy :( tak není komu si stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
18.2.14 14:26

@brouček123 aha tak pro příště bych to posílala přímo účetní a pokud to musí dokládat i šéfovi tak bych mu dala jen kopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
18.2.14 14:42

Já si to už sama posílal primo na podnik me účetní kolem 28.a vždy 15.-17. mám penizky na úctu, jsem taky z prahy…jednou jsem to dala do prace a vedoucí než to poslala :cert: jsem mela peníze 23. :pocitac: takže ji to posílal sama a ok :palec: a nebo to můžeš rovnou posílat jim, ale musíš poslat i kopii své účetní, s tím ze si to tento měsíc posilas…to mi přijde moc komplikovaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat