Výplata nemocenské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lucynka25 přímo jim to posílat nemůže protože účetní k tomu musí dát další podklady něco jiného je když je na dlouhodobé neschopence to si to může posílat sama ale ukončení musí jít zase přes účetní protože tam taky musí vyplnit nějaké údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lpetra vždyť jsem to psala
ze jim to poslat jde, ale musí zároveň dat kopii lístku na peníze účetní a dat ji vědět, ze si to pro těmto měsíc pošle sama..já to posilam rovnou účetní, to je podle me nejlepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Změna čísla účtu
Jak je to se změnou čísla účtu pro vyplácení nemocenské? Je třeba dojít na sociálku nebo to jde nějak online?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon, na stránkách ČSSZ jsem našla tohle:
V případě změny čísla účtu, na které jsou dávky nemocenského pojištění vypláceny, je třeba tuto změnu písemně oznámit na příslušnou OSSZ. Pro toto oznámení není předepsán žádný tiskopis a je tedy možno učinit jej volnou formou. Změnu je rovněž možno oznámit osobně na příslušné OSSZ a záznam o změně podepsat. Musí se však jednat o vlastní účet pojištěnce.
Znamená to, že to nemůžu nechat posílat na účet manžela, kde jsem já pouze disponentem? Máte s tím některá zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit